Μας απειλεί με τον "Αττίλα" ο ψευδοπρωθυπουργός του ψευδοκράτους-Τι είπε ο Έρογλου

Με τον ''Αττίλα'' που βρίσκεται στο κατεχόμενο βόρειο τμήμα της Κύπρου ''απαντά'' ο ψευδο-πρόεδρος της λεγόμενης ''ΤΔΒΚ'' κ. Ερογλου στην αναγγελία
του Ελληνα Υπουργού Άμυνας κ Π. Καμμένου ότι θα πραγματαποιηθεί άσκηση Ελλάδας, Κύπρου, Ισραήλ και πιθανότατα Αιγύπτου, άσκηση την οποία ο τουρκοκύπριος την εμφάνισε ως ...απειλή:«Αυτό σημαίνει, είπε ο κ. Ερογλου, ότι σχεδιάζουν να προκαλέσουν εδώ λίγη αναστάτωση .
Όσο βρίσκονται εδώ οι Τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις δεν μπορεί να υπάρξει καμία αναταραχή και αναστάτωση, αλλά όσο λιγότερο θερμάνουμε τα ύδατα της Μεσογείου τόσο περισσότερο ήρεμα θα είμαστε» (Haberler). Βέβαια ο κ. Ερογλου δεν είπε λέξη για τα ψηφίσματα του ΟΗΕ για τον κατοχικό στρατό που εισέβαλε και παραμένοντας διχάζει ένα κράτος ενώ δεν είπε τίποτα για την τελευταία πειρατεία με το ερευνητικό σκάφος Barbaros Hayrettin Pasa ( ''Μπαρμαρός '' ) που συνοδεία φρεγατών παραβίασε κυριαρχικά δικαιώματα της Κύπρου στην ΑΟΖ της.

Οι τουρκικές εφημερίδες προβάλουν το ταξίδι του κ. Καμμένου στην Κυπριακή Δημοκρατία δίνοντας έμφαση στην προαναφερθείσα άσκηση και στην σειρά ενεργειών που θα γίνουν προσεχώς για το κοινό αμυντικό δόγμα Αθήνας -Λευκωσίας, ενώ σε δημοσιεύματα - όπως της Bugun- αμφισβητείται η ΑΟΖ της Κύπρου γράφοντας για ...''λεγόμενη ΑΟΖ Κύπρου''....

Αναφέρονται επίσης στις δηλώσεις του Κύπριου Υπουργού Αμυνας κ. Φωκαίδη που από την πλευρά του εξέφρασε τις ευχαριστίες του στην Αθήνα για την υποστήριξη που παρέχει στη Λευκωσία, και δήλωσε ότι Ελλάδα και Κύπρος συνιστούν θεμελιώδη στοιχεία για σταθερότητα την ασφάλεια και τη δημοκρατία στην περιοχή, ενώ η Κύπρος είναι αποφασισμένη να προστατεύσει τα κυριαρχικά της δικαιώματα απέναντι σε κάθε είδους απειλές.