ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΕΙΣΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ “ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ”- “ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΡΩΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΣΙΤΙΟ ΤΗΣ ΦΥΛΑΚΗΣ”

Συμβαίνουν όχι μόνον στα αστυνομικά μυθιστορήματα αλλά και στην πραγματικότητα. Σοβαρούς φόβους ότι κάποιοι έχουν σκοπό να τους..
βγάλουν από τη μέση με “τυχαία γεγονότα” αλλά και με “στησίματα” προβοκατόρων από τον άγριο κόσμο των Φυλακών, διατηρούν εδώ και μερικές εβδομάδες οι έγκλειστοι βουλευτές της Κ.Ο της “Χρυσής Αυγής”. Συγκεκριμένα και σύμφωνα με πληροφορίες από πηγές που θέλουν να κρατήσουν προς το παρόν την ανωνυμία τους, μια σειρά περίεργων συμπτώσεων έχουν κινητοποιήσει τους προφυλακισμένους βουλευτές της ακροδεξιάς οργάνωσης που πια κινούνται σαν ομάδα μέσα στην γυναικεία πτέρυγα του Κορυδαλλού και ήδη λαμβάνουν “μέτρα αυτοπροστασίας” για να μην βρεθούν προ τραγικών…εκπλήξεων.
Οι βουλευτές, δεν τρώνε φαγητό από το συσσίτιο των υπόλοιπων κρατουμένων-πλην κάποιων εξαιρέσεων και όταν είναι σίγουροι για το μενού-προαυλίζονται προσεκτικά και όλοι μαζί με τις δέουσες επιφυλάξεις, γυμνάζονται καθημερινά για να έχουν καλή φυσική κατάσταση και γενικώς αποφεύγουν τις συζητήσεις και τις δραστηριότητες με τους υπόλοιπους κρατούμενους. Μάλιστα πηγή καλά ενημερωμένη που γνωρίζει πολλά μας είπε-μεταξύ σοβαρού και αστείου- ότι κανένας από αυτούς δεν θέλει “να έχει την τύχη του μακαρίτη του Γρηγοράκου που πέθανε στο κελί του από δηλητηριασμένη μακαρονάδα”! Μάλιστα μας υπενθύμισε και το περιστατικό που πια έχει γράψει “μαύρη σελίδα” στην ιστορία των Ελληνικών Σωφρονιστικών Ιδρυμάτων. Ως γνωστόν ο βαρυποινίτης Θεόδωρος Γρηγοράκος, ξεψύχησε στις 28 Ιανουαρίου του 2002 μέσα στο κελί του στις φυλακές του Κορυδαλλού με υδροκυάνιο που έριξαν στο φαγητό του. Από τα στοιχεία που προέκυψαν τότε αλλά και από τις έρευνες που έχουν πραγματοποιηθεί ως και σήμερα, οι υποψίες για τους δράστες επικεντρώθηκαν σε ομάδα τεσσάρων κρατουμένων του στενού και απολύτου εμπιστοσύνης περιβάλλοντος του Θεόδωρου Γρηγοράκου. Τα άτομα αυτά, κατά τις ίδιες πληροφορίες, ήταν οι άνθρωποι με τους οποίους πέρασε τις τελευταίες του ώρες και είχαν τη δυνατότητα να ρίξουν το υδροκυάνιο στη «μοιραία μακαρονάδα». Αυτό δεν το λησμονούν οι προφυλακισμένοι βουλευτές σχολιάζοντας ότι “στη δίκη θα πάμε όλοι και αρτιμελείς και δεν μας κουνάει τίποτα και πίσω από τα σίδερα”. Τις πληροφορίες επιβεβαίωσε και ο βουλευτής της Χ.Α, Ηλίας Παναγιώταρος, σε συνομιλία που είχαμε μαζί του. “Όλα τα σκεφτόμαστε και λαμβάνουμε μέτρα. Στη φυλακή, ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις…”, λέει με νόημα. Το καθημερινό συσσίτιο οι βουλευτές το λαμβάνουν από έξω παραγγέλλοντας από διάφορα ντελίβερι είτε εξοικονομούν φαγητό από τις συχνές επισκέψεις των συγγενικών τους προσώπων.
Είναι τέτοια η κινητικότητα που επικρατεί στα κελιά των “Χρυσαυγιτών” και οι διακινούμενες πληροφορίες στα στελέχη τους που ακόμα και η μεταγωγή του Ηλία Κασιδιάρη την περασμένη Παρασκευή στον “Ευαγγελισμό”, σκόρπισε ανησυχία στον κόσμο της εθνικιστικής παράταξης. Ο υπεύθυνος Τύπου της Χ.Α ,υποβλήθηκε σε προγραμματισμένες εξετάσεις και σε επέμβαση για να διορθώσει το διάφραγμα στη μύτη του.
Αφού υποβλήθηκε στη χειρουργική επέμβαση, ο Κασιδιάρης επέστρεψε στο κελί του στη γυναικεία πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού, με συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης. Όμως άλλες πληροφορίες που διακινήθηκαν στο διαδίκτυο ανέφεραν ότι όντως ο νεαρός βουλευτής έπασχε από χρόνια ρινίτιδα η οποία του προκαλούσε άπνοιες ενώ κοιμόταν στο κελί του, “αλλά δημιουργούνται εύλογα ερωτήματα για τις συνθήκες που επικρατούν στις φυλακές που έχουν κλειστεί οι εθνικιστές βουλευτές. Να πούμε ότι ορισμένοι από αυτούς αρνούνται να φάνε από το φαγητό που τους σερβίρουν αφού ο κίνδυνος δηλητηριάσεων είναι υπαρκτός”.
Τέλος στην παραφιλολογία, έδωσε ο ίδιος ο Κασιδιάρης, με ανακοίνωση του: “Είμαι απολύτως καλά στην υγεία μου, υπεβλήθην σε μια χειρουργική επέμβαση ρουτίνας και αυτή την στιγμή αναρρώνω. Επειδή έφτασαν πολλά μηνύματα ανησυχίας φίλων και συναγωνιστών στην οικία μου και στα γραφεία του κόμματος, θέλω να ενημερώσω ότι ποτέ δεν ήμουν δυνατότερος σωματικά και ψυχικά και πολύ σύντομα – όσες παρανομίες και να κάνει το καθεστώς – θα είμαι και πάλι δυναμικά παρών στην πολιτική ζωή της χώρας μαζί με όλους τους βουλευτές του κόμματος. Το μόνο που έχουν καταφέρει με την πιο άθλια σκευωρία στη μεταπολεμική Ελλάδα είναι να περιορίσουν προσωρινά την φωνή της αλήθειας μέσα σε μια βουλή διαφθοράς και σκανδάλων. Η Χρυσή Αυγή όμως κάθε μέρα που περνάει ενισχύεται σε ολόκληρη την Ελλάδα, ενώ τα πολιτικά πτώματα της συγκυβέρνησης καταρρέουν.”