MENU

ΣΚΟΤΩΘΗΚΑΝ ΣΕ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΟ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ (;) ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΜΠΙΝ ΛΑΝΤΕΝ

Δεδομένου ότι το αεροσκάφος ήταν ιδιωτικό το πιθανότερο είναι το δυστύχημα να είναι τόσο ..δυστύχημα όσο εκείνο του Αλέξανδρου Ωνάση..

Οι Αμερικανοί ξεπαστρεύουν όσους τους χώνονται στα ρουθούνια κατά τα πρότυπα των νονών της μαφίας που υποθάλπτουν στη χωρα τους..



Η μητριά του Οσάμα μπιν Λάντεν, η ετεροθαλής αδελφή του και ο σύζυγός της σκοτώθηκαν κατά τη συντριβή ιδιωτικού αεροπλάνου στο Χάμσιρ της νότιας Αγγλίας, μαζί με τον πιλότο του αεροσκάφους, αναφέρουν δημοσιογραφικές πληροφορίες που επικαλείται η βρετανική Guardian.
Η εφημερίδα ανέφερε σήμερα ότι ο πρεσβευτής της Σαουδικής Αραβίας στη Βρετανία υπέβαλε τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια μπιν Λάντεν μέσω του Twitter, ωστόσο οι ταυτότητες των θυμάτων της συντριβής δεν έχουν επιβεβαιωθεί.
Η Guardian προσθέτει πως η σαουδαραβική πρεσβεία εργάζεται μαζί με τις βρετανικές αρχές στη διερεύνηση του δυστυχήματος. Το αεροσκάφος φέρεται ότι ήταν νηολογημένο στη Σαουδική Αραβία από μια εταιρεία που ανήκει στην οικογένεια Μπιν Λάντεν.
Η αστυνομία του Χάμσιρ επιβεβαίωσε πως κατά τη συντριβή του αεροσκάφους σκοτώθηκαν και οι τέσσερις επιβαίνοντες.
Ο Οσάμα μπιν Λάντεν, αρχηγός της Αλ-Κάιντα, φέρεται από τις μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ να σκοτώθηκε σε επιχείρηση των αμερικανικών ειδικών δυνάμεων τον Μάιο του 2011 στο Πακιστάν. Δεδομένου ωστόσο πως εύπιστοι και κυρίως απέναντι σε αυτού του τύπου τις ανακοινώσεις δεν υπάρχουν -προσωπικά δεν πιστεύω ούτε λέξη- το πιθανότερο είναι ο Μπιν Λάντεν να ζει και να βασιλεύει υπό αναδιαμορφωμένο πρόσωπο και αμερικανική ονομασία..