Μετά την "πόρτα" που έφαγαν οι Σουλτς και Ντάισελμπλουμ από την Ελληνική κυβέρνηση,εξαφάνισαν από όλα τα ΜΜΕ στην Γερμανία τις δηλώσεις Ομπάμα!!

 Μετά  το "στραπάτσο" που έπαθαν οι Γερμανοί αφού βιάστηκαν να στείλουν στην Ελλάδα τους Σουλτς και Ντάισελμπλουμ,και είχε τα ακριβώς..
αντίθετα αποτελέσματα απ΄ότι περίμεναν,(τώρα βέβαια  αναγνωρίζουν αν και δεν το παραδέχονται δημόσια), ότι πρώτα έπρεπε να γίνουν μυστικές διαπραγματεύσεις και μετά να έρθουν οι δύο συγκεκριμένοι κύριοι στην Ελλάδα.
Έρχεται  συν των άλλων μεταξύ των οποίων ότι ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ που επιθυμεί την κατάργηση της Τρόικας,και το επόμενο κτύπημα αυτή τη φορά από τον Πρόεδρο των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα.Η δήλωση του Προέδρου Μπάρακ Ομπάμα για την Ελλάδα και την κρίση χρέους, στο πλαίσιο συνέντευξής του στο CNN, έχει ιστορική σημασία.

Ο Αμερικανός ηγέτης έκανε δήλωση, η οποία δεν έχει τόσο σχέση με την Ελλάδα και το πρόβλημα της αυτό καθ’ αυτό, αλλά με τη Γερμανία. Εξηγώντας, για μία ακόμη φορά το σύνθημά του, «Ναι στην Ανάπτυξη, Οχι στη Λιτότητα» είχε σαν στόχο την Καγκελάριο Μέρκελ, η οποία έχει διαμετρικά αντίθετη άποψη.που πιστεύει στη λιτότητα και στην τιμωρία των λαών, και ειδικά του ελληνικού. 

Ηδήλωση του Προέδρου Ομπάμα έχει ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ απ΄όλα τα μέσα στην Γερμανία.
Γιατί άραγε;;;