Ιαπωνική εταιρεία σχεδιάζει να διαφημίσει τα προϊόντα της στην επιφάνεια της Σελήνης.
Πρόκειται για τα προϊόντα της ιαπωνικής εταιρείας αναψυκτικών Otsuka, η οποία σε συνεργασία με την αμερικανική εταιρεία AstroboticTechnology, ετοιμάζεται να κάνει το «μεγάλο βήμα» το 2015 για να διαφημίσει το αναψυκτικό «PocariSweat».
Στο πλαίσιο αυτό, η εταιρεία αναμένεται να τοποθετήσει στην επιφάνεια της Σελήνης μια μεγάλη κάψουλα κατασκευασμένη από τιτάνιο, η οποία θα διαφημίζει το αναψυκτικό της.
Μέσα στην κάψουλα, η εταιρεία θα έχει βάλει ειδικούς δίσκους στους οποίους παιδιά από όλη την Ασία θα έχουν γράψει τις επιθυμίες και τα όνειρά τους.
Όσα παιδιά συμμετέχουν θα λάβουν από την εταιρεία ένα ειδικό δαχτυλίδι, για να μπορούν να ανοίξουν την διαφημιστική κάψουλα του αναψυκτικού και να ξαναδιαβάσουν τις επιθυμίες τους, αν γίνουν αστροναύτες και ταξιδέψουν στο Φεγγάρι!
Η εταιρεία ισχυρίζεται ότι με το «δαχτυλίδι των ονείρων», που θα μοιράσει στα παιδιά τα βοηθά να εμπνευστούν ώστε να θέλουν να γίνουν αστροναύτες.
Η διαφημιστική κάψουλα της Otsuka, θα σταλεί στην Σελήνη από την αμερικανική εταιρεία μέσω ενός πυραύλου Falcon9.
Το κόστος αναμένεται να ξεπεράσει το μισό εκατομμύριο δολάρια ενώ αν πετύχει όλο αυτό τότε οι δύο εταιρείες θα κερδίσουν μερικά εκατομμύρια δολάρια από τον διαγωνισμό της Google για το Διάστημα, ανοίγοντας μια νέα διαφημιστική αγορά…