Αλλιώς μας τα ΄λεγες τον Ιανουάριο Αλέξη! Δείτε τι ανέβασε ο Τσίπρας στο Facebook και τα σχόλια των αναγνωστών!

Αίσθηση προκαλεί μία ανάρτηση του...
Αλέξη Τσίπρα σε  facebook, με προεκλογικά μηνύματα για προσπαθώντας να πείσει αυτούς που θα επιλέξουν
την αποχή να ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ στο οποίο αναρτά ένα γκράφιτι που τον παρουσιάζει ως Θεό!
Βέβαια απ΄ότι θυμόμαστε τον Ιανουάριο κάτι σαν Άγιος παρουσιαζόταν,υποσχόμενος αυτά που τώρα θεωρεί θαύματα όπως κατάργηση της τρόικας κατάργησηση μνημονίων με ένα νόμο και ένα άρθρο,επαναφορά του βασικού μισθού στα 751,κατάργηση ΕΝΦΙΑ,και άλλα τέτοια προεκλογικά παραμυθάκια.Βέβαια οπως έλεγαν και οι αρχαίοι μας "Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού εστί", και σε αυτή την προεκλογική περίοδο όλα αυτά που υποσχόταν τον Ιανουάριο kolotoumpa!



Πάντως το facebook δεν άργησε να πάρει φωτιά!

  • Mark Velis Αλεξη Τσιπρα εισαι ο,τι καλυτερο διαθετει η χωρα απο πολιτικους εστω και αν δεν σταθηκες συνεπης σε οσα ειπες.

  • Giorgos Stefanakis Αλεξη μου τα λογια μου ειναι φτωχα μροστα στην δυναμη της καρδιας και του νου .Γι αυτο τραβα μπροστα χαραξε δρομο κι " οποιος θελει πισω σου ελθει " ...

  • Yannis Manakas Ξέρω ότι δεν σε νοιάζει η γνώμη μου, όπως και χιλιάδων άλλων που σε πιστέψαμε, αλλά δεν πειράζει, εγώ θα στην πω. Στις 13 Ιουλίου μας πρόδωσες. Ξεκάθαρα. Η μόνη έντιμη στάση, εάν δεν μπορούσες να το παλέψεις άλλο, ήταν η παραίτηση. Η ιστορία θα συνεχίσει να γράφεται και χωρίς εσένα. Το δίκιο ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ. Αντίο Αλέξη.

  • Rinoula Dus Για αυτο φροντισε για το λαο της ΑΛΕΞΗ ΜΟΥ

  • Nikos-matina Katsaras-koullarou Επειδή βαρέθηκα να ακούω διάφορους «κοιμισμένους» για τα κόμματα και της εκλογές , θέλω Να τους αφιερώσω μια ιστορία που μου έχουν διηγηθεί στα εφηβικά μου χρόνια
    Οπότε την αφιερώνω σε όλους αυτούς που «υποστηρίζουν» το πολιτικό σύστημα – τα κόμμα
    τα , τους πρώην Βουλευτές ,τους επόμενους κλπ. κλπ
    Ήταν λοιπόν ένας Έλληνας χριστιανός ορθόδοξος και είχε σοβαρά οικονομικά προβλήματα οπότε κάθε μέρα πήγαινε στην εκκλησία και άναβε κεράκι για έναν άγιο ,) όπου ζητούσε να τον βοηθήσουν οι Άγιοι , να βρει τα χρήματα που χρειάζεται . Εξάντλησε όλους τους γνωστούς και άγνωστους άγιους και αποφάσισε λοιπόν να πάει να ανάψει ένα κερί και στον Διάβολο καθώς έως εκείνη την ώρα κανένας από τους άγιους δεν τον βοήθησε .
    Άναψε το κεράκι του στο όνομα του διαβόλου και έφυγε. Το βράδυ εκεί που κοιμόταν βλέπει στον ύπνο του τον διάβολο και τον ερωτάει αυτός :
    - Γιατί μου άναψες κερί ?
    - Διότι άναψα σε όλους τους άγιους και κανείς δεν με βοήθησε , και για αυτό το λόγο σου άναψα το κερί…!
    - Μάλιστα , για αυτό εγώ θα σε βοηθήσω . Θα πας σε εκείνη την περιοχή και θα βρεις μια σπήλια ,που η είσοδος είναι πίσω από κάτι βάτους, θα μπεις μέσα και στο βάθος της , θα βρεις ένα σακί με χρυσές λύρες ,θα το βάλεις στον ώμο σου ,και θα φύγεις για το σπίτι σου, ΟΜΩΣ δεν θα γυρίσεις να κοιτάξεις πίσω σου ότι θόρυβο και εάν ακούσεις , γιατί εάν κοιτάξεις η γυρίσεις προς τα πίσω , θα εξαφανιστούν οι λύρες !
    Και χάθηκε από το όνειρο του….!
    Ξεκίνησε λοιπόν ο φίλος μας να πάει στην σπηλιά που του είπε ο διάβολος , και πραγματικά εκεί ακριβός που του είπε ,εκεί βρίσκει και την είσοδο της σπηλιάς. 
    Μπαίνει μέσα δειλά ,δειλά προχωρεί στο βάθος της σπηλιάς και στο τέρμα βρίσκει το σακί με τις χρυσές λύρες ! Τρελάθηκε ο φίλος μας, χαρούμενος λοιπόν βάζει το σακί στους ώμους του και ξεκινά για την επιστροφή , όταν διένυσε τα μισά περίπου της αποστάσεως , ακούει έναν ήχο «Ντιν» δεν πολύ έδωσε σημασία , 
    Δυο βήματα πιο κάτω ξανά ακούει πάλι «Ντιν..Ντιν..Ντιν»
    Σταματά και σκάφτεται : «μάλλον το σακί είναι τρύπιο και πέφτουν οι λύρες , Μα εάν γυρίσω προς τα πίσω να μαζέψω αυτές που πέφτουν , θα χαθούν όλες οι λύρες .ας ελπίσω ότι δεν θα πέσουν άλλες . Κάνει ακόμα τρία – τέσσερα βήματα και ξανά ακούει τον χαρακτηριστικό ήχο , «Ντιν .. Ντιν … Ντιν … Ντιν …» τον έπιασε ανησυχία ότι μέχρι να φτάσει σπίτι του δεν θα του μείνει τίποτα … !!!
    Και καθώς σκέπτεται όλα τα δεδομένα αποφασίζει να ψάξει με το χέρι του που είναι η τρύπα και να βάλει το δάχτυλο του έτσι ώστε να την κλείσει . Ψαχουλεύει το σακί δεξιά , αριστερά , και βρίσκει την τρύπα στο σακί . Χώνει το μεσαίο δάχτυλο μέσα για να κλείσει την τρύπα. Χαρούμενος ότι τα κατάφερε και ξεκινά για την επιστροφή!!!

    Όμως μαντέψτε τι έγινε το πρωί που σηκώθηκε ….. ???
    Ξύπνησε με το δάχτυλο στον πρωκτό του !!!!!

    Το ηθικό δίδαγμα δεν έχει να κάνει με χριστιανικές πεποιθήσεις ! 
    Απλά στην συγκεκριμένη ιστορία βαφτίστε εσείς όπως θέλετε τους πρωταγωνιστές μας!
    Εγώ στην θέση του διαβόλου έβαλα τους πολιτικούς μας !!!!!
    ΕΣΕΙΣ ??

  • Chris Patrinos ΟΤΑΝ ΠΟΥΛΑΣ ΑΓΑΘΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΥΛΙΚΑ, ΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΑΙ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ..........ΑΥΤΟΣ Ο ΛΑΟΣ ΧΟΡΤΑΣΕ ΑΠΟ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΕΛΠΙΔΕΣ, ΚΑΙ ΠΕΙΝΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΡΓΑΣΙΑ.........=ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ................................

  • Panos Arkadia ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΝΙΚΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΘΕ ΡΕΤΑΛΙ (ΦΩΦΗ ΚΛΠ) ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΡΕΛΛΑΘΟΥΜΕ!!!!

  • Jani-Angela Tara ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΑΓΑΠΆΝΕ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΊΖΟΥΝ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΔΙΑΜΑΡΤYΡΟΜΕΝΟΙ ΌΤΙ ΓΙΑ ΌΛΑ ΦΤΑΊΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ , ΨΗΦΊΣΤΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΑΙΔΙΆ ,,,,, ΕΥΛΟΓΗΣΟΝ. ,,,,

  • Ntinos Baios Papadopoulos Θα σε ψηφισουμε για να μη βγουν ξανα οι εθνοπροδοτες της ΝΔ οι οποιοι θα διαλυσουν το εργατικο δικαιο για να κινεζοποιησουν τους Ελληνες.Εχεις μια τελευταια ευκαιρια να κρατησεις ψηλα την αξιοπρεπεια αλλιως ο λαος θα σε ριξει!

  • Vasiliki Vafiadou Adamantidou Εύχομαι ολόψυχα , ό Λαός να μήν ψηφίσει πάλι τήν διαπλοκή..καί τό σάπιο. Ευχομαι νά έχετε μια καθαρή νίκη ..πιστευω πολύ σέ εσάς και στήν δύναμη τής καθαρής σάς σκέψης. !!Καλή Τυχή !!

  • Άγγελος Σελένης Πρόταση Διαφήμισης:Αλέξη κάνε μια Μπαπούσκα Μεϊμαράκη και από μέσα να βγαίνουν Άδωνις, Βορίδης, Σαμαράς, Βούλτεψη, Μητσοτάκης!

  • Maria Pedouli Oi άθεοι δεν μπορούν να μιλάνε για Θεό και θαύματα...

  • Andreas Angelides Εγω θα αποταθω σ'αυτους που σου εναντιωνωνται Αλεξη.Κανεις απο σας δεν ψηφισε Αλεξη.Ολοι ανεικεται στο παλιο κατεστημενο.Διοτι αν πιστευατε το τι ψηφιζατε πρωτα δεν θα αμφησβητουσατε αυτο που κανατεαλλα θα πιστωνατε τονΑλεξη για αυτο που αναγκαστηκε να...
  • Δημήτρης Τσιροζίδης Καλά ρε σεις. .. πάτε καλα; Φωτοστέφανο στον Τσιπρα; Τόσο πολύ θέλετε να χάσετε τις εκλογές; ...το τερματισατε!

  • Vivi Kalogria Κυριε Χαλκιαδακη αν διαβασετε το εξώδικο θα δείτε ότι διαμαρτυρηθηκαν οι γονείς των άλλων παιδιών και οι δάσκαλοι του σχολείου.

  • Χάρης Φαφούτης ΤΟ ΟΛΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΠΑΛΕΥΕΙ ΜΕ ΝΥΧΙΑ ΚΑΙ ΔΟΝΤΙΑ ΝΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ.ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ? ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΣΤΟ ΣΟΗΜΠΛΕΡ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ....

  • Vivian Kallis Δικαιούσαι δεύτερη ευκαιρία και θα στην δώσουμε! Εχεις δίκιο στο θέμα της συμμετοχής σε ουσιαστικά πράγματα του λαού, αλλά θέλουμε-απαιτούμε-διεκδικούμε ΚΑΘΑΡΣΗ σε βάθος χρόνου & προσώπων, αν αυτό και τώρα Δεν ικανοποιηθεί πιστεύω πως η τιμωρία του λαού απέναντί σου θα είναι αμείλικτη!!!

  • Nick Akrivos αλεξη απο την στιγμη που εκανες το οχι ναι οτι και να πεις δεν πειθεις

  • Next Mykonos Βγες και μίλησε με απλά λόγια κι οχι με πολιτική διάλεκτο για την ασφυξία που είχαν προμελετημένη και γιατί αν ήθελες την εξουσ'ια που αρέσκεται να είναι εύπεπτη, θα ήταν πιο εύκολο να μην υπογράψεις και να γίνεις προσκαιρα βέβαια ήρωας για αυτούς που...
  • Spillios Avras Το σχεδιο ανω,αποτελει Ιεριοσυλια.οποιος το σχεδιασε ειναι αρρωστος.

  • Περικλής Νταβλούρος Aλεξη εχεις καμια μηχανη που κοβει χρημα τζαμπα για να πληρωσει ο κοσμακης τα νεα χαρατσια?? Ο Ελληνας μπορει να ζησει φτωχος αν χρειαστει!Ξεφτιλισμενος ομως οχι!Δεν εχει κανεις δικαιωμα να μας πνιγεται στα χρεη χωρις να φταιμε!!Να τα παρεις απο αυτους που κλεβουνε το δημοσιο δεκαετιες!

  • Tolis Chalkias Την Κυριακή ο λαός θα κάνει και μόνος του επίσημα πλέον το όχι ναι

  • Γιώργος Νομικός Σε ξεμπρόστιασε ο ΘΕΟΣ με το ΟΧΙ .........έννοια σου η ύβρις πληρώνεται.........

  • Sotirita Pekari ειναι ώρα για βήματα σταθερά και ωριμα ,,,,ο στοχος παραμενει ο ιδιος ..η λύτρωση μας απο τους δυναστες...!

  • Kelly Ginn Τώρα έμαθα οτι το σκίτσο είναι γκράφιτι στην Μπενάκι. Και εσύ ρε Τσίπρα κάνε μια σημείωση κάπου. Μας έστειλες μεσημεριάτικα. Τώρα το καταλάβαμε το μήνυμα

  • Ζορμίρ Μακεδόνας ΕΔΩ ΠΑΠΑΣ ΕΚΕΙ ΠΑΠΑΣ. ΠΟΥ ΝΑΙ Ο ΠΑΠΑΣ; ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΥΡΙΣΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΠΑΤΖΗΔΕΣ Κ ΠΡΩΤΟΝ Κ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΣΕΝΑ. ΔΙ ΕΥΧΩΝ...

  • Anna Gaitanaki Αυτό Alexis Tsipras..!! emoticon wink

  • Spillios Avras Αλεξη εισαι οτι καλυτερο διαθετει η Χωρα σε μπουλντοζες,να παρεις μετεγραφη στην ΜΟΜΑ,που ιδρυσε ο φιλος σου.Καταστρεψατε αυτα που δεν καταφεραν να καταστρεψουν οι προηγουμενοι.Σας αποστελουμε πολλα βραβεια ,της ανοιχτης παλαμης.

  • Μαρια Κατσαδημα Αλέξη πες αλεύρι ο Κονστανσιο σε γυρεύει. Μας πρόδωσε το μυστικό, ότι χρησιμοποιήσατε τη μπλόφα του Σόιμπλε για το GREXIT για να δικαιολογησεις το τρίτο, καταστροφικό μνημόνιο. Άσε σε μάθαμε πια. Δε μας πείθουν τα ψέμματα σου. Δυστυχώς όμως υπάρχουν ακόμη κάποιοι βλαμμενοι που ελπίζουν ότι δε θα κάνεις ότι οι προηγούμενοι. Ας διαβάσουν το μνημόνιο που υπεγραψες και ας έρθουν να το συζητήσουμε.

  • Eleni Epes Όλα τα ξεπουλάς, όλα τα χρησιμοποιείς, προκειμένου να πετύχεις το σκοπό σου. Ακόμη και τα ιερά και όσια...

  • Athanasios Vamvinis Δυστυχώς το μυαλό σου αγαπητέ πρώην Πρωθυπουργέ δεν έπηξε.
    Συνεχίζεις να γελοιοποιείς σύμβολα και να γελοιοποιείσαι.
    Λυπάμαι που σε θεωρούν κάτι "νέο" μερίδα του λαού, γιατί πρώτον αποτελείς κακέκτυπο νέου πολιτικού ανδρός, που απευθύνεται στο θυμικό του λαού και δεύτερον εμφορείσαι από μία θολή κουλτούρα αριστεροσύνης που βιάζεται από τον καπιταλιστικό σου τρόπο διαβίωσης και το διεφθαρμένο σου περίγυρο.

  • Mpoyrmpoyli Ntora ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΠΕΧΟΥΝ!!!

  • λεττα βαιου το χειροφιλημα ..απο ευγνομωσυνη το κανε για το εργο που κανατε μεχρι τωρα & θα κανετε απο την δευτερα κ περα!!
    για αυτο μην αφηνετε τον λαο σας...εχει περασει πολλα

  • Stella Stratigopoulou Το ότι είναι το καλύτερο δεν το συζητώ εκείνο πού θέλω είναι όλοι νά το πιστέψουν για το καλύτερο πού έχουμε είναι ο Τσιπρας

  • Maria Argyraki Μεταλλάχθηκες πολύ γρήγορα. Όλοι πιστέψαμε ότι θα κυνηγούσες τη διαπλοκή. Τόσους μήνες δεν έκανες τίποτα, επίτηδες γιατί σε 2 μήνες όλα παραγράφονται. Είσαι κι εσύ σαν όλους τους άλλους που κυβερνούσαν τόσα χρόνια. Την πάταξη της φοροδιαφυγής θα την κά...
  • Fonsos Giorgos Χρειάζονται και άξιοι συνεργάτες που δυστυχώς δεν υπάρχουν στον ΣΥΡΙΖΑ.
    Δεν αρκεί μόνο καλός πρωθυπουργός, χρειάζεται και καλή ομάδα και πραγματικά προοδευτικές ιδέες χωρίς εμμονές στο παλιό κομμουνιστικό καθεστώς.

  • Stayroula Giannaka Ειναι ο πολιτικος που πιστεψε και θελησε να τα αλλαξει ολα βαλθηκε απο παντου οσα κανενας αλλος απο τους εξω που κοιταξαν να τον ισοπεδωσουν γιατι σηκωσε κεφαλι απο τους αντιπαλους του που φωναζαν φερε συμφωνια απο το ιδιο του το κομα ε σε αυτο τον α...
  • Dimitri Kokinelis Καλό ντηβιτ xaxa 
    Από την μία η άπιστη από την άλλη η άγει ορθόδοξη. 
    Δηλαδή φωτιά από τιν μία από τιν άλλη κρασί
    ...
  • Arrios Ammigos ποιος λαος ρε ψευτη,,τον εγραψες στα 3 τον λαο που ψηφισε οχι και εσυ δεν εκανες οτι ειπε..ουστ ρε εγω φταιω που μια φορα ειπα θα παω να ψηφισω και ο μαλακας πηγα..θα σου δωσο πισω οτι μου εδωσες οπωςτα εδινα και στους αλλους παντα..

  • Ελένη Πηλιχού Ρε ουστ απο δω,πουληταρι...Χρυση Αυγη σας χρειαζεται,ανθελληνες.Εγω που τωρα σε βλεπω κ κλεινω την τηλεοραση σε ψηφισα και ενιωσα υπερηφανεια πρωτη φορα στη ζωη μου για Ελληνα πρωθυπουργο.Τωρσ που σε καταλαβα σε σιχαθηκα περισσοτερο κι απο τους μνημονιακους.Πουλημενε.ΟΥΣΤ.

  • Γιαννης Καραμπετιαν Αλέξη τα έχουμε ξαναπεί ότι η ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΚΕΡΔΙΖΕΤΑΙ ‼‼

  • Nouly Kozadinou Ο λαος πήρε Αλέξη παράδειγμα απο εσένα που τον αγνοήσες και τωρα σου γυρίζει την πλάτη

  • Giorgos Marinos Παλιά ο κόσμος φώναζε ο λαός δεν ξεχνά τη σημενη δεξεια.και φέρτε πίσω τα κλεμενα που τα πηρατε από μένα! Πάλι ΝΔ θέλουν! Πάλι βοιδοπουτσα! Ο Άλεξ ούτε μήνα δεν έχει κυβέρνηση και έκανε τοσα. Τους αλους 6 μήνες διαπραγματευότανε.τη να προλαβη να κάνη σ...
  • Paris Ntalian δεχτηκες το χειροφίλημα και εκ των υστέρων προσπαθείς να διασκεδάσεις τις εντυπώσεις.Σκέτη απογοήτευση είσαι ρε φίλε. κρίμα

  • Σταμάτης Μενάγιας αλεξακη εσυ μας πουλησες..ΟΧΙ εμεις..βολεψου στην καρεκλα σου τωρα κι ασε τον λαο να παλευει μονος του..

  •  Ένας λόγος για να συμμετέχουμε στην καταστροφή μας?υπάρχει ?διαλυσατε τα όνειρα μας την αξιοπρέπειά μας, μας κουβαλάτε τώρα και τους μετανάστες, τι ελπίδα μας έχει μείνει, τι μπορείτε να υποσχεθειτε και να το κάνετε ?

  • Sofia Marka ωωω ριζοσπαστική εικόνα και σύνθημα!!! συγχαρητήρια στην επικοινωνιακή ομάδα! Ηταν ευχάριστη έκπληξη! emoticon tongue

  • Alex Walker Ποςο μαλακας μπορείς να εισαι

  • αληθειες αληθειες ψευτης συμβιβασμενος συνεχιστης των μνημονιων και των σαμαραβενιζελων.
    Μου αρέσει!Απάντηση11 ώρα
  • Βασιλης Αλεξοπουλος Αλέξη γερά να αφήσουμε πίσω τα παλιά !
    Μου αρέσει!Απάντηση33 ώρες
  • Σαβλεγκο Μνατομπισβιλι Ήρθε η ελπίδα με ΦΠΑ 23%,Αλέξη τράβα ξεκουμπησου από το τόπο