Έφτασαν και είναι εδώ! Γιαυτό τρέμουν τα Ερπετοειδή!!

Τελικά έφτασαν και είναι εδώ! Έτοιμοι για να επέμβουν για ακόμα μια φορά στην Γη;  Γιαυτό και τέτοια πρεμούρα από τα Ερπετοειδή που μας..
κυβερνάνε να τελειώνουν το "θεάρεστο" έργο τους.
 Ο Βρετανός ερευνητής Stephen Hannard του  Alien Disclosure Group, έχει δώσει στην δημοσιότητα την εικόνα που έχει αποτυπωθεί από το Πλανητάριο Μπραζίλια προσφάτως, η οποία δείχνει ένα...
αντικείμενο σε σχήμα δίσκου που εμφανίζεται πάνω από την ατμόσφαιρα της Γης, τεραστίων διαστάσεων. Το αντικείμενο αυτό προσομοιάζει με τα αυτά που μας είχαν απασχολήσει το 2011. Τότε ο ο Αστροφυσικός Craig Kasnov που εργάζεται στο Ινστιτούτο SETI (δεν θα πρέπει να τον συγχέουμε με τον Craig Kasnoff) ανακοίνωσε ότι, το μήκος του ενός από αυτά, πλησιάζει τα 240 χιλιόμετρα! Όποιος δεν θυμάται μπορεί να ρίξει μια ματιά ΕΔΩ σε θέματα που μας είχαν απασχολείσαι τότε και μπορεί να βρει ανατριχιαστικές κυριολεκτικά λεπτομέρειες, όπως τις ακριβείς συντεταγμένες που είχαν τότε τα εν λόγο αντικείμενα στο ηλιακό μας σύστημα. Μπορείτε επίσης να δείτε ΕΔΩ και την συνέχεια της έρευνας μας μετά από πέντε μήνες συνεχούς παρακολούθησης, αλλά και μετά από 10 μήνες παρακολούθησης ΕΔΩ         
 Σήμερα ο δίσκος αυτός που εντοπίστηκε πιθανολογείται ότι έχει διάμετρο περίπου 3.000 μίλια περίπου δηλ 5.000 χιλιόμετρα), φωτογραφήθηκε από τους αστροναύτες στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό και έχει προκαλέσει τρόμο σε όσους έχει διαρρεύσει η ύπαρξη του. 
 Όσοι βιάστηκαν να κατηγορήσουν για μυθομανή τον ερευνητή Stephen Hannard του Alien Disclosure Group, έπεσαν επάνω σε κάποιες τυχαίες φωτογραφίες και βίντεο (δείτε το στην συνέχεια) που τραβήχτηκαν στις 10/3/2013 από ένα μετεωρολογικό μπαλόνι όπως συνηθίζεται όταν φτάνουν στα όρια της ατμόσφαιρας και αποθανατίζουν το άπειρο του διαστήματος.  Στην φωτογραφία αυτή ακριβώς πάνω και αριστερά από τον ήλιο φαίνεται καθαρά ένας τεράστιος διαστημικό αντικείμενο, παρόμοιο μα αυτό του ερευνητή Stephen Hannard.
 Στα social media της Αμερικής που εκτέθηκε πρώτα η φωτογραφία γίνεται λόγος για τεχνητό διαστημικό σταθμό, όπως αυτός που μας έδειξαν στην ταινία elysium.
 Αφού λοιπόν η πληροφορία διασταυρώνεται και μάλιστα τυχαία, από δύο διαφορετικές πηγές, οι οποίες, η μια με την άλλη, ουδεμία σχέση έχουν και μάλιστα επιβεβαιώνουν, παλαιότερες πληροφορίες, που ήθελαν τρία γιγαντιαία αντικείμενα να πλησιάζουν την Γη, καμία αμφιβολία δεν θα πρέπει να υπάρχει ότι εκεί έξω, στο σκοτεινό διάστημα κάτι υπάρχει που ελάχιστοι το γνωρίζουν και φυσικά δεν μας το λένε. 
 Ίσος δεν είναι τυχαίες οι όλο και αυξανόμενες αναφορές από το 2010 και μετά της NASA όπως αυτή "Ναι ! υπάρχει εξωγήινη ζωή !" αλλά και αυτές "NASA: Μέσα στα επόμενα 20 χρόνια θα ανακαλύψουμε εξωγήινους" & "IASOS - Ο Έλληνας που μιλάει με εξωγήινους και χρησιμοποιεί τη μουσική του η Nasa" & "Κατέβασαν το βίντεο που αποδεικνύει την ύπαρξη εξωγήινων - Το αναδημοσιεύουμε ! Και άλλες πληροφορίες" Και άλλες πολλές που τεχνηέντως διαρρέουν έτσι ώστε να μας προετοιμάσουν για το αυτονόητο.  Δηλαδή αυτό που ανακοίνωσε η ίδια η NASA τον Αύγουστο που μας πέρασε " Θέμα χρόνου να εντοπίσουμε εξωγήινους"  
 Θα μπορούσα να γράφω ώρες γιαυτό το θέμα αλλά θα περιοριστώ σε αυτά για την ώρα, θα σας προτρέψω όμως να ρίξετε μια ματιά στους συνδέσμους με το διαφορετικό χρώμα στα γράμματα πιο πάνω και πιο κάτω, για να αποκτήσετε μια σφαιρική άποψη για το τι μέλλει γενέσθαι και να κατανοήσετε, το τι φοβούνται σήμερα, όλα τα Ερπετοειδή που μας κυβερνάνε, αφού η αποκάλυψη κάποιας ανώτερης μορφής ζωής, θα τους κάνει να χάσουν την κυριαρχία τους, που μας έχουν επιβάλει επί της γης.