MENU

O Μ. Ομπάμα προειδοποιεί τους Χριστιανούς: «Τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων αποτελούν σημαντική «θρησκευτική ελευθερία»

Αμέσως μετά την αναχώρηση του Πάπα Φραγκίσκου στο Βατικανό, ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα έκανε μια αυστηρή προειδοποίηση προς τους Χριστιανούς, λέγοντας ότι όλες οι
προσπάθειές τους για την υπεράσπιση της θρησκευτικής ελευθερίας ενάντια στα δικαιώματα των ομοφυλόφιλων και των λεσβιών δεν πρόκειται να επιτύχουν, αναφέρει η  αμερικανική ιστοσελίδα  «Breitbart.com».
«Υπερασπιζόμαστε την ελευθερία της θρησκείας και έχουμε μεγάλο σεβασμό στις  θρησκευτικές παραδόσεις. Αλλά σίγουρα θα έλεγα ότι η θρησκευτική ελευθερία δεν μας δίνει το δικαίωμα να στερήσουμε από τους συναδέλφους μας Αμερικανούς το  συνταγματικό δικαίωμα τους που αφορά την σεξουαλική τους προτίμηση »,  δήλωσε ο Μ. Ομπάμα κατά την διάρκεια ομιλίας του ενώπιον των εκπροσώπων της κοινότητας των γκέι (LGBT) κατά την διάρκεια  φιλανθρωπικής εκδήλωσης  του Δημοκρατικού Κόμματος στην Νέα Υόρκη.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, που έλαβε την «υπερήφανη ονομασία»  «Θρίαμβος της κοινότητας των γκέι LGBT» , ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών  επισήμανε  επανειλημμένα  ότι η κυβέρνησή του έχει κάνει ει πρωτοφανή πρόοδο στην αναγνώριση των δικαιωμάτων των σεξουαλικών μειονοτήτων.
Ο Ομπάμα τόνισε την ανάγκη να αναγνωρίσει  ότι ένα μέρος των Αμερικανών πολιτών εξακολουθεί να είναι δυσαρεστημένο με την νομιμοποίηση των σχέσεων των ατόμων του ιδίου φύλου (γάμος),  ​​και  ότι θα πάρει κάποιο χρόνο πριν οι πολίτες αυτοί  συμφωνήσουν  τελικά με την απόλυτη πλειοψηφία που  υποστηρίζει τέτοιου είδους «σχέσεις» !!.
Με λίγα λόγια, η νέα τάξη πραγμάτων στις ΗΠΑ θα επιβάλει στους Αμερικανούς  θέλουν  δεν θέλουν , ότι  θα πρέπει να συμφωνήσουν ΟΛΟΙ  με τα  «αρρωστημένα»  ένστικτα του οποιουδήποτε μη νορμάλ ανθρώπου!!!!
« Ενώ   σεβόμαστε τα πραγματικά συμφέροντα των θρησκευτικών οργανώσεων,  πρέπει να αποφεύγουμε τις  πολιτικές που υποστηρίζουν  νέες μορφές διακρίσεων, προκειμένου να λάβουμε επιπλέον ψήφους στις εκλογές. Αυτό δεν είναι απαραίτητο για πρόοδο της Αμερικής προς τα εμπρός! », είπε ο Ομπάμα, αναφερόμενος σε ορισμένους Ρεπουμπλικανούς πολιτικούς , οι οποίοι προτείνουν  την απαγόρευση σύναψης γάμου  του ίδιου φύλου.
Ο Αμερικανός Πρόεδρος  διαβεβαίωσε ότι κάθε πολίτης των Ηνωμένων Πολιτειών, ανεξάρτητα από το σεξουαλικό προσανατολισμό του προστατεύεται από τον νόμο «για την πρόληψη των εγκλημάτων που διαπράττονται από μίσος», και ο οποίος  εγκρίθηκε κατά το πρώτο έτος της προεδρίας του. Ο νόμος αυτός, όπως υπενθύμισε ο Ομπάμα, μεταξύ άλλων, απαγορεύει στην ομοσπονδιακή κυβέρνηση  να απολύσει  υπαλλήλους  μόνο και μόνο επειδή  είναι ομοφυλόφιλοι οι Λεσβίες .
Ο Αμερικανός Πρόεδρος διαβεβαίωσε περήφανα το κοινό ότι  δεν θα αποδυναμώσει τις προσπάθειες για την προστασία των δικαιωμάτων των ομοφυλόφιλων. Τους εαυτούς τους ως μέλη της κοινότητας των γκέι , ο Ομπάμα τους προέτρεψε να είναι  σε εγρήγορση και μην εγκαταλείπουν  την προσπάθεια  να κερδίζουν  νέες νίκες.
Η δημοσίευση σημειώνει ότι η  φλογερή ομιλία του Ομπάμα  διακόπτονταν επανειλημμένα από χειροκροτήματα και επευφημίες.
Υπενθυμίζεται σύμφωνα με την ιστοσελίδα μας  pentapostagma.gr, και είδηση που κυκλοφόρησε ,  ότι πριν περίπου ένα μήνα, η Αμερικανίδα υπάλληλος Κιμ Ντέιβις στο  Κεντάκι πέρασε αρκετές ημέρες στη φυλακή, επειδή αρνήθηκε να εκδώσει άδεια γάμου  ομοφυλόφιλων ζευγαριών,  μετά την νομιμοποίηση των γάμων του  ιδίου φύλου. Ενώπιον του Ανωτάτου  Δικαστηρίου  των ΗΠΑ. η K. Davis, δήλωσε ότι ως χριστιανή πιστή , δεν θα είναι ποτέ σε θέση να αναγνωρίσει τις σχέσεις μεταξύ  ατόμων του ιδίου φύλου όπως είναι ο  «γάμος» μεταξύ δύο αντρών , ή δύο γυναικών.