Θα δεχτείτε αυτό το «Τεχνολογικό Τέρας» – Ψηφιακό Τατουάζ διαβάζει το μυαλό σας!!!

Το «χάραγμα» του θηρίου της Αποκάλυψης παίρνει «σάρκα και οστά»… Για τον άνθρωπο ετοιμάζονται
«τεχνολογικά τέρατα»… Ψηφιακό τατουάζ διαβάζει το μυαλό και παράλληλα μπορεί να χειρίζεται συσκευές και όχι μόνο…
Μέσα στα επόμενα χρόνια θα αρχίσουμε να βλέπουμε προηγμένες βιο-τεχνολογίες να.. κτυπούν την αγορά λιανικής πώλησης. Σύμφωνα με τον Tom Horn, συγγραφέα του βιβλίου «Στο Μονοπάτι των Αθανάτων», αυτό το Tech θηρίο θα μπορούσε να οδηγήσει σε ενδεχόμενη εξαφάνιση του ανθρώπινου γένους, όπως το γνωρίζουμε σήμερα.
Οι ειδικοί της Google, για παράδειγμα, εργάζονται για τη επέκταση τεχνολογιών που αφορούν την ίδια την ανθρώπινη ζωή, που θα τροποποιήσουν άμεσα το DNA μας για να μας κρατούν πλέον ζωντανούς. Μερικοί έχουν προτείνει ότι στο εγγύς μέλλον δεν θα είναι δύσκολο ο άνθρωπος να ζήσει για 150 χρόνια ή και περισσότερο. Οι εξελίξεις τρέχουν με απίστευτους ρυθμούς.
Τον τελευταίο μήνα, επιστήμονες ανακοίνωσαν ότι έφεραν πίσω με επιτυχία το μαλλιαρό μαμούθ και συγκολλημένα με τα γονίδια του έναν ασιατικό ελέφαντα. Και μόλις πριν από μερικές εβδομάδες Κινέζοι ερευνητές επεξεργάστηκαν τα γονίδια του ανθρώπινου εμβρύου, ανοίγοντας την πόρτα για την πραγματική δυνατότητα όχι μόνο τη θεραπεία της νόσου πριν από τη γέννηση ενός παιδιού, αλλά εμπλουτίζοντας τη με πιο γρήγορους μυς, έναν πιο έξυπνο εγκέφαλο, ή καλύτερη όραση.
Πολλές από τις πραγματικές εφαρμογές της τεχνολογίας της τροποποίησης του DNA δεν είναι ακόμα ολοκληρωμένες , αλλά η εξέλιξη τους που θα μετατρέψει έναν άνθρωπο σε cyborg, λαμβάνει χώρα αυτή τη στιγμή.
Πάρτε, για παράδειγμα, ένα νέο τατουάζ που εφαρμόζεται πίσω από το αυτί. Μόλις εγκατασταθεί και ενσωματωθεί, το τατουάζ δεν θα λειτουργήσει μόνο σαν ένα ηλεκτροεγκεφαλογράφημα και θα είναι σε θέση να προσδιορίσει τις διαθέσεις σας, αλλά θα είναι επίσης σε θέση να «ακούει» τον εγκέφαλό σας για να εκκινήσετε εφαρμογές, οικιακές συσκευές ελέγχου, όπως τη μηχανή του καφέ σας ή την τηλεόραση κατά παραγγελία και τελικά ακόμη και να εξαλείψει το κινητό σας τηλέφωνο, επειδή το ηχείο και μικρόφωνο θα κατασκευαστεί ακριβώς.

το χάραγμα του θηρίου
ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ1
ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ2
ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ3