MENU

ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ! Ο Καμμένος παράιτησε τον Καμμένο με tweet!

EKTAKTH-EIDHSH-TELIKO1-600x2461
Με ένα τουιτάρισμα, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος παραίτησε τον Δημήτρη Καμμένο


Συγκεκριμένα έγραψε: «Μέχρι την απόδειξη της αλήθειας για την υπόθεση των αντισημιτικών ρατσιστικών αναρτήσεων ο υφυπουργός θα διευκολύνει με την παραίτηση του»

kammenos

Μετά την επικοινωνία του Αλέξη Τσίπρα με τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ Πάνου Καμμένου και το τελεσίγραφο που του έθεσε ήταν θέμα λίγων ωρών να ξεκεθαρίσει η υπόθεση με την απομάκρυνση του Δημήτρη Καμμένου σχεδόν σίγουρη.
Νωρίτερα σύμφωνα με πληροφορίες μετά το τηλεφώνημα Τσίπρα, ο Πάνος Καμμένος είχε επικοινωνία με τον Δημήτρη Καμμένο. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ως τελευταία προσπάθεια διάσωσης του Δημήτρη Καμμένου, απευθύνθηκε στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος προκειμένου να διαπιστωθεί η γνησιότητα των tweets ζητώντας να γίνει έλεγχος στον υπολογιστή του.
Κύκλοι του Μαξίμου ξεκαθάριζα ότι είναι στο χέρι του να αποδείξει ότι χάκαραν τους λογαριασμούς του διαφορετικά ή θα απομακρυνθεί ή να παραιτηθεί από μόνος του.
Στη συνέχεια κύκλοι των Ανεξάρτητων Ελλήνων ανέμεναν από τον αναπληρωτή υπουργού Υποδομών και Δικτύων Δημήτρη Καμμένο να παραιτηθεί για να διεκολύνει την κατάσταση στο σοβαρό θέμα που έχει δημιουργηθεί. Κάτι αντίστοιχο περίμεναν και από τον ΣΥΡΙΖΑ. Τελικά τις ανακοινώσεις τις έκανε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ στο twitter.


crashonline