hellasonline-Vodafone, το απόλυτο μπάχαλο:Για όλα φταίει ο ΟΤΕ!

Έχεις hellasonline ας πρόσεχες!Τεράστια προβλήματα έχουν δημιουργηθεί από τη συγχώνευση
 hellasonline-Vodafone.

Μάλιστα το περασμένο Σάββατο έφθασε σε σημείο  η συγκεκριμένη εταιρία   όταν έπαιρνες τηλέφωνο για να ανακοινώσεις βλάβη, να σε προλαβαίνει ανακοινώνοντας ότι υπάρχουν προβλήματα σε όλη την Ελλάδα.

Ανακοινώνεις το πρόβλημα σου; Φταίει ο ΟΤΕ! Πλήρης έλλειψη ακόμη και στοιχειώδους υπευθυνότητας,και συγχρόνως από τις χειρότερες παροχές στον πολίτη.

Εξηγούμαι:Σάββατο αναφέρω το πρόβλημα.

Είναι θέμα ΟΤΕ, (κλασσικά) μου αναφέρουν καταχωρήσαμε την βλάβη και θα ενημερώσουμε τον ΟΤΕ για αποκατάσταση του προβλήματος.

 Οκ, Σαββατοκύρικο είναι κλειστά υπομονή θα έρθει η Δευτέρα.

Έλα που ήρθε και η Δευτέρα και τίποτα.Ξανάμανά τηλέφωνο τα νεύρα σμπαράλια,  (ο διπλανός άνευ προβλήματος καθότιν συνδρομητής του ΟΤΕ)  το ίδιο τροπάρι ο ΟΤΕ, καταχωρήθηκε το αίτημα σας υπομονή.

Περνά η Τρίτη τηλέφωνο τα ίδια,Τετάρτη γιατί να αλλάξει κάτι;

Με θυμό, κατάρες και μπινελίκια εν βρασμώ ψυχής γύρω στη μισή ώρα, στο νέο τηλεφωνικό παράπονο επαναλαμβάνοντας τα ίδια και ζητώντας κάποιον υπεύθυνο.Φυσικά υπεύθυνος δεν υπάρχει, μόνο  τμήμα παραπόνων το οποίο το περιμένω δύο μέρες, να με καλέσει και είναι φυσικά άφαντο!

Το απόλυτο μπάχαλο! Μέσα σε δέκα μήνες συνδρομής  τρεις φορές χωρίς τηλέφωνο.

Συμπέρασμα:ΟΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΤΕ!!! ΕΡΧΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΦΩΝΑΖΕΙΣ!


Ιστορία που φαντάζομαι την ξέρετε πολύ καλά πάρα πολλοί από εσάς 

Και επειδή όταν υπογράφουμε μία σύμβαση οι περισσότεροι δεν διαβάζουμε τα ψιλά, ως συνήθως ας δούμε κάποια ψιλά που ίσως μας προλάβουν από περιπέτειες γιατί το μόνο που είναι ΕΥΚΡΙΝΕΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ ΑΠΟ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥΣ!!!!!

5.9. Η Εταιρεία λαμβάνει όλα τα μέτρα για την αποκατάσταση τυχόν βλαβών ή τεχνικών προβλημάτων που αναφέρει ο Πελάτης αναφορικά με τη χρήση της Υπηρεσίας, εφόσον αυτά οφείλονται στο Δίκτυο ή τον παραχωρηθέντα (είτε μέσω χρησιδανείου είτε μέσω πώλησης) Τηλεπικοινωνιακό Εξοπλισμό. Αντιθέτως, δεν υπέχει τέτοια υποχρέωση, ούτε ευθύνη, σε περίπτωση που η αιτία για την ύπαρξη τέτοιων βλαβών ή τεχνικών προβλημάτων εντοπίζεται είτε στην ασφάλεια, την ποιότητα, τη διαθεσιμότητα και την επάρκεια δικτύων του ΟΤΕ ή/και άλλων Παρόχων ή/και άλλων τρίτων προσώπων, τα οποία παρεμβάλλονται για την πρόσβαση του Πελάτη στην Υπηρεσία, είτε σε Τηλεπικοινωνιακό Εξοπλισμό που έχει προμηθευτεί ο Πελάτης από τρίτο, διάφορο της Εταιρείας, προμηθευτή.

5.13. Η Εταιρεία υποχρεούται να εξετάζει άμεσα, μέσω του Τμήματος Εξυπηρέτησης Πελατών (τηλ: 13830, fax: 2130005090, e-mail: customercare.gr@vodafone.com), κάθε αίτημα/παράπονο του Πελάτη σχετικά με την παραγγελία, την εγκατάσταση, την έναρξη ή διακοπή, την τιμολόγηση, την ποιότητα των υπηρεσιών και την αποκατάσταση βλαβών ή τεχνικών προβλημάτων, και να το διεκπεραιώνει εντός ευλόγου χρόνου από τη λήψη του σχετικού αιτήματος του Πελάτη. Η Εταιρεία δεν φέρει καμία ευθύνη για τον απαιτούμενο χρόνο επιδιόρθωσης βλαβών που απαιτούν ενέργειες από τρίτο πρόσωπο ή εμπλέκουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο άλλους φορείς

Για οιαδήποτε διαφορά προκύψει μεταξύ της Εταιρείας και του Πελάτη αναφορικά με τους συμβατικούς όρους ή/και την εκτέλεση της παρούσας σύμβασης και δεν έχει καταστεί δυνατό να επιλυθεί με προσφυγή του πελάτη στο ως άνω Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών της Εταιρείας, ο Πελάτης έχει τη δυνατότητα να ζητήσει την εξώδικη επίλυσή της, με αίτησή του στον Συνήγορο του Καταναλωτή, ο οποίος σε συνεργασία με την Ε.Ε.Τ.Τ. όπου κρίνεται αναγκαίο, αντιμετωπίζει τις εν λόγω ανεπίλυτες διαφορές. 

5.14. Κατ’ εξαίρεση όλων των ανωτέρω, καθώς και της συνδρομής περιστατικού ανωτέρας βίας, σε περίπτωση βλάβης που δεν οφείλεται σε υπαιτιότητα του Πελάτη ή τρίτου προσώπου και οδηγεί σε διακοπή της παροχής των Υπηρεσιών προς τον Πελάτη, η Εταιρεία οφείλει, μετά την από μέρους του δήλωση της βλάβης, να πιστώνει το τμήμα του καταβαλλόμενου από αυτόν ποσού του παγίου τέλους, το οποίο αντιστοιχεί στη χρονική περίοδο της διακοπής των παρεχόμενων υπηρεσιών ηλεκτρονικών επικοινωνιών και εφόσον η βλάβη υπερβαίνει το χρονικό όριο μίας (1) εργάσιμης ημέρας, από την επόμενη εργάσιμη της δήλωσης της βλάβης. Η πίστωση στην ανωτέρω περίπτωση πραγματοποιείται από την Εταιρεία αυτόματα, σε επόμενο λογαριασμό του Πελάτη, εντός εξαμήνου από την άρση της βλάβης


e-mail