Άννα Συνοδινού: Δίνει πάμφτωχη τη μάχη για να κερδίσει τη ζωή της

Έχει χάσει την επαφή της με το περιβάλλον η μεγάλη μας ηθοποιός Αννα Συνοδινού
και δίνει πάμφτωχη τη μάχη να κερδίσει τη ζωή της , απ το θάλαμο του «Σωτηρία» όπου νοσηλεύεται….
Η μεγάλη μας ηθοποιός που δόξασε την Ελλάδα με ελάχιστες δυνάμεις αντιμετωπίζει πικρά ένα τέλος που δεν της ταιριάζει!!…
Όμως, τα άμεσα αντανακλαστικά της δείχνει η Βουλή και συγκεκριμένα για να αντιμετωπιστούν τα έξοδα νοσηλεία της και ένα μικρό χρέος 11.000 ευρώ, καθώς ενεργοποιήθηκε το ταμείο Αλληλεγγύης για τους βουλευτές.
Ένα σημαντικό έργο που για την αποτελεσματικότητά του είχαν συμβάλλει με το δικό τους τρόπο , αθόρυβα, πρώην Πρόεδροι της Βουλής όπως ο Δημήτρης Σιούφας, αλλά και άλλοι Κοινοβουλευτικοί από άλλα κόμματα.
Ο σημερινός Πρόεδρος της Βουλής Β.Μεϊμαράκης κινητοποίησε τη δυνατότητα αλληλεγγύης του Κοινοβουλίου ώστε η Βουλή να συμπαρασταθεί όπως αρμόζει σε ένα ξεχωριστό μέλος της.
Η Συνοδινού που διακρίθηκε σε μεγάλους ρόλους, διακρίνεται τώρα και στη στάση ζωής που ακολούθησε όλα αυτά τα χρόνια καθώς –αν υπερισχύσουν τα δυσοίωνα σενάρια- αποχαιρετά αυτόν τον κόσμο φεύγοντας φτωχότερη από τότε που μπήκε στην πολιτική .
Να θυμηθούμε ότι ήταν η πρώτη γυναίκα υπουργός Πολιτισμού και έδωσε το δικό της ηθικό δίδαγμα σε μια γενιά πολιτικών και ηθοποιών που έτυχε να συνεργαστούν μαζί της και να τη γνωρίσουν.
Το ευχάριστο σενάριο λέει πως η κορυφαία μας ηθοποιός θα τα καταφέρει να βγει νικήτρια κι από αυτή τη μάχη. Κι ότι η στάση της για εντιμότητα και αξιοπρέπεια θα έχει βρει μιμητές.