MENU

Γιατί ρωτάς και δεν το κάνεις Πάνο μου; Και τον νόμο κατάργησης περί ευθύνης υπουργών μπορείς να φέρεις και την μείωση των μισθών των Βουλευτών όχι μόνο κατά 30%, αλλά και γιατί όχι κατά 50%. Ή μήπως...

Αναφορικά με τις χθεσινές δηλώσεις του Πάνου Καμμένου στην βουλή όταν προκλήθηκε από τον βουλευτή Ηρακλείου Βασίλη Κεγκέρογλου
για τα "σαπάκια", πράγμα που δεν άφησε αναπάντητο και μάλιστα προχώρησε ακόμη περισσότερο προτείνοντας άμμεση ψήφιση περικοπής των μισθών των Βουλευτών κατά 30% και ψήφιση κατάργησης του νόμου περί ευθύνης Υπουργών.

Δεν χρειάζεσαι κανένα Κεγκέρογλου Πάνο  Καμμένε ,όχι 180 αλλά 194 βουλευτές μαζεύεις άμα θέλεις και το πάω και πιο κάτω το θέμα αναφορικά με τις προγραμματικές δηλώσεις του Πρωθυπουργού σχετικά με την κατάργηση των προνομίων  των βουλευτών τα βουλευτικά αυτοκίνητα και άλλες τέτοιες φανφάρες που ειπώθηκαν φέρτα και αυτά.

Αν θέλετε να δείξετε ότι έχετε  θέληση να προσφέρετε όπως είπες ( τώρα θα μου πεις πότε προσφέρατε εσείς οι Βο(Υ)λευτές στην κρίση μισθούς κροίσων έχετε),φέρτα για ψήφιση τώρα.

Και όχι 30% μείωση μισθού αλλά 50% και αυτά πάλι πολλά είναι,γιατί με κάτι επιτροπές,κάτι προκλητικά προνόμια που έχετε πάλι αρκετές χιλιάδες ευρώ σας μένουν, σας φθάνουν και σας περισσεύουν και μάλιστα πολλά!

Θες 180 βουλευτές;;194 σου βρίσκω.

 ΚΚΕ και Χρυσή Αυγή με μεγάλη χαρά θα τα  ψήφιζαν.Πόσους βουλευτές κάνουν;32, Σύριζα και ΑΝΕΛ,162 η κυβέρνηση δηλαδή.Σύνολο;194.
Άρα τον Κεγκέρογλου δεν τον χρειάζεσαι!!! Έτσι δεν είναι;;;

 Πάνο μου, απλά μαθηματικά είναι κάνε το και μην ρωτάς!!! 

Περιμένουμε!!!

Εκτός άν...που μάλλον αυτό είναι.