MENU

Τι θα αλλάξει στο δολάριο όπως το ξέραμε; Όχι... δεν είναι αυτό που ίσως νομίζετε...

Picture
Το αμερικάνικο δολάριο, το οποίο έχει γίνει άπειρες φορές θέμα συζήτησης για τα αποκρυφιστικούς συμβολισμούς του,σκοπεύει να αλλάξει.

Ο Ομπάμα -που ακούγεται ότι έχει ορέξεις και για τρίτη θητεία- θα αναλάβει να κάνει αυτή τη μεγάλη αλλαγή μετά από τόσα χρόνια. Όχι... δεν θα αφαιρέσει κανέναν από τους τεκτονικούς συμβολισμούς... το αντίθετο. Θα αφαιρέσει την μόνη ενοχλητική φράση που έρχεται σε αντίθεση με όλον τον υπόλοιπο σχεδιασμό του. Το...

                               «In God We Trust»!!!

Picture
Έτσι ακούγεται, ότι τα νέα νομίσματα δεν θα γράφουν «In God We Trust», μήπως γράφουν «In Greed We Trust»? (απληστία) Διόλου απίθανο....

Το θέμα υποκινήθηκε από κάποιους που επιμένουν να διαχωριστεί η εκκλησία από το κράτος, μόνο που η φράση αναφέρεται στο Θεό κι όχι σε κάποια εκκλησία, σωστά; Θα μπορούσε να είναι των Χριστιανών, των Εβραίων ή των Μουσουλμάνων. Οι Βουδιστές εξ άλλου, αλλά ούτε και οι Ινδουιστές, ενόχλησαν ποτέ κανέναν βάζοντας θέματα μειονοτήτων ή διαχωρισμού ή δεν ξέρω τι άλλο. Άρα ποιοι μας μένουν; Οι αθεϊστές και ακόμα περισσότερο, οι προσποιούμενοι τους αθεϊστές, αλλά κατά βάσιν σατανιστές!

Στα διαδικτυακά debate η επιθυμία να παραμείνει χάνει. Εγώ πάντως που γράφτηκα ΕΔΩ και ψήφισα ΟΧΙ, δηλαδή να μην αφαιρεθεί, δεν είδα καν την ψήφο μου και το σχόλιο μου... Περίεργο; In internet we trust...

Έτσι για μια φορά ακόμα ο Ομπάμα δίνει τα... ρέστα του και γι' αυτό δεν έχει αδίκως αποκτήσει τυχαία τη φήμη του αντίχριστου. - Ένας στους τέσσερις Αμερικανους πιστεύει ότι ο Ομπάμα είναι ο αντίχριστος!

Θα μου πείτε τώρα... και τόσο καιρό που έγραφε αυτή τη φράση τι καταλάβαμε; Ένα ματωμένο νόμισμα είναι και τίποτα περισσότερο. Αλλά αντί να αλλάξει ο κύριος μερικούς από τους κραυγαλέους συμβολισμούς, έβγαλε αυτό που ίσως ενοχλεί το όλο σκοταδιστικό concept.

Ακόμα και το History Channel έχει αφιερώσει εκπομπή πάνω στους άπειρους συμβολισμούς του χαρτονομίσματος.

Γεια σου, ρε Ομπάμα!!! Πίστεψαν κάποιοι σε σένα, ότι θα φέρεις την αλλαγή και την φέρνεις. Μόνο που είναι μαύρη. Όχι σαν το δέρμα σου, αλλά σαν την ψυχή σου!!!

ΠΗΓΗ