MENU

’Ερχεται Τουρκοποίηση της Ελλάδας. Συριοποίηση έχει γίνει. Πάει αυτό.

Πολύ αρνητικό αποτέλεσμα για τη χώρα μας να δίδεται ελεύθερα Visa σε Τούρκους πολίτες στην ΕΕ. Αυτό που έκανε η Τουρκία στη Συρία με το ISIL, 


θα το οργανώσει με ευκολία στην Ελλάδα, μόνο που η Ελλάδα δεν θά έχει τη “Ρωσία” να την υπερασπισθεί αλλά μια ανίκανη κυβέρνηση ξένων, που θέλει να αλλάξει το Σύνταγμα για να αφαιρέσει άρθρα που επιτρέπουν σε εφοπλιστές να φορολογούνται, όπως το άρθρο 78, στο οποίο έχω αναφερθεί παλαιότερα. Το bailin έγινε, Κουρεύτηκαν ομόλογα στα κρυφά χωρίς να ακουστεί τίποτα απο κανένα κανάλι των εφοπλiστών.

Του Καθηγητή Γ.Ζουγανέλη




Αν μετά απο λίγο σταματήσoυν τα capital controls, αυτό θα γίνει για να φύγουν πάλι καταθέσεις έξω και να παιχτεί το προηγούμενο κόλπο ξανά. Τα capital controls θα βγούν και θα ξαναμπούν. Kατά τη γνώμη μου είναι κακό να βγούν.

Στη χώρα του Μεγάλου Ξεπλύματος έλεγχος στη ροή χρημάτων πρέπει να υπάρχει, γιατί το χρέος θα αυξηθεί, αφού θα προκύψει και νέο PSI, μόνο που θα το πληρώσουν οι απλοί καταθέτες με κούρεμα των καταθέσεων τους όχι μόνο μέσα απο αρνητικά επιτόκια (αυτά υπάρχουν ήδη σε τράπεζες π.χ. στη Loyd της Αγγλίας απο πολύ παλιά) αλλά και επειδή θα αποδειχθούν προβληματικές και το κράτος δεν θα μπορεί πλέον να τις δανείσει. Τότε προστασία δεν θα υπάρχει  για τις καταθέσεις, που έτσι και αλλοιώς έχουν κάνει φτερά απο χρόνια και οι ένοχοι διαφεύγουν. Ποιός τραπεζίτης έχει τιμωρηθεί άλλωστε; Όλοι έξω είναι και τραγουδάνε για ανάπτυξη και επιτυχίες (φούμαρα).

Η ιστορία με τις τράπεζες δεν έχει τελειώσει. Πρέπει να παρέμβει άμεσα η Δικαιοσύνη. Αυτό που έχει γίνει πρέπει να ακυρωθεί. Να μη τους αφήνετε να σας κοροιδεύουν. Θα υπάρξει και νέο PSI και νέο μνημόνιο 4. Σας δουλεύουν. Δεν βγαίνουν τα νούμερα. Το τελευταίο σκηνικό έγινε για να χαρίσουν τις μετοχές τσάμπα σε συνεργαζόμενους “επενδυτές”, ενώ κάτι τέτοιο έπρεπε να είχε γίνει μετά την διαχείριση των κόκκινων δανείων των τραπεζών, γιατί τότε θα είχαν μεγαλύτερη αξία οι μετοχές και δεν θα έχαναν λεφτά οι παλαιοί μέτοχοι και το ΤΧΣ. Αυτοί στη κυβέρνηση το έκαναν ανάποδα με τη κάλυψη της Τρόικας, δηλαδή έκαναν bailin στην αξία των μετοχών των παλαιών μετόχων.

Έχω γράψει επανηλειμμένα για τα θέματα αυτά σε άρθρα μου πολύ πρίν ξεκινήσει το κόλπο, όπως και για τη κλοπή απο τη μείωση της αξίας των μετοχών του ΤΧΣ, που ανήκουν στο δημόσιο. Είχα αναφέρει ευκρινώς το μηχανισμό με τον οποίο θα άλλαζαν χέρια οι τράπεζες. Οι μάσκες τους έχουν πέσει. Ξυπνείστε. Τί άλλο να κάνω. Nα κατουρήσω στα αυτιά σας μέσα; Δεν βλέπετε πως δεν αναπαράγονται ούτε τα “ακίνδυνα” τεχνολογικά μου άρθρα. Όλοι στο κόλπο είναι. Έχουν πολλά λεφτά οι εφοπλιστές και οι “επενδυτές” και μεγάλες τσέπες η κυβέρνηση.

Νέα έμμεση φορολόγηση έρχεται μέσα απο νέα μείωση μισθών και συντάξεων. Όπως σας έχω πεί απο χρόνια θα πέσουν κάτω απο τα επίπεδα της Βουλγαρίας και έχω εξηγήσει και το γιατί. Επαληθεύομαι.

Με 200 βολευτές και αναλογική θα υπάρχουν κυβερνήσεις συνώνυμες του χάους. Το όριο του 3% θα καταργηθεί τελείως; Εδώ είναι το μεγάλο κόλπο, αφού όλοι είναι παρέα και χαίρομαι που σιγά-σιγά όσοι μου γκρίνιαζαν όταν το έγραφα, τώρα το παραδέχονται. To άλλο ευχάριστο είναι ότι πολλοί δημοσιογράφοι βρίσκουν το “φώς” τους. Άργησαν όμως. To κόλπο στις τράπεζες έγινε και μετά φώναζαν. Εγώ το είπα απο πρίν. Να τα λέμε αυτά.
Μέσα στο φούμο θα ξεπουληθούν τα πάντα με σκοπό να βρεθούν λεφτά δήθεν για τις συντάξεις. Μα το ΣΥΡΙΖΑ δεν ήταν αυτό που άδειασε τα Ταμεία; H NΔ δεν είναι το κόμμα που ψάχνει “σοβαρό” απο Στοά Αγραμμάτων για Πρόεδρο; Και τώρα λίγο “μάθημα”. Μια φωτογραφία απο ένα παλαιό άρθρο μου εδώ.
Πλήρης επαλήθευση σε όλα. Tiς Τράπεζες η κυβέρνηση της χάρισε και όλοι χρωστάμε τα δάνεια τους. Προσωπικά έχω βαρεθεί να κάνω τον προφήτη κακών νέων και να περιγράφω εγκλήματα.
Εϊναι όλα προσχεδιασμένα. Θα επαναληφθεί ότι έγινε, όταν η Τουρκία έφτασε στη Θεσσαλία. Η Ελλάδα πρέπει να κλείσει τα σύνορά της χωρίς να φύγει απο τη Σένγκεν, αλλοιώς το φορτίο της ISIL θα μείνει σε αυτήν και η χώρα θα γεμίσει με όπλα και ότι άλλο φαντασθείτε.
Ότι δηλώσεις έκαναν σήμερα οι αρχηγοί κομμάτων μετά τη συνάντηση με τον Πορδόπουλο είναι για φάπες. Ούτε σε καφενείο δεν ακούγονται τέτοιες κουζουλάδες. Τη σοβαρότητα, από που τη ψωνίζουν; Kαθρέφτη τα φορεία δεν έχουν στο σπίτι τους;

Zήτησαν όλα τα Φρύδια της Πολιτικής απο τον Mr.Kamenos, οι ΕΔ να κάνουν άσκηση, με την οποία η χώρα θα κλείνει τα σύνορά της σε χρόνο μηδέν; Το έχω ξαναπεί αυτό. Για ανάπτυξη να μιλήσω με αυτούς; Aυτοί δεν γνωρίζουν πως να πάρουν υδρογόνο απο το λιγνίτη. Είναι σαν τα ζώα σε Γερμανικό οίκο ανοχήςΟι εφοπλιστές πήραν και φέτος το πρωτάθλημα; Mήπως τους έρριξαν στο μπαξίσι. Για αυτό το ρωτάω.