MENU

Από το μεγάλο κόλπο του χρηματιστηρίου και των δανείων, στην καθολική υποδούλωση του πλαστικού χρήματος!

Αυτό που έγινε το 1999 στο ελληνικό χρηματιστήριο  δεν είχε ξαναγίνει. Κάτι παρόμοιο δεν υπάρχει στην παγκόσμια βιβλιογραφία.


 Το κόλπο ήταν οργανωμένο τέλεια μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια, υπήρχαν δικλίδες ασφάλειας εξαιρετικές, οι οποίες όμως τελικά  δεν χρειάστηκε να ενεργοποιηθούν

Εισήχθησαν στο χρηματιστήριο εταιρίες  σε τιμή σκανδαλωδώς πολλαπλάσια της πραγματικής αξίας τους

Δηλαδή γίνονταν αγοραπωλησίες σε εξωφρενικές τιμές, και ο πολίτης  με τα χρήματα του αγόραζε  μετοχές, χωρίς να υποψιάζεται  ότι πωλητές ήσαν οι ίδιοι .


Με αυτό τον τρόπο κατάφεραν να μαζέψουν τα χρήματα  από τον κόσμο  στην τσέπη τους, Μιλάμε για την μεγαλύτερη ανακαταδιανομή χρημάτων που έχει γνωρίσει η Ελληνική κοινωνία!


Για να δέσει το όλο πράγμα έβαλαν και τον τότε ανεκδιήγητο πρωθυπουργό που παραμένει αλώβητος μέχρι τώρα  να σπρώξει τον κόσμο σε μία άνευ προηγουμένου φρενίτιδα αγοράς μετοχών.Ο πρώτος "ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ"!

Σπίτια πουλήθηκαν για να γίνουν μετοχές και περιουσίες ολόκληρες χάθηκαν!  
Το περίεργο στην υπόθεση είναι η σιωπή του πολιτικού και δημοσιογραφικού κόσμου. Περίεργη σιωπή..Ποτέ κανείς δεν αναρωτήθηκε: ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ;;;


Μετά ήρθαν τα δάνεια: Στεγαστικά, καταναλωτικά. Εβαλαν τον κόσμο να πάρει δάνεια αφού τους πρόσφεραν πρώτα μια εφήμερη ευημερία,  και τώρα τους αδειάζουν κανονικά.

Η επίθεση που  κάνουν τώρα στον κόσμο είναι πρωτοφανής!

Με ένα καλά πάλι οργανωμένο σχέδιο, έδωσαν στον κόσμο κάθε είδους δάνειο από καταναλωτικό,εορτοδάνειο, διακοποδάνειο,και ότι είδους δάνειο μπορούσε να φανταστεί κανείς,και βέβαια το μεγάλο ατού το στεγαστικό. 

Τα έδιναν αφειδώς, και σε αυτούς που μπορούσαν να τα αποπληρώσουν και σε αυτούς που δεν μπορούσαν.

Η μεγάλη πλειονότητα νοικοκυραίοι,  ήθελαν να βάλουν ένα κεραμίδι πάνω από το κεφάλι τους. Άνθρωποι που είχαν μία αξιοπρεπή δουλειά και πήραν εύκολα το δάνειο νομίζοντας ότι με τις υπάρχουσες συνθήκες θα μπορούσαν άνετα να το αποπληρώσουν.

Άλλωστε πάλι δεν υπάρχει κάτι παρόμοιο στην βιβλιογραφία τουλάχιστον σε ειρηνικές περιόδους.Κρύψανε καλά την φάκα και φαινόταν μόνο το τυρί.

Μετά ήρθε ο  ανεκδιήγητος πρωθυπουργός ο Παπανδρέου, ο ΓΑΠ. Ο δεύτερος "ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ '!

Πρώτα άρχισε την κατασυκοφάντηση της χώρας του στο εξωτερικό σχετικά με το χρέος. με αποτέλεσμα τα επιτόκια δανεισμού να εκτοξευθούν, και έπειτα αφού πλέον είχε στρώσει το δρόμο μας έβαλε στο ΔΝΤ.

Μετά άρχισε ο μεγάλος κατήφορος, με κύριο χαρακτηριστικό την τρομακτική ανεργία και το κλείσιμο χιλιάδων επιχειρήσεων,την κατρακύλα των μισθών, με αποτέλεσμα η πλειονότητα των δανείων να καταστούν κόκκινα.

Έπεσε βέβαια και η σχετική λάσπη από τον πολιτικό και δημοσιογραφικό κόσμο, έντεχνα πάντοτε,και ο συνεπείς μέχρι τώρα δανειολήπτης να καταστεί αναγκαστικά ασυνεπείς. 

Για να σιγουρευτεί το πράγμα του φόρτωσαν και ένα σωρό φόρους,που,  εκ των πραγμάτων και βάσει της παρούσας κατάστασης ούτε στους φόρους να μην μπορεί να ανταποκριθεί!


Πόσοι άνθρωποι αντιμετωπίζουν προβλήματα με τις οφειλές τους στην Τράπεζα αυτή τη στιγμή;

Στις Τράπεζες θα λέγαμε, αυτή τη στιγμή έχουμε πάνω από 2.5 εκατομμύρια συνανθρώπους μας που έχουν προβλήματα και δεν μπορούν να αποπληρώσουν τις οφειλές που έχουν αυτό και μόνο ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ!

.Και βέβαια έχει φθάσει η ώρα της συγκομιδής της αρπαγής των Ελληνικών σπιτιών!

Το σύστημα έχει πολυπλοκότητα,ποτέ δεν επαναλαμβάνετε,πάντα κάτι διαφορετικό ετοιμάζει.

 Στο μόνο που μένει σταθερό είναι  οι ίδιοι, οι πραγματικοί πρωταγωνιστές, είναι πάντα κρυμμένοι πίσω από την κουρτίνα, και χρησιμοποιούν μαριονέτες για την επίτευξη των στόχων τους.

 Μαριονέτες που στην πλειονότητα είναι αναλώσιμες, πλην ελαχίστων περιπτώσεων που τις προστατεύουν μέχρι τέλος,βλέπε Παπανδρέου, Σημίτη, Παπακωνσταντίνου, και να το θυμάστε αυτοί δεν πρόκειτε ποτέ να πειραχθούν!

Τώρα ετοιμάζουν το τρίτο και τελικό κόλπο με το πλαστικό χρήμα.

 Ο πλήρης πλέον έλεγχος!

Με αλλαγή μαριονέτας τον τρίτο "ΔΟΥΡΕΙΟ ΙΠΠΟ", τον ALEXIS.

Επαναλαμβάνω το σύστημα δεν επαναλαμβάνετε, πάντα δρα με διαφορετικό τρόπο..Έδωσαν αυτή τη φορά στον κόσμο να πιστέψει ότι μπορεί να αντιδράσει, ενάντια στους δυνάστες του,να επαναστατήσει και τι καλύτερο από τον "επαναστάτη" ALEXIS?

Ήξεραν τι έκαναν έφεραν την aristeri kolotoumpa, με τον ψευτοπατριώτη KAMENOS να λειτουργήσουν σαν βαλβίδες ασφαλείας, ώστε να εκτονωθεί το πράγμα και να πάει παρακάτω που, εκτός των άλλων καθηκόντων έχει να επιτελέσει και το κύριο έργο του, την πλήρη υποταγή μας με το πλαστικό χρήμα.

Για άλλη μια φορά μας πιάνουν αδιάβαστους γιατί ΣΙΓΟΥΡΑ οι πιο πολλοί δεν μπορούμε να δούμε την πραγματική έκταση του όλου πράγματος.

Δεν μπορούμε να φαντασθούμε το μέγεθος της υποδούλωσης που θα υποστούμε!


Να το θυμάστε το κόλπο με το χρηματιστήριο, και όσα έχουμε περάσει μέχρι σήμερα θα μοιάζουν με παιδική χαρά.

Το νέο λοιπόν κόλπο το έχουν ήδη ξεκινήσει,η εφρμογή των Capital control,δεν ήταν τυχαία,ούτε πρόκειτε να αρθούν άμεσα! 

Άλλωστε τα έχουμε ήδη αποδεχθεί,κανένας δεν παραπονιέται, κανένας δεν διαμαρτύρεται!

Μόνο αυτή την περίοδο έχουν εκδοθεί πάνω από 2,5 εκατομμύρια καινούργιες πλαστικές κάρτες, τεράστια η επιτυχία τους!

Άσε το χρήμα που μαζεύουν από τις αναγκαστικές πλέον για τον πολίτη διατραπεζικές συναλλαγές!

Μιλάμε για πολλά εκατομμύρια!

Αλήθεια δεν σου το είπαν τα συστημικά μέσα;;Ούτε πρόκειτε να στο πουν!

Αλήθεια δεν σου έχει κάνει εντύπωση πως χρεοκοπημένες τράπεζες με αξία μετοχής 0,01 λεπτό βάζει 300 διαφημίσεις την ημέρα κάνοντας σου πλύση εγκεφάλου για το πλαστικό χρήμα;;;

Που άραγε βρίσκουν τόσα κεφάλαια;;

Ναι!!! Είναι αυτές που εσύ ανακεφαλαιοποίησες για μια ακόμη φορά, υπό τον κίνδυνο της χρεοκοπίας για να μην χάσεις τα ψίχουλα που σου έχουν απομείνει, αν σου έχουν απομείνει τελικά!

Για να σε πείσουν έχουν βάλει ακόμη μεγαλύτερο δόλωμα στην φάκα,αφού οι προσφορές τους για απόκτηση καρτών είναι πολύ πλουσιοπάροχες, και θα γίνουν ακόμη περισσότερο! 

Τα φώτα για άλλη μια φορά εκτυφλωτικά, και η ορατότης περιορισμένη λίγο πιο πέρα από τη μύτη σου.


Βέβαια,   το ξύπνημα των Ελλήνων,θα είναι πολύ άσχημο από τα μεγαλύτερα και δυστυχώς χειρότερα γεγονότα αλλά τότε θα είναι πλέον αργά!

Παρ” όλα αυτά, επειδή είναι στη φύση του ανθρώπου η επιβίωση του, θα πω μια απλή και ταπεινή συμβουλή: «Αντιδράστε πριν να είναι αργά».