ΡΕΝΤΙΚΟΛΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ... ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΩΝΙΑ ΩΣ... ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗΝ...!!

ΡΕΝΤΙΚΟΛΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ... ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΩΝΙΑ ΩΣ... ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗΝ...!!
Το κυβερνών κόμμα ΡΟ την Πέμπτη έδωσε στην δημοσιότητα το τηλεοπτικό του σποτ, το οποίο έχει ως κεντρικό θέμα τι έπαθαν οι Έλληνες με την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και τι θα πάθουν οι Πολωνοί με κυβέρνηση
του κόμματος της αντιπολίτευσης PIS.

Ο τίτλος του σποτ είναι «Ο δρόμος προς την ελληνική τραγωδία». «Οι Έλληνες εξαπατήθηκαν από τους πολιτικούς οι οποίοι τους υποσχέθηκαν μία ζωή πάνω από τις οικονομικές τους δυνατότητες, δεν θέλουμε να αφήσουμε κανέναν να εξαπατήσει τους Πολωνούς με τις υποσχέσεις του», αναφέρεται στο επίσημο κανάλι του κόμματος στο Youtube.

Σε αυτό εμφανίζεται ο πρώην πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, και αναφέρονται χαρακτηριστικά τα εξής: «Όταν οι πολιτικοί δίνουν ανεκπλήρωτες υποσχέσεις, μην υπολογίζεις σε ελληνικές διακοπές, αλλά μάλλον στην ελληνική τραγωδία».Το σποτ δείχνει πλάνα από την Ελλάδα, μεταξύ αυτών και οι ουρές έξω από τις Τράπεζες.

Ας λένε οτι θέλουν ! ο ελληναρας θα ψηφίσει ξανά ΣΥΡΙΖΑ το πρώτη φορά αριστερά ,όταν εδώ και 100 χρονιά κάνει κουμάντο μεσώ του αδελφού του, του ΚΚΕ!μέχρι την ιστορία έχουν αλλάξει στα σχολικά βιβλία! ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΤΑΞΕ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΎΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΛΙΣΤΑΣ ΛΑΓΚΡΑΤ!(ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΣ! ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΝΤ) ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΠΑΡΑΜΎΘΙ ΠΡΟΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ! ( ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΗΟΥΜΕΝΟΙ ΡΕ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΒΛΗΜΑ! ΤΩΡΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ! ΠΟΥ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΕΚΑΝΕΣ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΕ 2 ΧΡΟΝΙΑ!(αυτό να τα ακούν και κάποιοι κοιμισμένοι και υπνωτισμένοι με αριστερή πλύση εγκεφάλου! οι άλλοι τα έκαναν ολα!μασουλούσαν τοσο καιρό τα χόρτα! όταν οι άλλοι ειναι οι ίδιοι! έβαλαν και το παιδάκι τον Τσιπρα ως κατι νέο!και απο πίσω ειναι οι ίδιοι που εκτελούν εντολές!))



aetos-apokalypsis