MENU

Η... μισή ΕΠΟ στον ανακριτή!

Με ταχείς ρυθμούς προχωρά την υπόθεση της «εγκληματικής οργάνωσης» ο ανακριτής διαφθοράς, Γιώργος Ανδρεάδης, ο οποίος σήμερα
δέχθηκε στο γραφείο του -μεταξύ άλλων - τέσσερα στελέχη της ΕΠΟ! Ποιους είδε και τι έρχεται...
Ο ειδικός ανακριτής διαφθοράς, Γιώργος Ανδρεάδης, συνεχίζει να «τρέχει» την υπόθεση της «εγκληματικής οργάνωσης», βλέποντας καθημερινά αρκετούς από τους κατηγορούμενους που έχει καλέσει σε απολογία.

Για την ώρα όλοι τους παίρνουν προθεσμία για να απολογηθούν, ενώ ήδη από χθες στον Χαρίλαο Ζυγογιάννη, πρώην μέλος της Πειθαρχικής Επιτροπής της Football League, στον οποίο έχει απαγγελθεί η κατηγορία της δωροδοκίας με σκοπό την αλλοίωση αποτελέσματος, έχει επιβληθεί ο περιοριστικός όρος της απαγόρευσης ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο!


Η συγκεκριμένη απόφαση που θεωρείται πρόκριμα για όσα θα ακολουθήσουν, με το μεγαλύτερο ενδιαφέρον πλέον να στρέφεται στον φερόμενο ως «επικεφαλής» της οργάνωσης, ο οποίος αναμένεται να κληθεί για να απολογηθεί μέσα τις επόμενες μέρες.

Τέσσερα στελέχη της ΕΠΟ πέρασαν σήμερα από τον ανακριτή

Ενώπιον του ανακριτή διαφθοράς, Γιώργου Ανδρεάδη, προκειμένου να απολογηθούν για την υπόθεση της «εγκληματικής οργάνωσης» εμφανίστηκαν σήμερα το πρωί τα μέλη του Δ.Σ. της ΕΠΟ, Νίκος Προύντζος και Γιάννης Παπακωνσταντίνου, ο εκτελεστικός γραμματέας της Ομοσπονδίας, Παυσανίας Παπανικολάου και ο αναπληρωτής γενικός διευθυντής της, Χρήστος Υφαντής.

Στο επί σειρά ετών μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΠΟ και πρόεδρο της ΕΠΣ Αρκαδίας, Νίκο Προύντζο, απαγγέλθηκε η κατηγορία της συμμετοχής στην εγκληματική οργάνωση. Ο κ. Προύντζος έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί στις 22 Μαΐου. Κατά την έξοδο του ο δικηγόρος του κ. Προύντζου, Δημήτρης Σωτηρόπουλος δήλωσε: «Δεν πρόκειται να πάρουμε πάνω μας όλες τις παθογένειες του ελληνικού ποδοσφαίρου. Θα μελετήσουμε τη δικογραφία και θα απαντήσουμε σε όλα τα θέματα που αφορούν τον πελάτη μου».

Νωρίτερα από το γραφείο του ανακριτή πέρασαν ο εκτελεστικός γραμματέας τη ΕΠΟ, Παυσανίας Παπανικολάου και ο αναπληρωτής γενικός διευθυντής, Χρήστος Υφαντής, στους οποίους και απαγγέλθηκαν κατηγορίες και έλαβαν και εκείνοι προθεσμία για να απολογηθούν.

Τελευταίος εμφανίστηκε ο Γιάννης Παπακωνσταντίνου, ο οποίος πήρε προθεσμία για να απολογηθεί στις 25 Μαΐου. Στο μέλος του Δ.Σ. της ΕΠΟ και πρώην αναπληρωτή προέδρου της ΕΠΟ επί διοικήσεως Γιώργου Σαρρή, απαγγέλθηκαν κατηγορίες για ένταξη και συμμετοχή στην εγκληματική οργάνωση και άλλα κακουργήματα.

Για σήμερα είχε κληθεί και ο πρώην ιδιοκτήτης της Βέροιας, Γιώργος Αρβανιτίδης, ωστόσο λόγω κωλύματος του δικηγόρου του ζήτησε άλλη ημερομηνία για να εμφανιστεί.

Για την υπόθεση του Ολυμπιακός - Ατρόμητος ο Σπανός

Τον Γιώργο Ανδρεάδη επισκέφθηκε νωρίς το πρωί και ο πρόεδρος του Ατρομήτου, Γιώργος Σπανός, συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του Βαγγέλη Μπαταγιάννη. Του απαγγέλθηκε η κατηγορία της δωροδοκίας – δωροληψίας με σκοπό την αλλοίωση αποτελέσματος και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί στις 5 Μαΐου.

Η υπόθεση που αφορά τον Γιώργο Σπανό είναι ίδια με αυτή για την οποία κατηγορείται και ο τεχνικός διευθυντής του Ατρομήτου, Γιάννης Αγγελόπουλος και έχει να κάνει με την αναμέτρηση Ολυμπιακός – Ατρόμητος 2-1 της 4ης Φεβρουαρίου 2015.

Υπενθυμίζουμε πως για το συγκεκριμένο ματς έχει προηγηθεί ένορκη κατάθεση του Τάκη Φύσσα, στην οποία ανέφερε ότι ο τότε προπονητής του Ατρομήτου, Ρικάρντο Σα Πίντο, του είπε πως δέχτηκε παρεμβάσεις από την ομάδα του Περιστερίου ώστε να αφήσει εκτός αγώνα με τον Ολυμπιακό τους Κιβρακίδη, Ναπολεόνι, Πίτου Γκαρσία και τον Κώστα Κατσουράνη.

Επιβεβαίωση μέχρι κεραίας...

Με την παρουσία του Γιώργου Σπανού στον ανακριτή επιβεβαιώνεται στο 100% το αποκλειστικό ρεπορτάζ του SDNA στις 3 Απριλίου που σας είχαμε αποκαλύψει ότι στις κλήσεις του ειδικού ανακριτή διαφθοράς, Γιώργου Ανδρεάδη, βρίσκεται και άλλος πρόεδρος ΠΑΕ της Super League εκτός του Γιάννη Κομπότη, αλλά και ο τεχνικός διευθυντής της ίδιας ΠΑΕ!

To SDNA συνεχίζει να ακολουθεί από κοντά την υπόθεση της «εγκληματικής οργάνωσης» και θα σας ενημερώνει για κάθε νέα εξέλιξη από το γραφείο του ειδικού ανακριτή διαφθοράς, Γιώργου Ανδρεάδη.

Για αύριο αναμένεται ...νηνεμία, ενώ νέες απολογίες περιμένουμε από την Παρασκευή.

πηγή: sdna.gr