Ο απόλυτος χαβαλές σε dating site: Βρείτε τις διαφορές

Δείτε τα απίστευτα καρέ ενός Αυστραλού που αποφάσισε να αλλάξει την έννοια των dating sites Το ίντερνετ είναι ένας..
αχαρτογράφητος ωκεανός. Και μέσα σε αυτό τον ωκεανό μπορείς να χαθείς και να βρεις τα πάντα. Κυριολεκτικά, τα πάντα. Κάποιοι ψάχνουν τον τρόπο για να γίνουν γνωστοί στο διαδίκτυο με τον δικό τους τρόπο.
Με βίντεο στο Youtube, με ασυνήθιστες φωτογραφήσεις, ο καθένας με τον τρόπο του τέλος πάντων. Αυτός ο Αυστραλός, κατάφερε να γίνει γνωστός μπαίνοντας σε dating site.
Για την ακρίβεια, μπαίνοντας στο Tinder. Το οποίο είναι ένα application γνωριμιών. Και ο Αυστραλός μας, ο Jarrod Allen, "ψάρεψε" φωτογραφίες γυναικών που προβάλλουν τον εαυτό τους σε αυτό το application και άρχισε τις παρωδίες.
Στη συνέχεια έφτιαξε έναν λογαριασμό στο Instagram όπου λέγεται @Tindafella και απέκτησε 18,000 Instagram followers μέσα σε λίγες μόνο μέρες.
Άγνωστο αν έχει δεχθεί μηνύσεις συστημένες στην πόρτα τους. Πάντως, ομολογουμένως, ο μουσάτος Allen είναι ιδιαιτέρως ευλύγιστος και έχει μπόλικη φαντασία.
Ιδού το τελικό αποτέλεσμα:

























Τι κάνει το Tinder; Παρέχει σε κάθε χρήστη τη δυνατότητα να φτιάξει ένα δικό του προφίλ με πέντε φωτογραφίες και στη συνέχεια να αναζητά ταιριαστά με αυτόν προφίλ χρηστών του ίδιου app, σε κοντινή περίμετρό.
Ο χρήστης κάνει "like" σε όσες φωτογραφίες του αρέσουν και τις άλλες τις απορρίπτει. Αν το προφίλ στο οποίο έκανε "like" του απαντήσει με "like", τότε μπορούν να κάνουν chat. Το μέλλον τους εξαρτάται μετά από τη συνομιλία τους.
Και έτσι απλά, έγινε το πιο δημοφιλές application αυτή τη στιγμή στον πλανήτη. Άβυσσος το ίντερνετ είπαμε.