ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΛΑΖΟΝΕΙΑΣ ΤΗΣ Κ. ΜΕΡΚΕΛ

Γράφει η Σουλτάνα Χειλαδάκη.Αγγέλα Μέρκελ, η κόρη ενός πάστορα της κομουνιστικής ανατολικής Γερμανίας συνδεδεμένη με όλα τα σκοτεινά κυκλώματα
εκείνης της περίφημης μυστικής υπηρεσίας της Stasi, η αρχιτεκτόνισσα της υποδούλωσης της Ευρώπης στην γερμανική οικονομική δικτατορία, η αρχιτεκτόνισσα της προέκτασης της γερμανικής κατοχής προς τα ανατολικά προς την Ρωσία, φαίνεται πως η λαμπρή της καριέρα βαδίζει προς ένα πραγματικά δραματικό τέλος.
Οι εκδηλώσεις αποδοκιμασίας της μέσα στην ίδια την Γερμανία αυξάνονται καθημερινά καθώς η πυριτιδαποθήκη των μουσουλμάνων μεταναστών που με τις εντολές της Νέας Τάξης θέλησε να επιβάλλει στην Γερμανία και σε όλη την Ευρώπη, μάλλον θα αποδειχτεί η Λυδία λίθος της πολίτικης της κατάρρευσης.
Χαρακτηριστικές σκηνές αποδοκιμασίας της : Στο Heidenau, στο Aschaffenburg και μέσα σε ένα στούντιο όπου την γιουχάισαν την Μέρκελ οι Γερμανοί. Όπως φαίνεται ξυπνάνε όλο και περισσότερο.
Κάπου όλα εδώ πληρώνονται!
Kanzlerin in Heidenau – «Wir sind das Pack» – Merkel wird ausgebuht
 

 


Angela Merkel ausgebuht in Aschaffenburg 18.07.2013 [HD ] Original Full-Version
Merkel wird ausgebuht! Was die Lügenpresse nicht zeigt
Στα χνάρια του Χίτλερ: Άλλος ένας παλαβός δικτάτορας που κατέστρεψε την Γερμανία, όπως τώρα τα καταφέρνει άριστα η κ Μερκελ, έλεγε ότι δεν διατάζει το κράτος αλλά… εμείς διατάζουμε.

Adolf Hitler – Rare Moments in Colour
Τα ίδια και από την φράου Μέρκελ. «Εμείς είμαστε η ομάδα», λέει η Μέρκελ και αμέσως το κοινό την γιουχάιζε.

Μέχρι και οι λαθρομετανάστες άρχιζαν να καταλαβαίνουν ότι η Μέρκελ δεν πάει καλά και λένε να σταματήσετε να κάνετε προπαγάνδα να έρχονται όλο και πιο πολλοί λαθρομετανάστες γιατί η κατάσταση δεν υποφέρεται πλέον. Η κατάσταη είναι δραματική και συνάμα εκρηκτική. Στέκονται μέσα στην βροχή επί ώρες, και περιμένουν να πάρουν νούμερα για να εξυπηρετηθούν στο ταμείο υγείας και πρόνοιας . Τι θα γίνει αν αρχίσει και χιονίζει , ήδη υποφέρουν από την βροχή στους κατακλυσμούς , άρρωστα παιδιά, καταστάσεις απερίγραπτες.
Λαθρομετανάστες: «Τέλος με τους λαθρομετανάστες, μην φέρνετε άλλους μέσα στη χώρα»!!! Γιατί η βόμβα θα σκάσει και ποιους θα πάρει!

ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ