MENU

Πρώην Επικεφαλής του Νάτο Αποκαλύπτει: «Πόλεμος Συμμοριών στην Ελλάδα, Άπαντες Γνωρίζουν…»

ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΦΩΤΙΑ για την Ελλάδα από τον Αντιπτέραρχο Fabio Mini πρώην επικεφαλής του προσωπικού της Νότιας Διοίκησης του ΝΑΤΟ
ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΦΩΤΙΑ για την Ελλάδα από τον Αντιπτέραρχο, Fabio Mini, πρώην επικεφαλής του προσωπικού της Νότιας Διοίκησης του ΝΑΤΟ και πρώην διοικητή της KFOR στο Κοσσυφοπέδιο…

Ο Mini αναφέρεται στο οικονομικό πόλεμο ενάντια Ελλάδα, χαρακτηρίζοντας τον ως πόλεμο συμμοριών. «Είμαστε μάρτυρες ενός νέου τύπου πολέμου σήμερα, τον «πόλεμο συμμοριών». Και θύμισε το εξής γεγονός: Ένας Αμερικανός συνταγματάρχης ρωτήθηκε για το τι πολεμούσε το 2004 στο Ιράκ, και εκείνος απάντησε, «Αυτός είναι ένας πόλεμος συμμοριών, και είμαστε η μεγαλύτερη συμμορία». Τα Κράτη μέλη έχουν χάσει τη λειτουργία τους και οι πόλεμοι διεξάγονται από συμμορίες μισθοφόρων.
«Η χρηματοδότηση είναι το μόνο πραγματικό παγκόσμιο σύστημα, που χρησιμοποιεί τόσο νόμιμα όσο και παράνομα μέσα: ακριβώς όπως κάθε σύγχρονη συμμορία εγκληματιών…»
Αναλυτικά: «Ο οικονομικός πόλεμος εναντίον της Ελλάδας είναι σχεδόν ένας τέλειος πόλεμος συμμοριών. Μόνο κάποιος ανόητος θα μπορούσε πραγματικά να πιστεύει ότι η Ελλάδα παραποίησε τα στοιχεία της για να μπει στην Ευρωπαϊκή Ένωση χωρίς τη γνώση των ΕΕ, ΕΚΤ, ΔΝΤ, της Federal Reserve, της Παγκόσμιας Τράπεζας και των οργανισμών αξιολόγησης. Είναι πολύ πιο ρεαλιστικό να πιστεύουμε ότι τη στιγμή της μετάβασης στο ευρώ, τα πολιτικά συμφέροντα στην Ευρώπη επικράτησαν έναντι της χρηματοπιστωτικών, και αυτό είναι που κάνει τα οικονομικά συμφέροντα να φορτώνουν τα πιο ευάλωτα μέλη με το μέγιστο δυνατό χρέος».