Γυρίζουν την πλάτη στα κόμματα, αηδιασμένοι και οργισμένοι οι πολίτες! Μένουν μόνοι με τα κομματόσκυλα!

Η ελπίδα που έγινε σαπίλα και το μόνο που αναδύει πλέον είναι οσμή και δυσωδία!Ο κόσμος αηδιασμένος,οργισμένος,και ντροπιασμένος έχει γυρίσει


την πλάτη στο σάπιο πολιτικό σύστημα, της μεταπολίτευσης!

Ραγδαία και μη αναστρέψιμη είναι πλέον η φθορά του υπάρχοντος πολιτικού συστήματος το οποίο βρίσκεται πλέον σε ελεύθερη πτώση ,μένοντας όπως φαίνεται μόνο με τα κομματόσκυλα. 

Ενός ανάξιου πολιτικού και σάπιου συστήματος που πρόδωσε έναν ολόκληρο λαό, τον απαξίωσε τον ντρόπιασε τον καταλήστεψε και τον έφερε κάτω από τα όρια της φτώχειας,και γκρέμισε κάθε ελπίδα για το αύριο.

"Οργή, ανησυχία, φόβος, ντροπή είναι οι λέξεις που εκφράζουν 8 στους 10 Ελληνες για το 2016.


Όλα αυτά αποτυπώνονται στις δικές τους  συστημικές δημοσκοπήσεις της MRB για λογαριασμό της REALNEWS, η οποία να σημειώσουμε ότι έγινε πριν τον νομοσχέδιο της ντροπής για την Ελλάδα, το σύμφωνο συμβίωσης.

Όπως προκύπτει από την έρευνα "το άθροισμα ΣΥΡΙΖΑ - Ν.Δ. είναι μόλις 33,3%", ενώ 4 στους 10 πολίτες αρνούνται να επιλέξουν κάποιον πολιτικό σχηματισμό. "Οργή, ανησυχία, φόβος, ντροπή είναι οι λέξεις που εκφράζουν 8 στους 10 Ελληνες για το 2016". 

Ακόμη, "8 στους 10 τα βλέπουν "μαύρα" όταν ερωτώνται πώς πιστεύουν ότι πάνε τα πράγματα στη χώρα, την ώρα που 6 στους 10 προβλέπουν επιδείνωση της οικονομίας".