MENU

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ:Πορτοκαλί άγνωστο αντικείμενο πάνω από το Μαρούσι το βράδυ της Ανάστασης! (Βίντεο)

Είκοσι λεπτά μετά την Ανάσταση και καθώς και τα τελευταία βεγγαλικά είχαν σταματήσει, βλέπω ένα στογγυλό πορτοκαλί αντικείμενο στον ουρανό.

Στην αρχή το πέρασα για βεγγαλικό γιατί ήταν από την μεριά που έριχναν τα βεγγαλικά  και σε χαμηλό ύψος και ενώ ήταν αρκετά μεγάλο σιγά σιγά άρχισε να μικραίνει και κινούνταν με μικρή ταχύτητα και απομακρυνόταν αργά και σταθερά με ανατολική κατεύθυνση από το Μαρούσι που βρισκόμασταν προς Γέρακα  χωρίς το άγνωστο αντικείμενο να κάνει τον παραμικρό θόρυβο.

Νομίζοντας ότι ήταν κάποιο βεγγαλικό περίμενα να σβήσει,αλλά αυτό μόλις μίκρυνε αρκετά σταμάτησε πλέον να μικραίνει και συνέχισε να απομακρύνεται όχι σε οριζόντια κατεύθηνση αλλά συνεχώς ανοδική πορεία και έπαιρνε ύψος και φαινόταν συνέχεια περίπου για 6 με 7 λεπτά ώσπου έφθασε σε πάρα πολύ μεγάλο ύψος και χάθηκε από το οτπικό πεδίο.

Προσπάθησα να το βγάλω φωτογραφία με το κινητό αλλά δυστυχώς είχε απομακρυνθεί πολύ και στην φωτογραφία φαινόταν μόνο μία μαυρίλα.Το περιστατικό το είδαμε τέσσερα άτομα και ενώ ήταν αρκετός κόσμος δεν τολμήσαμε να το πούμε και σε άλλους για ευνόητους λόγους καθώς δεν ήμαστε σίγουροι για το τι ήταν καθώς το περιστατικό μας έπιασε εξ΄απροόπτου.


Μένοντας με την απορία ξεκινήσαμε να πάμε στο σπίτι συζητώντας για το τι μπορεί να ήταν αυτό το αντικείμενο, καθώς αποκλείσαμε την περίπτωση του αεροπλάνου γιατί το φως ήταν πολύ μεγαλύτερο απ΄ότι έχουν τα αεροπλάνα και πορτοκαλί, τα οποία δεν έχουν πορτοκαλί φως, και αν ήταν αεροπλάνο θα ήταν πολύ κοντά και θα πρέπει να έκανε πάρα πολύ θόρυβο καθώς και για ένα ακόμη πιο σημαντικό λόγο, ότι κινούνταν πολύ αργά και κάποιες στιγμές έμοιαζε για λίγο να ήταν ακίνητο.

Αποκλέισαμε και την περίπτωση του ελικοπτέρου γιατί και αυτό θα πρέπει να έκανε θόρυβο στην απόσταση που ήταν καθώς και τα ελικόπτερα δεν ανεβαίνουν σε τόσο μεγάλο ύψος που ανέβηκε το αντικείμενο και η πορεία τους είναι συνήθως ορζόντια και όχι έντονα ανοδική.

Με αυτά και αυτά φθάνουμε έξω από το σπίτι ξαφνικά βλέπουμε πάλι το ίδιο πορτοκαλί αντικείμενο να έρχεται από ανατολικά από την   κατεύθυνση που είχε εξαφανιστεί πάλι με χαμηλή ταχύτητα αθόρυβο και να μεγαλώνει.

Μεγάλωσε μέχρι ενός σημείου και ενώ ερχόταν προς την κατεύθυνση που ήμαστε ξαφνικά άντί να συνεχίζει να μεγαλώνει αυτό άρχισε να μικραίνει μέχρι που σιγά σιγά μικραίνοντας το φως και πάντα αθόρυβα εξαφανίστηκε και αυτό διήρκεσε περίπου 2 λεπτά και από αυτή την εμφάνιση είναι και το βίντεο καθώς την δεύτερη φορά ήμαστε πιο ετοιμασμένοι και με το κινητό σε ετοιμότητα.


Δείτε το βίντεο: