MENU

Εγώ λέω να τον ακούσουμε όλοι!!! Π. Καμμένος: "Δεν θα πληρώσω τον ΕΝΦΙΑ γιατί είναι παράνομος και αντισυνταγματικός"

Τι δήλωσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος για τον Ενιαίο Φόρο Ιδιοκτησίας Ακινήτων στις 21 Σεπτέμβριου  2014. 

Την αντίθεση του για τον Ενιαίο Φόρο Ιδιοκτησίας Ακινήτων εξέφρασε για μία ακόμη φορά ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, αποκαλύπτοντας ότι δεν πρόκειται να τον πληρώσει.
Μιλώντας στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, ο κ. Καμμένος προέτρεψε μάλιστα, τους πολίτες να μην καταβάλλουν τον συγκεκριμένο φόρο, χαρακτηρίζοντας τον παράνομο και αντισυνταγματικό.
"Δεν μπορεί να μιλάμε για φορολογία, η οποία είναι παράνομη και αντισυνταγματική. Ο ΕΝΦΙΑ είναι ένας φόρος που οι Έλληνες δεν πρέπει να πληρώσουν. Τον αντέγραψαν, λέει, από τη Ρουάντα. Είναι δικαίωμα τους στη Ρουάντα να κάνουν αυτό που θέλουν και ο λαός της χώρας να αντιστέκεται. Αλλά στην Ελλάδα δεν μπορεί η ιδιωτική περιουσία να καταργείται" δήλωσε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ.
Και πρόσθεσε: "Έτσι όπως μπαίνει ο φόρος που μπαίνει σε ακίνητα, ιδίως άνευ εισοδήματος, είναι φόρος που έχει σκοπό τη δήμευση της ακίνητης περιουσίας των Ελλήνων. Αυτό τον φόρο δεν πρέπει να τον πληρώσει ο ελληνικός λαός. Είναι αντίθετος και με το ευρωπαϊκό δίκαιο".

O.K. Το παραπάνω φυσικά αποτελεί “θεωρία συνωμοσίας ψεκασμένων” όπως εκείνα που μας έλεγαν παλαιότερα γιατί οι πολίτες θέλουν μέτρα, φόρους, κατασχέσεις θέλουν να τους ξεφτιλίζουν και αυτοί να ζητάνε κι άλλο.
Μαζί σας