Ήταν αγνοούμενος για 7 χρόνια, επειδή είχε σφηνώσει σε καμινάδα!

Ο νεαρός είχε χαθεί το 2008 - Τα απομεινάρια του βρέθηκαν σε μια καλύβα στο δάσος από ένα συνεργείο που ανέλαβε να την κατεδαφίσει


Μια απίστευτη ιστορία, ήρθε στο φως, πριν από περίπου ένα μήνα, καθώς, σύμφωνα με τις αρχές του Κολοράντο, τα απομεινάρια του Τζόσουα Μάντουξ, ο οποίος είχε εξαφανιστεί μυστηριωδώς πριν από 7 χρόνια, βρέθηκαν από ένα συνεργείο κατεδάφισης, σε μια καμπίνα στο Γούντλαντ Παρκ, περίπου ένα χιλιόμετρο μακριά από το σπίτι του.

Η ιστορία, κατά πάσα πιθανότητα θα μείνει καλυμμένη από ένα πέπλο μυστηρίου, όμως οι αρχές που αντίκρισαν το θέαμα, έβγαλαν το πόρισμα, πως ο θάνατος του Μάντουξ ήταν ένα τραγικό δυστύχημα.



Ο Μάντουξ ήταν ένας αδύνατος νεαρός συνεπώς υπέθεσε πως μπορούσε να σκαρφαλώσει από την καμινάδα και να μπει μέσα στην καλύβα. Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, όμως, η καμινάδα είχε ειδική κατασκευή, έτσι ώστε αν κάποιος μπει, δεν έχει τη δυνατότητα να σκαρφαλώσει πάλι πάνω. Επίσης, το συνεργείο κατεδάφισης που βρήκε τα απομεινάρια, είπε πως η είσοδος του τζακιού, ήταν μπλοκαρισμένη από μεγάλα έπιπλα κι έτσι ο Μάντουξ, δεν θα μπορούσε να έχει διέξοδο ούτε από κει.

Ο πατέρας του νεαρού, αποκάλυψε πως ο Τζόσουα ήταν ο μικρός του γιος και πως ο μεγάλος, είχε πεθάνει δυο χρόνια πριν την εξαφάνιση του Τζόσουα. «Ξύπνησα μια μέρα και ήταν εκεί. Μετά δεν ξαναγύρισε ποτέ σπίτι» είπε ο πατέρας.

Κανείς δεν γνωρίζει αν ο θάνατος του αδερφού του, είχε να κάνει κάτι με την εξαφάνιση του Τζόσουα. Η οικογένεια, έχει άλλες δυο κόρες. Η μια από αυτές ανήρτησε μια ειδοποίηση εξαφάνισης, όμως κανείς δεν μπορούσε επί πολλά χρόνια να δώσει στοιχεία για το που μπορεί να βρισκόταν οΤζόσουα.




Ο ιδιοκτήτης της καμπίνας, είπε πως η οικογένειά του αγόρασε το οίκημα πριν από 60 χρόνια. Η συγκεκριμένη καλύβα, αποτελούσε κομμάτι του ράντσου Θάντερχεντ, το οποίο ήταν περιβόητο για τις διοργανώσεις παράνομου τζόγου και «ιδιαίτερων» πάρτι.

Είπε στις αρχές, όταν ρωτήθηκε, πως συχνά πυκνά, έκανε έλεγχο για να δει αν το σπίτι «ήταν στη θέση του», καθώς ήταν ακατοίκητο εδώ και μια δεκαετία κι ενώ είχε παρατηρήσει την άσχημη μυρωδιά δεν μπορούσε να εξακριβώσει την προέλευσή της.

Πλέον ο πατέρας του Τζόσουα εξέφρασε την ανακούφισή του για το γεγονός πως θα έδινε στο γιο του, το πρέπον τελευταίο αντίο.

Η καλύβα εν τέλει κατεδαφίστηκε, γιατί ο ιδιοκτήτης σχεδιάζει στο σημείο να χτίσει 32 σπίτια για διακοπές ζευγαριών, εκμεταλλευόμενος και το σημείο στο δάσος.




protothema