MENU

Μπορεί σήμερα να είναι η αρχή του τέλους; Προσοχή για μεγάλο σεισμό ! Από τις 5 η ώρα Ελλάδας και μετά

Μπορεί η σημερινή ημέρα που μας ξημερώνει, 4 Ιανουαρίου του 2014 να είναι η αρχή του τέλους; Είναι ένα ερώτημα που πολλοί..
παρατηρητές του Ουρανού έχουν αρχίσει να ψελλίζουν με φόβο.

Του Γιώργου Παπαγεωργίου 
Ας δούμε τα στοιχεία της τελευταίας στιγμής που έχουν προκύψει μέχρι τώρα.
Πριν από λίγες ημέρες, ηλιακή κηλίδα AR2253 όπως μπορείτε να την δείτε πιο κάτω στην (φωτό2) δεν υπήρχε. Σήμερα είναι ταχέως αναπτυσσόμενη και ενεργή, η περιοχή που καταλαμβάνει είναι μεγαλύτερη σε μέγεθος από τον πλανήτη Δία. Χθες την ώρα που πετούσε ψηλά και πάνω από το Λονδίνο, ο πιλότος Brian Whittaker....
φωτογράφησε την ηλιακή κηλίδα μεγαθήριο σαν κηλίδα στο ηλιοβασίλεμα (Φωτό3).



φωτό2

Η ενέργεια που μπορεί να απελευθερώσει αυτή η ηλιακή κηλίδα είναι τόσο μεγάλη, που μπορεί να καταστρέψει, όλα τα ηλεκτρονικά συστήματα των δορυφόρων μας να επηρεάσει την ηλεκτροδότηση σε πολλές περιοχές, αλλά και ακόμα πιο πολυ την την πολικότητα των μαγνητικών πόλων της Γης, οι οποίοι όπως έχουμε πει σε προηγούμενα άρθρα μας (Σχετικό ΕΔΩ) βρίσκονται σε ανισορροπία. Η μετατόπιση των πόλων σε πολυ μικρό βαθμό μπορεί να προκαλέσει και σεισμικές διαταραχές, ανά την υφήλιο.




Φωτό3


Ακόμα ένα στοιχείο που ανησυχεί τους μελετητές παγκοσμίως είναι η πλανητική ευθυγράμμισης που έχει παρόμοια στοιχεία με την ευθυγράμμιση των πλανητών η οποία παρατηρήθηκε όταν έγινε ο τεράστιος σεισμός, μεγέθους 9.3, του 2004 και έπληξε τον Ινδικό Ωκεανό, προκαλώντας ένα τεράστιο τσουνάμι.

 


Απόψε, όταν ο ήλιος θα δύει στην χώρα μας μπορείτε να βγείτε έξω και να κοιτάξετε δυτικά, εκεί θα δείτε ακόμα με γυμνό μάτι τον Ερμής και την Αφροδίτη συγκλίνουν στο ηλιοβασίλεμα. Ήδη μας έχει έρθει από την Ιαπωνία και τον φωτογράφο "Shiraishi" αυτή την εικόνα από το Kumagaya-shi, Saitama σήμερα το πρωί (Φωτό4)
Στην Αμερική πολλά site ξανά έφεραν στο προσκήνιο "Την προφητεία του μεγάλου σεισμού στην Καλιφόρνια" που σε συνδυασμό με την "Πρόβλεψη για μεγάλο επερχόμενο σεισμό εξέδωσε το Society of America" προκαλεί τρόμο!

Πάντα όμως όταν μιλάμε για "ενέργειες" θα πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας, ότι ο χρόνος, δεν τρέχει όπως εμείς ακριβός τον αντιλαμβανόμαστε και στην δικιά μας κλίμακα, μπορεί να χρειαστούν λίγες ημέρες η ώρες παραπάνω για να εκδηλωθούν κάποια φαινόμενα.