MENU

Φρίκη: Αγόρασε την γυναίκα του και την κρατά φυλακισμένη σε κλουβί για 12 χρόνια! [εικόνες]

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλεί η είδηση ότι ένας άνδρας όχι μόνο αγόρασε μία γυναίκα από..
κύκλωμα εμπορίας ανθρώπων, αλλά την κρατάει και σε κλουβί 12 χρόνια χωρίς κανένας να ενδιαφέρεται για να την ελευθερώσει. Παράλληλα, ο άνδρας έχει και την υποστήριξη των τοπικών μέσων ενημέρωσης και των κατοίκων που τον παροτρύνουν να συνεχίσει να κρατάει κλειδωμένη την γυναίκα.
Ο χτίστης Λούο Τζιντόνγκ αγόρασε την γυναίκα του πριν από δώδεκα χρόνια και έκτοτε την έχει κλειδωμένη μέσα σε ένα κλουβί επειδή έχει ψυχολογικά προβλήματα. Ο 64χρονος μεγάλωσε σε φτωχή οικογένεια και από μικρός δούλευε για να μεγαλώσει τα αδέρφια του. Όπως λέει ο ίδιος, αυτή η ζωή τον εμπόδισε από το να βρει μία γυναίκα για να παντρευτεί και να κάνει την δική του οικογένεια.
Στην ηλικία των 50, αποφάσισε να δώσει όλα τα χρήματα που είχε μαζέψει μετά από χρόνια δουλειάς σε ένα κύκλωμα που εμπορεύεται ανθρώπους προκειμένου να του φέρει μία γυναίκα. Έτσι, το 2000 ο Λούο απέκτησε μία νέα γυναίκα και την παντρεύτηκε στην γενέτειρα του, την πόλη Γκένζι που βρίσκεται στη νότια Κίνα. Ένα χρόνο αργότερα, η γυναίκα έφερε στον κόσμο τον γιο που τόσο ήθελε ο Λούο.
Μητέρα και γιος
Μητέρα και γιος
Άξιο αναφοράς είναι το γεγονός ότι ο άνδρας ποτέ δεν ρώτησε το όνομα της γυναίκας του ενώ ο ίδιος υποστηρίζει πως αυτό δεν ήταν απαραίτητο καθώς βρισκόταν σπίτι με την πεθερά της, η οποία και την πρόσεχε. Οπότε σύμφωνα με αυτόν, αφού κατάφερε να του δώσει ένα γιο και απλά να είναι παντρεμένος μαζί της δεν υπάρχει κανένα άλλο νόημα.
Ένα χρόνο μετά την γέννηση του παιδιού της, η ανώνυμη γυναίκα άρχισε να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και έγινε βίαιη. Μάλιστα χτυπούσε βάναυσα την πεθερά της και έτσι ο άνδρας της την κλείδωσε μέσα σε ένα κλουβί-μικρό δωμάτιο. Αυτό έγινε το 2002 και έκτοτε η γυναίκα είναι συνεχώς εκεί...
gynaika-klouvi3-570
«Τι άλλο μπορούσα να κάνω; Δεν είχα χρήματα για να τις πάρω φάρμακα και δεν μπορούσα να φτιάξω το σπίτι έτσι ώστε να την περιορίσω με άλλο τρόπο. Πρέπει να δουλεύω καθημερινά για να συντηρήσω την οικογένεια μου και ο γιος μου δεν ήθελα να χάσει την μητέρα του. Την αγαπάω πραγματικά πάρα πολύ. Αν υπήρχε άλλος τρόπος δεν θα την κλείδωνα για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα» λέει ο Λούο και συνεχίζει: «Της μαγειρεύω κάθε μέρα ενώ την αφήνω να κάνει ντους μερικές φορές την εβδομάδα. Δεν έχω λεφτά για να την πάω στο νοσοκομείο».
Πατέρας και γιος
Πατέρας και γιος
Τώρα ο άνδρας ζητάει χρήματα για να φτιάξει ένα καλύτερο κλουβί (!) στη γυναίκα του και να προσφέρει στον 13χρονο γιο του ένα μέλλον καθώς είναι 65 ετών και «δεν μπορώ να δουλέψω άλλο». Παράλληλα ζητάει χρήματα για να πάρει φάρμακα στη γυναίκα του ενώ οι κάτοικοι και τα τοπικά μέσα ενημέρωσης των υποστηρίζουν και επικροτούν τις πράξεις του!