Με παραίτηση της ΚΟ της Χρυσής Αυγής και εκλογές απειλεί τώρα ο Ν.Μιχαλολιάκος

Με νέα συνέντευξη στην "Ακρόπολη της Κυριακής" ο Αρχηγός του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή που βρίσκεται προφυλακισμένος στις..
φυλακές Κορυδαλλού, προειδοποιεί πως σε περίπτωση που τολμήσει «το μνημονιακό δίδυμο Σαμαρά- Βενιζέλου να απαγορεύσει, αντισυνταγματικά και αντιδημοκρατικά στους προφυλακισμένους βουλευτές να ψηφίσουν στις κρίσιμες ψηφοφορίες για τον πρόεδρο της Δημοκρατίας» ο ίδιος θα προκαλέσει εκλογές.

«Εάν το πράξουν αυτό, αποκαλύπτω για πρώτη φορά ότι σύσσωμη η κοινοβουλευτική μας ομάδα θα παραιτηθεί και θα προκαλέσουμε εκλογές σε όλη την χώρα. Οφείλω να το κάνω αυτό για να προστατεύσω την Πατρίδα μου ακόμα και μέσα από την φυλακή που βρίσκομαι, για να μην μείνουν ούτε μια ώρα στις θέσεις τους οι «δολοφόνοι» του ελληνικού λαού. Είμαι πεπεισμένος όμως ότι δεν έχουν ούτε καν 170 βουλευτές, για να κάνουν κάτι τέτοιο. Εγώ τους προκαλώ» είπε χαρακτηριστικά.

Ο κ.Μιχαλολιάκος, σύζυγος της Ελένης Ζαρούλια και πατέρας της Ουρανίας, αναφέρεται στις νέες τουρκικές προκλήσεις στην Κύπρο, αποκαλύπτει ότι είχε μιλήσει με άνθρωπο του Μαξίμου, μετά την δολοφονία Φύσσα, και πριν την προφυλάκιση του, που τον ενημέρωσε για «αυτά που έρχονται» αλλά και για ότι ετοιμάζονταν να κάνουν και στον Σύριζα! Ι Ο γγ της Χρυσής Αυγής απέφυγε ωστόσο να τον κατονομάσει, αρκέστηκε απλώς στο να πει ότι «θα ζητήσει από το δικαστήριο να τον καλέσει να καταθέσει».

Σχολιάζοντας την εισαγγελική πρόταση για την δίκη της Χρυσής Αυγής, ο κ.Μιχαλολιάκος έκανε λόγο για ένα «μυθιστόρημα με συγγραφέα τον Ντογιάκο και μια θεατρική παράσταση με προαποφασισμένες και αντιδικονομικές λειτουργίες».

Στο ερώτημα αν ο ίδιος γνωρίζει τις φήμες που λένε ότι στη δίκη δεν θα επιτραπεί παρουσία ακροατηρίου αλλά και ότι οι προστατευόμενοι μάρτυρες δεν θα παραστούν στην αίθουσα, αλλά θα θεωρηθούν οι καταθέσεις τους a priori αληθινές, ο κ.Μιχαλολιάκος τόνισε «Εκεί θα παραβρίσκονται 200 και πλέον συνήγοροι υπεράσπισης. Θα παραβρίσκονται τουλάχιστον 15 ευρωβουλευτές. Και κάτι ακόμα πιο βασικό. Οι δικαστές που θα μας δικάσουν δεν θα είναι διορισμένοι από την «παράγκα» του Αθανασίου. Θα κληρωθούν ανάμεσα από την πλειοψηφία των έντιμων δικαστικών και είμαι σίγουρος ότι δεν θα θελήσουν να αμαυρώσουν το όνομά τους με κανένα τρόπο. Πιστεύω στην ανεξάρτητη δικαιοσύνη και αγωνίζομαι για αυτήν».

Αναφερόμενος στις τελευταίες δημοσκοπήσεις που δείχνουν πτώση στα ποσοστά της Χρυσής Αυγής, ο κ.Μιχαλολιάκος τις χαρακτήρισε «μαϊμουδένιες».

«Οι κάλπες θα στηθούν το αργότερο μέχρι τον Μάρτιο και εκεί θα δουν ποια θα είναι η νέα αξιωματική αντιπολίτευση...Θέλω να σας θυμίσω την πανεπιστημιακή έρευνα που έκανε το Πάντειο πανεπιστήμιο. Προφανώς οι καθηγητές του δεν είναι χρυσαυγίτες...Η Χρυσή Αυγή θριαμβεύει στους νέους ανθρώπους από 18 έως 35 ετών. Σε αυτές τις ηλικίες η Νέα Δημοκρατία είναι ανύπαρκτη. Αντίθετα είναι πρώτη στις ηλικίες από 65 έως 80 ετών. Αυτή είναι η διαφορά μας με δαύτους. Εμείς ερχόμαστε και αυτοί φεύγουν» πρόσθεσε.

Τέλος ο κ.Μιχαλολιάκος εξαπέλυσε νέα επίθεση στα ΜΜΕ, επειδή όπως «συμπεριφέρονται στην Χρυσή Αυγή και τους ψηφοφόρους της σαν να μην υπάρχουν».