Ν.Δ. προς υποψηφίους προέδρους: Ανοίξαμε και σας περιμένουμε

Περιθώριο μιας εβδομάδας (από αύριο το μεσημέρι μέχρι το απόγευμα της Παρασκευής 2 Οκτωβρίου, στις 18.00') δίνει η Κεντρική Εφορευτική
Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας στους επίδοξους αρχηγούς του κόμματος, ώστε να καταθέσουν...


... την υποψηφιότητά τους και να λάβουν μέρος στην εκλογική διαδικασία.

Οι υποψηφιότητες θα κατατεθούν στο γραφείο του προέδρου της ΚΕΦΕ, δηλαδή του γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, Ανδρέα Παπαμιμίκου. Οι υποψήφιοι θα μπορούν να παραλάβουν αντίγραφο του καταλόγου των μελών της Πολιτικής Επιτροπής και του τελευταίου Εθνικού Συνεδρίου.

Οι όποιες ενστάσεις κατά των υποψηφιοτήτων θα υποβληθούν από τις 18.00' του Σαββάτου μέχρι τις 14.00' της Δευτέρας 5 Οκτωβρίου.

Αμέσως μετά τη λήξη αυτής της διαδικασίας θα συνεδριάσει εκ νέου η ΚΕΦΕ για να εξετάσει τις ενστάσεις και θα βγάλει τις αποφάσεις της μέσα σε έξι ώρες, μέχρι τις 20.00' της ίδιας μέρας.

Στο τέλος της ημέρας θα ξέρουμε τελικά τους επίσημους υποψηφίους για την προεδρία της ΝΔ. Η ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών θα οριστεί σε επόμενη συνεδρίαση της ΚΕΦΕ, με τη συμμετοχή και των εκπροσώπων των υποψηφίων, όπως τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση της επιτροπής.

Πιθανότερη ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών είναι η 22α Νοεμβρίου 2015, χωρίς να αποκλείεται πάντως να αποφασιστεί να γίνουν και νωρίτερα.


karfotiko