H Illuminati Μυστική Ιστορία των ΗΠΑ.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής ιδρύθηκαν με 13 αποικίες, μία για κάθε μία από τις οικογένειες των
Illuminati. Η αρχική σημαία είχε 13 αστέρια, ενώ  εξακολουθεί να έχει 13 λωρίδες. Ο αετός, το σύμβολο των Ηνωμένων Πολιτειών, κρατά 13 βέλη στα νύχια του. 
Οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι στην πραγματικότητα ένα εταιρικό περιουσιακό στοιχείο της Βιρτζίνια, εταιρία που ιδρύθηκε το 1604 στην Αγγλία με την άμεση συμμετοχή των Rothschilds. Τα οικονομικά των Ρότσιλντ ήταν αναγκαία για να χρηματοδοτήσουν την έρευνα και την εκμετάλλευση της βορειοαμερικανικής ηπείρου.

Τα περιουσιακά στοιχεία της Εταιρείας της Βιρτζίνια, συμπεριλαμβανομένων των Ηνωμένων Πολιτειών, ανήκουν στην Αγία Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία μέσω του Βατικανού. Αυτό συνέβη το 1213, όταν ο βασιλιάς Ιάκωβος έδωσε όλα τα αγγλικά περιουσιακά στοιχεία στον Πάπα. Τα δικαιώματα παρέμειναν στη βρετανική βασιλική οικογένεια, αλλά η πραγματική κυριότητα ανήκει στην Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής δεν ονομάστηκαν από τον Amerigo Vespucci, όπως μάθατε στο σχολείο. Οι Illuminati δεν θα ονόμαζαν την ήπειρο από έναν Ιταλό χαρτογράφο. Το όνομα είναι στην πραγματικότητα ένας συνδυασμός λέξεων.
  • "Am" είναι η εβραϊκή λέξη για το "άνθρωποι" (σημείωση: άνθρωποι θεωρούνται μόνο οι Εβραίοι - οι υπόλοιποι είναι γκόιμ, κάτι σαν ζώα)
  • "Ame" είναι η προστακτική του ισπανικού/λατινικού ρήματος "να αγαπάς"
  • "Eri" ή "ari" είναι ένας εβραϊκός όρος για το "λιοντάρι"
  • "Rica" είναι το θηλυκό της ισπανικής λέξης "πλούσιος"
  • "Ka" είναι η αρχαία αιγυπτιακή λέξη για την ψυχή, ή τη δύναμη του πνεύματος μέσα σε ένα σώμα.
Υπό τον συγκεκριμένο συνδυασμό, όλο αυτό θα μπορούσε να σημαίνει:

"Οι άνθρωποι που αγαπούν την πλούσια και λιονταρίσια ψυχή"

Το ερώτημα είναι ποιοι "άνθρωποι" και ποιανού την ψυχή "αγαπάνε"...

Το 1776, η δημιουργία των Ηνωμένων Πολιτειών ως ανεξάρτητο έθνος συνέπεσε με τη δήλωση στο ευρύ κοινό της ύπαρξης του επίσημου οργανισμού Illuminati από το μέλος Adam Weishaupt, στη Βαυαρία. Δημοσίως, ο Weishaupt εμφανίστηκε αποφασισμένος να δημιουργήσει μια οργάνωση που θα αποτελείται από την Ευρωπαϊκή ελίτ προς ανύψωση της  ανθρωπότητας.

Φυσικά, αυτό ήταν μέρος μιας Illuminati παγκόσμιας τελετής. Η δημιουργία των ΗΠΑ και των Illuminati. Και τα δύο ήταν προς δημόσια κατανάλωση. Οι ΗΠΑ ήταν το μέσω για την αποδοχή των Illuminati από τον κόσμο. Πολλά μέλη των Illuminati πιστεύουν ότι ο Adam Weishaupt ήταν ένας σωσίας του George Washington, και ότι στην πραγματικότητα είναι ο Weishaupts που εμφανίζεται στο χαρτονόμισμα του ενός δολαρίου.

Ο George Washington ήταν ένας πλούσιος ιδιοκτήτη σκλάβων και φυτειών. Είναι γνωστό ότι βίασε μερικές από τις σκλάβες του και ότι χρησιμοποίησε μερικούς από τους αρσενικούς σκλάβους του σε τελετουργικές τελετές.  Ο George Washington διέταξε επίσης την κατασκευή του Φάρου στο Montauk, το 1796. Ο φάρος αυτός περιλάμβανε υπόγειο χώρο για την αποθήκευση προμηθειών σε περίπτωση κάποιας βρετανικής απόβασης. Αν ήξερε μόνο σε τι θα μετατρεπόταν η περιοχή... -ή μήπως ήξερε; (η περιοχή σχετίζεται με πειράματα, όπως το Πείραμα της Φιλαδέλφεια και ερπετοειδή)

Οι 13 οικογένειες Illuminati συνεχώς ανταγωνίζονται για τον έλεγχο αναμεταξύ τους. Κατά τη διάρκεια όλης αυτής της χρονικής περιόδου, οι Ισπανοί, Βρετανοί και Γάλλοι Illuminati αγωνίστηκαν για να κερδίσουν τον έλεγχο της Βόρειας και τη Νότιας Αμερικής. Οι Rothschilds παρακολουθούν την κατάσταση. Οι ηγέτες απολαμβάνουν αυτά τα παιχνίδια πολέμου και αγωνιούν να δουν ποιος θα κερδίσει. Οι εκατοντάδες χιλιάδες ζωές που χάθηκαν ήταν χωρίς νόημα για αυτούς.

Το Manifest Destiny των Ηνωμένων Πολιτειών δημιουργήθηκε για να επεκτείνει το έδαφος των Αρίων σε βάρος των γηγενών πληθυσμών. Όπως πάντα, οι Illuminati επιδιώκουν να καταστρέψουν τους ιθαγενείς λαούς μαζί και τον πολιτισμό τους. Αυτή ήταν μια προσπάθεια να καταστραφούν οι γνώσεις τους για τον Θεό-Νου, καθώς επίσης να εξαφανίσουν κάθε πιθανότητα να μεταδώσουν οι ντόπιοι αυτές τις πληροφορίες σε άλλους. Ιδιαίτερα σημαντική ήταν η ανάγκη τους για την εξάλειψη ιθαγενών πολιτισμών με γνώσεις επάνω στην αρχαία Ατλαντίδα και τον αστερισμό Λύρα.

Οι ντόπιοι που τους δημιούργησαν τα περισσότερα προβλήματα ήταν οι Ινδιάνοι  Τσερόκι επειδή αυτή φυλή διατηρούσε μεγάλο μέρος των ατλάντιων γνώσεων. Για το λόγο αυτό, αυτοί οι άνθρωποι ξεριζώθηκαν από την πατρίδα τους στο νότιο τμήμα των Appalachian Mountains και διά της βίας προχώρησαν στην Οκλαχόμα σε αυτό που είναι τώρα γνωστό ως "The Trail of Tears". Πολλοί έχασαν τη ζωή τους. Μόνο ένα μικρό υπόλοιπο παρέμεινε στη Βόρεια Καρολίνα, το Τενεσί και τη Γεωργία. Στο βορρά, η συντριπτική πλειοψηφία των Iroquois/Mohawk διαλύθηκε. Στο Montauk, οι απευθείας απόγονοι των Ατλάντων που αποκαλούσαν τον ηγέτη τους "Φαραώ",  εξαλείφθηκαν συστηματικά.

Οι Ρότσιλντ ασχολήθηκαν πολύ ενεργά με το εμπόριο σκλάβων από την Αφρική και την εισαγωγή τους στη Βόρεια και τη Νότια Αμερική, καθώς και την Καραϊβική. Ήταν πολύ προσεκτικοί για να μην εισάγουν μαύρους από τις ανατολικές περιοχές της Αιθιοπίας ή του Σουδάν, όπου βρίσκονταν οι απόγονοι του Σολομώντα. Επικεντρώνονταν, λοιπόν,  στη δυτική και κεντρική Αφρική για να δημιουργήσουν πληθυσμούς σκλάβων. (Αυτές οι περιοχές είχαν καθαρό γενετικά μείγμα των Ανουνάκι και των πιθήκων, και τον επιθυμητό προγραμματισμό για την ατζέντα των Illuminati.)

Οι Ρότσιλντ αποφάσισαν ότι ο διαχωρισμός των αποικιών των Ηνωμένων Πολιτειών θα μπορούσε να διπλασιάσει τα κέρδη τους. Έτσι δημιούργησαν τον εμφύλιο πόλεμο και, φυσικά, τον υποστήριξαν οικονομικά, . Ο εμφύλιος πόλεμος ήταν στην πραγματικότητα μια παγκόσμια ιεροτελεστία για να έρθει η δουλεία στο επόμενο επίπεδο. Ο πόλεμος αυτός επέτρεψε στον Βορρά να κερδίσει και να καταργήσει τη δουλεία δημοσίως. Οι καλύτερα δούλοι είναι αυτοί που δεν συνειδητοποιούν ότι είναι δούλοι. Αυτό ανακουφίζει από εξεγέρσεις και κάθε τύπου αντίσταση. Αυτή ήταν η κατάσταση αμέσως μετά τον εμφύλιο πόλεμο. Μαύροι του Νότου εξακολουθούν να είναι σκλάβοι. Υπάρχει ακόμα ο διαχωρισμός, ακόμη και στο Βορρά. Η Illuminati εξακολουθούν να θεωρούν τους Μαύρους ως δευτέρας ή και τρίτης κατηγορίας πολίτες. Μόνο που τώρα η δουλεία είναι καμουφλαρισμένη.

Από τον Εμφύλιο Πόλεμο, υπήρξαν κι άλλοι διοργανωμένοι πόλεμοι που εδραίωσαν την τάση προς την παγκοσμιοποίηση. Με τον αμερικανοϊσπανικό πόλεμο του 1898-1899 αποκτήθηκε περισσότερη γη για τους αμερικάνους Illuminati, τοποθετώντας έτσι ένα μεγάλο μέρος της επιφάνειας της Γης υπό την αμερικανική δικαιοδοσία. Ο Πρώτος Παγκόσμιος Πόλεμος σχεδιάστηκε για να αλλάξει το χάρτη της Ευρώπης, με δοκιμές τεχνολογίας χημικού και μικροβιακού πολέμου για μελλοντική χρήση. Δεν είναι τυχαίο το ξέσπασμα γρίπης σε όλο τον κόσμο. Ήταν ένας σχεδιασμός για τη μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού που θα έκανε τον έλεγχο ευκολότερο. Ο Πρώτος Παγκόσμιος Πόλεμος έθεσε τα θεμέλια για τον γερμανικό ρόλο στον επόμενο πόλεμο.

Ο Β 'Παγκόσμιος Πόλεμος ήταν μια δοκιμή των τελικών σχεδίων της παγκοσμιοποίησης και εξόντωσης. Είχε επίσης σχεδιαστεί για να δοκιμάσει τους μηχανισμούς ελέγχου του μυαλού,την χρήση του φθορίου που νεκρώνει τη δραστηριότητα του εγκεφάλου και επιβραδύνει την αντίσταση κατά της όποιας αρχής, να πειραματιστούν με δούλους σε στρατόπεδα εργασίας και να μελετήσουν την ανάπτυξη της αντίστασης και, τέλος, να διδάξουν στις μάζες την αναμεταξύ τους κατασκοπία και ρουφιανιά.

Ο Β Παγκόσμιος Πόλεμος έφερε τρεις πρωταρχικούς στόχους των Illuminati οι οποίοι έπρεπε να αποδώσουν καρπούς.

  • Το πρώτο ήταν ότι οι κρυφοί συμβολισμοί των Illuminati τέθηκαν σε δημόσια θέα από τα υπόγεια οχυρά στο Θιβέτ και την Αίγυπτο.
  • Το δεύτερο ήταν η δημιουργία του κράτους του Ισραήλ ως θεμέλιο για την νέα παγκόσμια θρησκεία.
  • Η τελευταία ήταν η δημιουργία των πυρηνικών όπλων ως μέρος  παγκόσμιας τελετής των Illuminati.

Κατά τη διάρκεια του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου, οι Γερμανοί βοήθησαν στην τέλεια "παραγωγή" των "σκλάβων του σεξ" ως μέσο για τη μετάδοση πληροφοριών μεταξύ της ελίτ. Αυτοί οι σκλάβοι του σεξ ήταν σεξουαλικά προγραμματισμένοι σύμφωνα με διαδικασίες του Wilhelm Reich. Αυτές οι διαδικασίες είναι παράνομες στις Ηνωμένες Πολιτείες, αλλά χρησιμοποιούνται από τους Illuminati και την κυβέρνηση.

Με το τέλος του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου, μία από τις τρεις μεγάλες παγκόσμιες τελετές Illuminati επιτεύχθηκε. Αυτή ήταν η πυρηνική έκρηξη που έλαβε χώρα το 1945 στο 33ο παράλληλο ως δοκιμή για την πυρηνική επίθεση στην Ιαπωνία. Αυτή η έκρηξη ήταν συμβολική: αντιπροσωπεύει την ταυτόχρονη δημιουργία και την καταστροφή της ύλης και της ενέργειας. Η χρονιά ήταν επίσης συμβολική. Στην αριθμολογία, 1 + 9 = 10, που αντιπροσωπεύουν τις 10 πτυχές του Θεού-Νου. Ο αριθμός 10 αναλύεται περαιτέρω σε 1 + 0 = 1, που αντιπροσωπεύει μια νέα αρχή. Συνεχίζοντας, 4 + 5 = 9, που αντιπροσωπεύει το τέλος ενός κύκλου. Συμβολικά, η όλη εκδήλωση αντιπροσώπευε το τέλος ενός κύκλου για να προετοιμαστεί μια νέα αρχή, χρησιμοποιώντας το νέο δημιούργημα του Θεού-Νου μέσα από την καταστροφή.

Επιπλέον, ένας κύλινδρος που περιείχε κάποιο υλικό που δεν κοινοποιήθηκε στον κόσμο -και ακόμα δεν δίνει εξηγήσεις η κυβέρνηση- φορτώθηκε στην πυρηνική δοκιμή. Αυτός ο κύλινδρος έγινε από καθαρό ατσάλι και φέρεται να είχε τις ίδιες φυσικές διαστάσεις που η Καμπάλα περιγράφει για την δημιουργία των Γκόλεμ. Καμπάλα, είναι η αρχαία εβραϊκή μεταφυσική, η βάση των Illuminati για χιλιετίες. Γκόλεμ, είναι τεχνητά όντα που χρησιμοποιούνται ως δυναμικό σκλάβων. Είναι πολύ πιθανό ότι αυτή ήταν μια συμβολική τελετουργία για τη δημιουργία της κοινωνίας των Γκόλεμ.

Ο Β Παγκόσμιος Πόλεμος επέτρεψε επίσης στους Illuminati της Ευρώπης και της Αμερικής να καταστρέψουν τις επιθυμίες των Ιαπώνων Illuminati για παγκόσμια κυριαρχία. Η ιαπωνική βασιλική οικογένεια, εκπροσωπούμενη από τον αυτοκράτορα Χιροχίτο, ανέκαθεν ήταν στόχος ως μη νόμιμη, σύμφωνα με την απόφαση των 13 οικογενειών. Οι Ιάπωνες ισχυρίζονταν ότι ήταν άμεσοι απόγονοι του Λεμούριων και καθαρόαιμα Ερπετοειδή.

Οι Ευρωπαίοι και Αμερικανοί  Illuminati ισχυρίζονται ότι οι Ιάπωνες Illuminati είναι απόγονοι από ένα χαμηλότερο είδος στην ιεραρχία του Δράκοντα. Αυτό το χαμηλότερο είδος θεωρείται μια κατηγορία εργαζομένων, χωρίς καμία πολιτική επιρροή. Οι Ευρωπαίοι και Αμερικανοί  Illuminati ισχυρίζονται  ότι οι Ινδοί της Ανατολής είναι επίσης ένα κατώτερο είδος στην ιεραρχία του Δράκοντα. Οι 13 κυρίαρχες οικογένειες αποδέχονται την ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα και τα ανοιχτόχρωμα μαλλιά ως χαρακτηριστικά της ελίτ τους.

Στις 17 Ιανουαρίου 1994, η Ιαπωνία έστειλε ένα σεισμικό συμβάν στην Καλιφόρνια. Ακριβώς ένα χρόνο αργότερα, στις 17 Ιανουαρίου 1995, η πόλη του Κόμπε, στην Ιαπωνία καταστρέφεται από σεισμό. Το Κόμπε ήταν το κέντρο των ιαπωνικών ηλεκτρομαγνητικών όπλων. Οι Ευρωπαίοι και Αμερικανοί  Illuminati δεν ανέχονται αγκάθια στα πλευρά τους. Η καταστροφή της Ιαπωνίας και της βασιλικής οικογένειάς της θα συνεχιστεί τους επόμενους μήνες.

Κάθε χρόνο, οι Illuminati συνεδριάζουν για να σχεδιάσουν τα γεγονότα του επόμενου έτους που θα τους φέρουν πιο κοντά στην επίτευξη του κύριου στόχου τους, ο οποίος έχει διατυπωθεί χιλιετίες πριν: παγκόσμιος έλεγχος και κυριαρχία.

Αν όντος έτσι έχουν όλα τα παραπάνω, τότε καταλαβαίνετε πολύ καλά τις σημαίνει America δηλαδή "Οι άνθρωποι που αγαπούν την πλούσια και λιονταρίσια ψυχή". Καταλαβαίνετε ποιοί "άνθρωποι" αγαπούν τις "ψυχές". Αν έχετε ακούσει πως η Αμερική είναι η "γη της ευκαιρίας" τότε αντιλαμβάνεστε και για "ποιους" είναι "ευκαιρία" και τι είδους...