MENU

Μεθυσμένος Μεξικανός πηδάει από κρουαζιερόπλοιο στο Μουντιάλ [vid]

Ένα σοκαριστικό βιντεοσκοπημένο στιγμιότυπο έχει κυκλοφορήσει στο Youtube δείχνοντας έναν επιβάτη να πέφτει στη θάλασσα
από ένα κρουαζιερόπλοιο MSC κατά τη διάρκεια μιας κρουαζιέρας στα πλαίσια του Παγκόσμιου Κυπέλλου ποδοσφαίρου στη Βραζιλία.



Το βίντεο είναι το παρακάτω και προειδοποιούμε ότι το περιεχόμενο του κρίνεται σκληρό για παρακολούθηση:

Το βίντεο τραβήχτηκε στο πλοίο της MSC Divina, περίπου στις 17:00 το απόγευμα της Τετάρτης 18 Ιουνίου, καθώς το πλοίο έπλεε στα ύδατα της Βραζιλίας μεταξύ Fortaleza και Recife. Στο βίντεο, μπορείτε να δείτε την πτώση του επιβάτη από ένα ανώτερο κατάστρωμα του πλοίου και ύψος 50 μέτρων στο νερό.
Η MSC Cruises εξακρίβωσε ότι πρόκειται για έναν Μεξικανό υπήκοο, ο οποίος επέβαινε στο MSC Divina, με ιδιωτικό τσάρτερ. Το πλοίο μετέφερε 3.500 οπαδούς της Εθνικής Ομάδας του Μεξικού ως μέρος ενός αποκλειστικού τσάρτερ στα λιμάνια της Βραζιλίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο της FIFA, σύμφωνα με την ιστοσελίδα της MSC Cruises.
Από τις λίγες πληροφορίες που υπάρχουν για το περιστατικό θεωρείται βέβαιο ότι ο επιβάτης ήταν σε κατάσταση βαριά μέθης. Δεν έχει εξακριβωθεί όμως αν ταξίδευε μόνος ή με συγγενείς και φίλους.
Η MSC Cruises λέει ότι το πλήρωμα MSC Divina αμέσως σήμανε συναγερμό, ενώ ο πλοίαρχος ειδοποίησε τις αρχές της Βραζιλίας. Στη συνέχεια, το Ναυτικό της Βραζιλίας ανέλαβε την έρευνα και επέτρεψε στο MSC Divina να συνεχίσει το δρομολόγιο του.
“Είναι πραγματικά λυπηρό. Βλέπαμε την Ισπανία να παίζει με τη Χιλή και περιμέναμε με ανυπομονησία να φτάσουμε στο Recife για να γιορτάσουμε”, δήλωσε ένας συνεπιβάτης του αγνοούμενου Μεξικανού.
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα CruiseJunkie.com, 232 άτομα, είτε επιβάτες ή μέλη πληρώματος, έχουν πέσει ή πηδήξει στη θάλασσα από κρουαζιερόπλοια ή επιβατηγά οχηματαγωγά πλοία από το 2000.