MENU

Ήρθε η ώρα να καθαρίσει το τοπίο. H.R.A. προς ομάδα Όλυμπος και Γεώργιο Πάλμο.

Έχουμε ενημερώσει πως με τον τρόπο μας καταφέρνουμε να βρισκόμαστε παντού χωρίς να μας καταλαβαίνετε. Πιθανόν να νοιώθετε..
μία κρύα ανάσα στο σβέρκο σας και μόλις γυρνάτε δεν αντικρίζετε κανέναν.
Αυτοί είμαστε… ο Κανένας , καθώς σαν άλλη Νέμεσις, ήρθαμε με το πλήρωμα του χρόνου να ξεσκαρτάρουμε τις δήθεν πατριωτικές και ερευνητικές ομάδες που στην πηγή τους υποκινούνται και υποβαστάζονται από μασωνικούς δάκτυλους και κρυφές στοές.
Αυτές λοιπόν οι δήθεν πατριωτικές ομάδες, διαιρούν σε κομμάτια και κοπάδια τους συνέλληνες , σε μία χρονική στιγμή που θα έπρεπε να βρισκόμαστε όλοι ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Κάποιες πατριωτικές ομάδες το τραβούν ακόμη παραπέρα και ζητούν από τους εξαπατημένους, να εντάξουν και τα παιδιά τους σε συγκεκριμένες παραστρατιωτικές υποοργανώσεις και να δρούν σαν άλλοι μικροί τζιχαντιστές καθώς προτείνεται να εκπαιδεύονται με αληθινά στρατιωτικά όπλα.
Ανυποψίαστοι συμπολίτες μας πιάνονται στα δίχτυα τους μέσω του ίντερνετ και οδηγούνται σιγά σιγά και μεθοδικά στην πλήρη παραπλάνηση, αποχαύνωση, λεηλασία του νου και ακόμη παραπέρα σε σκοταδιστικά μυστήρια σε υπόγεια των Αθηνών.
Το κακό παράγινε.
Ως εδώ !!!
Γνωρίζουμε την φανερή αλλά και αφανή δράση του “Μαγίστρου Γεωργίου Πάλμου” και των “θεραπευτών” και πόρνων συνδαιτυμόνων του.
Ερευνήσαμε τους υπεύθυνους του ιντερνετικού σταθμού ΟΜΑΔΑ ΟΛΥΜΠΟΣ – ΟΛΥΜΠΟΣ TV και προεργασία μας έχει λάβει ήδη τέλος.
Απο εδώ και στο εξής έχουμε να συστήσουμε κάποιες μελλοντικές κινήσεις που θα πρέπει να εφαρμόσουν συγκεκριμένα οι διαχειριστές της ΟΜΑΔΑΣ – ΚΑΝΑΛΙ ΟΛΥΜΠΟΣ ΤV και ο Γεώργιος Πάλμος.
Υπάρχουν δύο εικοσιτετράωρα στη διάθεση σας (Μέχρι Δευτέρα 10/11/14 και ώρα 00:00πμ), για να βγείτε και να αποχαιρετήσετε τους αναγνώστες-τηλεθεατές σας ζητώντας ένα μεγάλο ΣΥΓΝΩΜΗ (ακόμη και εάν δεν το αιτιολογήσετε) προς αυτούς και έπειτα να χαθείτε από τα μάτια μας και να αποχωρήσετε από το ίντερνετ “όσο πιο κύριοι είναι δυνατόν”, σταματώντας έτσι να υπνώνετε και να αποχαυνώνετε τους συνέλληνες και να εκμεταλλεύεστε τα ελληνόπουλα ανάλογα με τις ορέξεις σας.
Εάν δεν προβείτε στην παραπάνω δημόσια ΣΥΓΝΩΜΗ και αποχώρηση σας από το Ιντερνετ , καθώς και τη διαγραφή ιστολογίων σας και καναλιών σας , θα αναλάβουμε δράση και εώς το μεσημέρι της Τρίτης στις 12, θα έχετε χάσει ΤΑ ΠΑΝΤΑ (προφίλ , ομάδες , σελίδες και κανάλια) και κρατάμε ανοιχτό παράθυρο για να βγούνε αρκετά άπλυτα στη φόρα για τη σκοτεινή σας δράση σε υπόγεια και πολλά ενδιαφέροντα πράγματα που σίγουρα θα ενδιαφέρονται να μαθουν οι αναγνώστες σας αλλά και όλο το Ερευνητικό πανελλήνιο .
Η Παρούσα προκύρηξη ετοιμάσθηκε στις 8/11/14 από την H.R.A. και έχει αποσταλεί στους διαχειριστές της Ιστοσελίδας Πολεμικό Ημερολόγιο προς δημοσίευση με αποδέκτες την ΟΜΑΔΑ ΟΛΥΜΠΟΣ TV και Γεώργιο Πάλμο…
Μετράμε ώρες από τώρα…