MENU

ISIS – ΣΥΡΙΑ : “ΠΑΙΧΝΙΔΙ” ΚΑΝΕΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΜΑΤΡΙΞ ΤΗΣ ΣΙΑ !

ΗΠΑ ΡΩΣΙΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΟΙ ΔΥΤΙΚΟΙ ΤΥΛΙΞΑΝ ΤΗ ΜΟΣΧΑ ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΛΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΔΗΘΕΝ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ !

Βλέπω ότι οι Ρώσοι μάσησαν και μπήκαν στη λογική “όλοι μαζί ενωμένοι ενάντια στην τρομοκρατία” κάτι που νομίζουν ότι εξυπηρετεί τις αμεσες επιδιώξεις τους για παγκόσμια νομιμοποίηση Ετσι η Ουάσινγκτον μπορεί να βασίζεται σε ολική τύφλωση του κόσμου για να περνάει άνετα το μάτριξ της προπαγάνδας της..


Μέσα σε μία ώρα από τις επιθέσεις του Παρισιού και χωρίς κανένα αποδεικτικό στοιχείο, πέρασε και εμπεδώθηκε ότι δράστης ήταν το ισλαμικό κράτος ISIL. Αυτός ακριβώς είναι ο τρόπος που λειτουργεί η ιμπεριαληστρική προπαγάνδα.

AMERIKANOI

Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣΚΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΓΗΚΕ ΚΑΙ ΦΕΡΝΕΙ ΚΑΤΑΚΤΗΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ.,ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΤΣΑΜΠΟΥΚΑΛΕΜΕΝΟΙ ΤΡΑΠΕΖΑΛΗΤΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΧΑΝΟΥΝ ΤΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΜΕ ΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΣΙΧΑΘΗΚΕ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ… ΚΑΝΟΥΝ ΝΤΟΡΟ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΝΕΚΡΟΙ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥΣ Ο ΣΙΚΕ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΜΟΣ.. ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΜΗΝΤΙΑ ΣΑΝ ΤΕΝΕΚΕΔΕΣ ΚΑΘΩς ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΚΑΙ 5 ΧΑΛΒΑΔΕΣ ΝΑ ΛΕΝΕ ΑΛΛΑ ΑΝΤ’ ΑΛΛΩΝ..

 ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΙ ΟΙ ΤΟΝΟΙ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ


Όταν η Δύση επιδίδεται σε τέτοια χειραγώγηση,  πετυχαίνει πάντα, γιατί ο κόσμος έχει συνηθίσει να ακολουθεί το παράδειγμα της Δύσης. Οι Ρώσοι που υπήρξαν πολλές φορές θυματα αυτών των μεθοδεύσεων το αποδέχθηκαν και τα δικά τους μήντια αναπαράγουν τώρα αυτή την εκδοχή… Να ξέχασαν την “ρωσική εισβολή στην Ουκρανία” που εκπέμπουν ακόμη τα ΜΜΕ της Δύσης, αναρωτιέται στο τελευταίο αρθρο του ο /paul-craig-roberts…. Δείτε σήμερα τη συνέχεια..
Η τζιχαντιστική οργάνωση Ισλαμικό Kράτος πιθανόν ετοιμάζει και άλλες επιθέσεις παρόμοιες με αυτές που σημειώθηκαν στο Παρίσι, ανακοίνωσε ο διευθυντής της CIA Τζον Μπρέναν στο γνωστό ρόλο του μάντη κακών που μας έχουν συνηθίσει οι αμερικάνοι..
“Πιστεύω ότι αυτή δεν είναι η μόνη επιχείρηση που η οργάνωση Ισλαμικό Κράτος” έχει ετοιμάσει, “σίγουρα δεν θεωρώ” τις επιθέσεις αυτές “ένα μεμονωμένο γεγονός”, διευκρίνισε  ο Μπρέναν μιλώντας σαν να είναι ο ίδιος εκπρόσωπος των ισλαμοφασιστών
Η οργάνωση ΙΚ “δεν αρκείται στο να περιορίζει τη φονική δράση της στο Ιράκ και τη Συρία και να εγκαθιστά κατά τόπους παρακλάδια στη Μέση Ανατολή, τη νοτιοανατολική Ασία και την Αφρική, αλλά κατάρτισε ένα πρόγραμμα εξωτερικών επιχειρήσεων το οποίο εφαρμόζει τώρα με αιματηρές συνέπειες”, τόνισε ο επικεφαλής της αμερικανικής υπηρεσίας πληροφοριών. “Οι υπηρεσίες ασφαλείας και πληροφοριών εργάζονται αυτή τη στιγμή σκληρά για να δουν τί μπορούν να κάνουν περισσότερο για να την εξαρθρώσουν”.
Η Γαλλία και η Ευρώπη πρέπει να προετοιμαστούν για νέες επιθέσεις, δήλωσε στο ίδιο μήκος κύματος, ο πρωθυπουργός της Γαλλίας Mανουέλ Βαλς, αναφέροντας ότι περισσότερες από 150 έρευνες έχουν πραγματοποιηθεί από την αστυνομία στο γαλλικό έδαφος σε κύκλους ισλαμιστών μετά τις επιθέσεις της Παρασκευής.
Ο πρωθυπουργός της Βρετανίας Ντέιβιντ Κάμερον δήλωσε επίσης σήμερα ότι οι επιθέσεις που σημειώθηκαν στο Παρίσι θα μπορούσαν να είχαν πλήξει τη Βρετανία, όπου επτά επιθέσεις αποτράπηκαν το τελευταίο εξάμηνο.
Εν τω μεταξύ εθνοπατριωτικός τόνος δίνεται από τη γαλλική εθνοσυνέλευση στα γεγονότα δημιουργώντας κλίμα που συνάδει με πολεμική εκστρατεία Δείτε τους Γάλλους βολευτές να ψέλνουν την Μασσαλιώτιδα, τον εθνικό τους ύμνο

ΩΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ, νέο βίντεο με απειλές από το Ισλαμικό Κράτος

AL SALEH
ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΡΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΤΑΝ Η ΑΛ ΣΑΧΛΕΧ ΣΕ ΟΜΑΔΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΣΤΑ ΠΑΡΙΣΙΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ… ))      Petros Arguriou : Τώρα που τα πράγματα έχουν φτάσει στο απροχώρητο τώρα που οι συνέπειες των επιλογών των ελίτ χτυπούν τις πόρτες μας, τώρα που πολιτικοί στην Ευρώπη μιλάνε ανοιχτά πως εξόπλιζαν τους τζιχαντιστές και το περιγράφουν ως λάθος ή σφάλμα, όταν είναι εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, τώρα λοιπόν που αναγνωρίζεται η μοναχική δουλειά που κάνω πάνω στο θέμα από το 2012 όταν προειδοποιούσα ότι θα ανοίξουν οι ισλαμιστικοί θύλακες και την πούτσα θα τη φάει η Ευρώπη, τώρα ήρθε η σειρά μου να ευχαριστήσω την ακαδημία Αθηνών για τη βράβευση μου, τις εφημερίδες και τα κανάλια που γαμήθηκαν να μου προσφέρουν καλές δουλειές, το ελληνικό αναγνωστικό κοινό που με στηρίζει σε κάθε βιβλίο μου. Για να γελάσει κι κάθε πικραμένος. Δυστυχώς η Σύρια Αλ Σάλεχ δεν πήγε στο Παρίσι μετανάστρια μαζί με τον Πάγκαλο να πάρει μαζί της και τον μέντορα της Βενιζέλο να χουμε και μια παρηγοριά πως ανάμεσα στα τόσα αθώα θύματα ήταν και δυο τρεις που στήριζαν τους φταίχτες…
Την ίδια στιγμή και ενώ η έρευνα συνεχίζεται το Iσλαμικό Κράτος, έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα νέο βίντεο στο οποίο εξαπολύειαπειλές.










Συγκεκριμένα, προειδοποιεί τις χώρες που συμμετέχουν σε αεροπορικές επιδρομές στη Συρία ότι “θα έχουν την τύχη της Γαλλίας” και απείλησε να επιτεθεί στην Ουάσινγκτον.
Το βίντεο, το οποίο αναρτήθηκε σε έναν ιστότοπο που χρησιμοποιείται από το Ισλαμικό Κράτος για να δημοσιοποιεί τα μηνύματά του, αρχίζει με εικόνες από δελτία ειδήσεων για τις επιθέσεις της Παρασκευής στο Παρίσι, κατά τις οποίες σκοτώθηκαν τουλάχιστον 133 άνθρωποι.
Το μήνυμα προς τις χώρες που εμπλέκονται στη “σταυροφορική εκστρατεία”, όπως την αποκαλεί, διατυπώνεται από έναν άνδρα ο οποίος φοράει στρατιωτική στολή και τουρμπάνι και στους υπότιτλους αναφέρεται ως Αλ Γαρίμπ ο Αλγερινός.
“Λέμε στα κράτη που συμμετέχουν στη σταυροφορική εκστρατεία ότι, με τη βοήθεια του Θεού, θα ζήσετε, με το θέλημα του Θεού, μια ημέρα σαν της Γαλλίας και, με τη βοήθεια του Θεού, όπως χτυπήσαμε τη Γαλλία στο κέντρο της, στο Παρίσι, ορκιζόμαστε ότι θα χτυπήσουμε την Αμερική στο κέντρο της, στην Ουάσινγκτον”, λέει ένας άνδρας στο βίντεο.
Δεν ήταν δυνατόν να επιβεβαιωθεί άμεσα η γνησιότητα του βίντεο, που φέρεται ότι αποτελεί έργο των μαχητών του Ισλαμικού Κράτους στην ιρακινή επαρχία Σαλαχουντίν, βόρεια της Βαγδάτης.
Ο “Αλ Γαρίμπ ο Αλγερινός” προειδοποιεί επίσης την Ευρώπη ότι θα υποστεί και άλλες επιθέσεις.
“Λέω στις ευρωπαϊκές χώρες ότι ερχόμαστε, ερχόμαστε με ναρκοπαγίδες και εκρηκτικά, ερχόμαστε με ζώνες εκρηκτικών και όπλα με σιγαστήρες και δεν θα μπορείτε να μας σταμτατήσετε επειδή σήμερα είμαστε πολύ ισχυρότεροι απ’ ό,τι πριν”, λέει στο βίντεο.
Προφανώς αναφερόμενος στις διεθνείς συνομιλίες για τον τερματισμό του συριακού πολέμου, ένας άλλος άνδρας, που στο βίντεο αναφέρεται ως Αλ Καράρ ο Ιρακινός, λέει στον γάλλο πρόεδρο Φρανσουά Ολάντ πως “αποφασίσαμε να διαπραγματευτούμε μαζί σου στα χαρακώματα και όχι στα ξενοδοχεία”.