Δίδυμα χωρισμένα μετά τη γέννηση: Ξαναβρέθηκαν μετά από 39 χρόνια!! Περίεργο αλλά αληθινό

Τα μονοζυγωτικά (όμοια) δίδυμα Jim Lewis και Jim Springer υιοθετήθηκαν από διαφορετικές οικογένειες ..
στο  Οχάιο των ΗΠΑ αμέσως μετά τη γέννησή τους.
Δεν είχαν καμία επαφή μεταξύ τους ως την ηλικία των 39 ετών όταν επανενώθηκαν. Οι δίδυμοι διαπίστωσαν ότι η ζωή τους ήταν παρόμοια, παρά το χωρισμό τους. Και οι δύο ήταν κακοί μαθητές. Και οι δύο είχαν παντρευτεί δύο φορές, το όνομα των πρώτων συζύγων τους ήταν Linda και των δεύτερων Betty. Είχαν και οι δύο γιους στους οποίους έδωσαν  τα ίδια ονόματα James και Allan και τα σκυλιά τους ονομάζονται Toy.


Και οι δύο Jim ακολούθησαν παρόμοιες πορείες στη ζωή, έχουν παρόμοιες συνήθειες, ιδιοσυγκρασίες, επιλογές. Για παράδειγμα είναι και οι δύο καπνιστές και έχουν ως χόμπυ τους τις κατασκευές από ξύλο. Είχαν τον ίδιο τύπο αυτοκινήτου. Ψυχολογικά τεστ αποκάλυψαν ακόμα μεγαλύτερες ομοιότητες, μάλιστα τα τεστ προσωπικότητας και ευφυίας ήταν τόσο κοντά ώστε ήταν σαν ένα άτομο να έκανε το τεστ δύο φορές.
Ο δεσμός των διδύμων αποκαταστάθηκε στις 9 Φεβρουαρίου 1979 όταν ο Jim Lewis αναζήτησε τον αδελφό του. Και οι δύο γνώριζαν ότι είχαν δίδυμο αδελφό, αλλά στον Jim Springer οι γονείς του είχαν πει ότι ο αδελφός του είχε πεθάνει.

Kapistrinews