ΜΑΚΕΛΕΙΟ στην Πέτρου Ράλλη: Αυτοκίνητο παρέσυρε τρία άτομα - 2 νεκροί (Βίντεο)

«Μακελειό» στην Πέτρου Ράλλη - Αυτοκίνητο παρέσυρε τρία άτομα - Νέα τραγωδία στην άσφαλτο στον απόηχο της καραμπόλας θανάτου..
στην Εγνατία Οδό

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε λίγο μετά τις 10:00 το πρωί στην Πέτρου Ράλλη, στο ύψος του Μεταγωγών. Οδηγός αυτοκίνητου έπεσε πάνω σε μία στάση παρασύροντας στο θάνατο δύο άτομα και τραυματίζοντας άλλα δύο. 

Ωστόσο, οι πληροφορίες, τόσο για τον αριθμό των νεκρών, όσο για τα αίτια που προκάλεσαν την τραγωδία είναι συγκεχυμένες, ενώ διαψεύδονται τα όσα μεταδόθηκαν νωρίτερα για νεκρό ένα παιδί. 

Μέχρι στιγμής, νεκρά είναι τουλάχιστον δύο άτομα. Πρόκεται για έναν άνδρα, ο οποίος μάλιστα φέρεται να είναι αστυνομικός και μία γυναίκα. Την ίδια στιγμή σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύται στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας μία γυναίκα, η οποία διαμελίστηκε, ενώ τραυματίας είναι και ο οδηγός του αυτοκίνητου που προκάλεσε την τραγωδία, ο οποίος και μεταφέρθηκε στο Τζάνειο. Στο ίδιο νοσοκομείο που νοσηλεύται ο οδηγός μεταφέρθηκε και ένα ακόμη άτομο, χωρίς να έχει γίνει μέχρι στιγμής γνωστή, η κατάσταση της υγείας του. 


Ήταν λίγο μετά τις 10:00 όταν ένα αυτοκίνητο μάρκας Smart κινούμενο από την Πέτρου Ράλλη προς το Περιστέρι συγκρούστηκε με ένα ταξί. Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. ο οδηγός του Smart επιχείρησε να τραπεί σε φυγή και ανέπτυξε ταχύτητα, με αποτέλεσμα να παρασύρει θανάσιμα μία γυναίκα και έναν άνδρα, που εκείνη την ώρα κινούνταν πεζή. 

 

Μαρτυρίες που σοκάρουν 

Την ίδια στιγμή σοκ προκαλούν οι μαρτυρίες που έρχονται στο φως λίγο μετά την τραγωδία. Άνθρωποι που βρέθηκαν στο σημείο υποστήριξαν πως είχε προηγηθεί καβγάς μεταξύ των δύο οδηγών. Στη συνέχεια, σύμφωνα πάντα με τις μαρτυρίες, ο οδηγός ταξί επιχείρησε να κυνηγήσει τον οδηγό του Smart, με αποτέλεσμα εκείνος με τη σειρά του να αναπτύξει ταχύτητα στην προσπάθειά του να ξεφύγει. Ωστόσο, έχασε τον έλεγχο του οχήματος και έπεσε στη στάση. 

Όπως αναφέρει ιδιοκτήτρια περιπτέρου επί της οδού Πέτρου Ράλλη, είδε άτομα να βρίσκονται διαμελισμένα στο οδόστρωμα.