Ομολογία σοκ του 22χρονου σατανιστή

Στη σύλληψη ενός 22χρονου οποίος δολοφόνησε την Κυριακή του Πάσχα, μία άστεγη 40χρονη γυναίκα, στη Γλυφάδα και στο όνομα του Σατανά και προετοίμαζε νέα «λατρευτική ανθρωποθυσία» το Σάββατο 21 Ιουνίου.
 Τόσο οι καταθέσεις μαρτύρων για μία νεανική φιγούρα, που είδαν ανήμερα της Κυριακής του Πάσχα να χάνεται σαν σκιά από το παρκάκι της Γλυφάδας όσο και το αίμα άνδρα με το οποίο ήταν γραμμένο το 666 και ο ανάποδος σταυρός που βρέθηκε δίπλα από το πολτοποποιημένο κεφάλι της 40χρονής άστεγης, αποτέλεσαν τα δύο βασικά στοιχεία που οδήγησαν τους αστυνομικούς του Τμήματος Ανθρωποκτονιών στην εξυχνίαση του εγκλήματος.
Δράστης είναι ο 22χρονος Αλέξανδρος Παπαγεωργίου ο οποίος δηλώνει αμετανόητος σατανιστής και δολοφόνησε την άστεγη για γίνει – όπως είπε – αποδεκτός από τον Εωσφόρο. Η επιλογή του θύματος ήταν όπως λέει ο ίδιος τυχαία, όχι όμως και η ημερομηνία που ο «σατανιστής» επέλεξε να χτυπήσει, καθώς την ημέρα της Αναστάσεως εκείνος έπρεπε – σύμφωνα με τις μεταφυσικές επιταγές – να σκορπίσει το θάνατο. Το επόμενο δολοφονικό  χτύπημα, λατρευτική ανθρωποθυσία στον σατανά – είχε οριστεί για το Σάββατο 21 Ιουνίου. Ημερομηνία του θερινού ηλιοστασίου, την εαρινή ισημερία. Όμως οι αστυνομικοί πρόλαβαν και του πέρασαν χειροπέδες πριν βάψει και πάλι τα χέρια του με αίμα.
Ο νεαρός σατανιστής, περιέγραψε στους αστυνομικούς τον τρόπο με τον οποίο δολοφόνησε την άτυχη γυναίκα. Ο νεαρός αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και προσπάθησε με αυτό τον τρόπο να βρει λύση στη λατρεία του σατανά. Σύμφωνα με όσους τον γνωρίζουν αντιμετώπιζε στο παρελθόν προβλήματα με τη χρήση ουσιών, στο στρατό είχε κριθεί από τους ψυχιάτρους Ι5 ενώ για ένα χρόνο αντιμετώπιζε σοβαρά κινητικά προβλήματα.
O νεαρός επισκεπτόταν σελίδες σατανιστικού περιεχομένου στο διαδίκτυο και διάβαζε σχετικά βιβλία, έχοντας δημιουργήσει και ψεύτικο προφίλ στο Facebook στο οποίο εμμέσως πλην σαφώς ομολογούσε ότι είχε κάνει φόνο στο όνομα του σατανά.
Το βασικότερο λάθος του, ήταν ότι έβαλε, όπως είπε ο ίδιος, την πέτρα σε μια νάιλον σακούλα και την πέταξε σε έναν κάδο απορριμάτων.
Η υπηρεσία ηλεκτρονικού εγκλήματος κατάφερε να εντοπίσει τα ίχνη του και δεν άργησε να ανακαλύψει και τον τόπο διαμονής του, ενώ από το DNA διαπιστώθηκε ότι αυτός ήταν ο δολοφόνος.
Ο νεαρός ομολόγησε τις πράξεις και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα. Πήρε προθεσμία και θα απολογηθεί την Πέμπτη.

ΠΗΓΗ