MENU

ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΑΠΟ ΗΠΑ!!!ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΟΥΝ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕ ''F22 RAPTOR'' ΑΛΥΠΗΤΑ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ!!!Τα F22 Raptor Planes Aircraft χρησιμοποιήθηκαν για πρώτη φορά σε μάχη!!!

Με «F22 Raptor» χτύπησαν οι ΗΠΑ τους Τζιχαντιστές στη Συρία! Τα F22 Raptor Planes Aircraft χρησιμοποιήθηκαν για..
πρώτη φορά σε μάχη!

Τουλάχιστον 14 Τζιχαντιστές και πέντε άμαχοι σκοτώθηκαν στις αεροπορικές επιδρομές που πραγματοποιούνται από τις ΗΠΑ και συμμαχικών δυνάμεων κατά διάρκεια της νύχτας στη βορειοανατολική Συρία, σύμφωνα με ανεξάρτητη αρχή
Η τρίτη νύχτα των επιθέσεων στοχεύουν την IS- και τα διυλιστήρια πετρελαίου στα ανατολικά της χώρας, που είναι είναι η κύρια πηγή εισοδήματος για τη ριζοσπαστική ομάδα σύμφωνα με τον Rami Abdulrahman, ο επικεφαλής του Ηνωμένου Βασιλείου με βάση το συριακό Παρατηρητήριο για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα.
Οι εγκαταστάσεις γύρω al Mayadin, al Hasakah, και Abu Kamal επλήγησαν, σύμφωνα με τον στρατό των ΗΠΑ, όπως αναφέρει και το πρακτορείο Reuters. Δεκάδες Τζιχάντ μαχητές και πάνω από δέκα άμαχοι – συμπεριλαμβανομένων και παιδιών – έχουν σκοτωθεί από τότε που έχουν αρχίσει οι Αεροπορικές επιδρομές! Πάνω από 40 πυραύλους Τόμαχοκ έχουν χτυπήσει διάφορους στόχους, και ένα δεύτερο κύμα των επιθέσεων παραδόθηκαν από F-22 Raptors, που χρησιμοποιείται για πρώτη φορά σε μάχη.
Είχαν υποστήριξη από F-15 Strike Eagles, F-16, B-1 βομβαρδιστικά και μη επανδρωμένα σκάφη! Οι Συριακές αρχές ενημερώθηκαν για τις Επιχειρήσεις και τους ζητήθηκε να υποστηρίξουν οποιαδήποτε διεθνή αντιτρομοκρατική προσπάθεια …
veteranos.gr