keep calm.Το μόνο παρήγορο είναι ότι μόνο ένας από αυτούς θα βγει. Ή όχι;

Ο δαιμονικός μικρός Αλέξης που από μικρός έκλεινε ως πρόεδρος του δεκαπενταμελούς τα λύκεια και όταν μεγάλωσε έκλεισε και τις τράπεζες.

Δεν μπορείς να πεις, ξέρει καλά τη δουλειά.Είναι γάτα είναι γάτα ο Αριστερός χωρίς γραβάτα!





 Ο Βαγγέλας ο χλαπατσόμαγκας, πυρ και μανία με την ΕΡΤ. Τον έβγαλε κοντό καράφλα και με μουστάκα κάτι σαν ¨σήκω χόρεψε κουκλί μου να σε δω να σε χαρώ".
Από επίπεδο συζήτησης, δεν πάει πιο κάτω πιάσαμε πυρήνα!

Αυτοί του γκέδερ προσπαθούν να μας πείσουν  ότι δερ ις νοου ολντερνατιβ

Ο Νικολάρας,με πολλή περηφάνια δηλώνω ότι τα σπορικά για τις ντομάτες και τα αγγούρια τα έχω δώσει εγώ και είναι από την Κρήτη.
Στείρωση και αναμορφωτήριο... ξέρω ειναι ακραιο αλλά...

Η αρχηγός των καραφλών, η Φώφη η Σοσιαλκατίνα του δήθεν, αυτή που έλειπε από τη ζωή μας.
Το «περιβόλι του λαού», κυρίως βλήτα αγγούρια και τα ραδίκια ανάποδα,  απευθύνονται σε μη ορθολογικά όντα, συχνά τα κίνητρά τους ωθούνται από τη συνήθεια ή τον μιμητισμό ή ακόμα χειρότερα, την βίαιη συναισθηματική εκτόνωση. Κι είναι πολύ χαρούμενοι για αυτό..
Έχει μεγάλη επιτυχία, φέρνει κοντά της τους έχοντες τους κλέβοντες το χρήμα, και αυτή η συμπληρωματικότητα είναι υπέροχη.

 Ο  Σταύρακας ο Μπομπολόμορφος,κοινός the vomit.Τώρα φήμες θέλουν ότι  αν πάρει κάτω απο 3% θα έχουμε νέα βαφτίσια του κόμματος σε ρυακι;
Κυβερνητικό πρόγραμμα, μπαίνουν διόδια σε δρόμους, ποδηλατόδρομους, μονοπάτια, καλντερίμια, στοές & εισόδους πολυκατοικίων;
Το μεγάλο δίλημμα που γεννάται είναι: Προτιμάς το "Λευκός Ομπάμα" ή το "Μπαράκ Ποτάμα"?

Ο πρώην ροζουλί Π-λ-άνος Λαφαζώφ, όμως στον ΚΚΕδικο δεν χωρούσαν βεντέτες,  όλοι έπαιζαν για έναν και ένας για όλους..
 Αφού έβαλε τα τσιγάρα στην τσέπη, του είπε  ο περιπτεράς, δραχμές δεν δέχομαι! Την κατάσταση σώζει λιγάκι η Ζωή, Ζωή να ΄χει, που από τέταρτη Εθνική,στα μπαράζ της μεγάλης κατηγορίας!

 Ο Καμένος από χέρι, χαμένος από χέρι, η πατερίτσα του συστήματος ή όπως αλλιώς σας αρέσει.Στα χνάρια του Καρατζαφέρη, και του γερο Φώτη Κουβέλα το απέθαντο ζόμπι,, χαίρε χάος απέραντο δηλαδή. Το μεγάλο του παράπονο:Δηλαδή τόσο λίγο προσοχής αξίζω;

Ο Μητσάρας το εμμονικό κι' ακούνητο κόκκινο τοτέμ, ο "Λεβεντόμορφος"
εφιάλτης του Κάρπεντερ,  και οι όποιες κρυφές ουρές και παρακλάδια ουράς Σατανά, όλα αυτά τα ζούδια, τεχνικά.Εκατόν τόσα χρόνια και ακόμη πολιορκεί τα θερινά ανάκτορα του Τσάρου.Βίτσια είναι αυτά!


Ο Βασίλης χτυπά γερά την οικογενειοκρατία με τον αδελφό του στο επικρατείας,την αδελφή του στην μονοεδρική Γρεβενών, τη γυναίκα του επικεφαλής στο νομό Καβάλας, ανηψιά στα Δωδκάνησα, να μην βολέψουμε και στην Α΄Αθήνας την αδελφή της γυναίκας του, γιατί η κρεβατομουρμούρα είναι άσχημο πράγμα! Δεν μας είχα για τόσο χάλια!

5 + 1 έμειναν και μ
ε τρομάζει να σκεφτώ τον μελλοντικό εαυτό μου , να θυμάται το παρελθόν και τα γεγονότα που στήριξαν το μέλλον. Νομίζω πως θα μαι ένας μ@λ@κ@ς παππούς. Μ@λ@κ@ς μέσα κι έξω.

Ορίστε λοιπόν....πεδίον δόξης λαμπρόν.


Για μια άλλη φορά γράφουμε Ιστορία με σκουπίδια!

Όχι κλάψες όμως μετά....