Αβραμόπουλος: «Φταίει ο ρατσισμός και ο εθνικισμός, να ανοίξουμε τα σύνορα»...

Αποφάσισε να μιλήσει ο Δήμαρχος των” πράσινων καγκέλων ” και τι είπε;
 
Να “ανοίξουμε” κι άλλο τα σύνορά μας και να φιλοξενήσουμε κι άλλους αλλοεθνείς στη Χώρα μας αλλά κι όποιος αντιδρά στα λεγόμενά του είναι ρατσιστής και εθνικιστής!

 Αυτός που στείλαμε εις τα Ευρώπας και τον κάνανε επίτροπο αρμόδιος για θέματα Μετανάστευσης, Εσωτερικών Υποθέσεων και Ιθαγένειας, Δημήτρης Αβραμόπουλος συναντήθηκε στο Μιλάνο με τον Ιταλό υπουργό Εσωτερικών Αντζελίνο Αλφάνο. Και τι δήλωσε; 

«Ζούμε σε μια δύσκολη και ιστορική εποχή. Είμαστε αντιμέτωποι με μια απειλή, η οποία είναι απεχθής και ξένη ως προς τις αξίες μας. Η απειλή αυτή δεν είναι το Ισλάμ. Έχουμε συνυπάρξει ειρηνικά για αιώνες. (βέβαια 400 χρόνια ειρηνικής συνύπαρξης με κορυφαία στιγμή την ίδρυση ελληνοτουρκιικής ΜΚΟ με τίτλο “το παιδιομάζωμα”) 

Η απειλή είναι η ιδεολογία του μίσους…. Πρέπει όμως να παραδεχθούμε ότι το μίσος υπάρχει γιατί αποτύχαμε στην Ευρώπη να εντάξουμε την πολιτισμική διαφορετικότητα… (τι κρίμα που δεν μάθαμε στα παιδιά μας να ζώνονται εκρηκυτικά και να φοράνε μπούργκα).

«Φόβος είναι τα κλειστά σύνορα, είναι η υπονόμευση της Δημοκρατίας, είναι ο ρατσισμός και ο εθνικισμός, είναι η παραδοχή ότι δεν μπορούμε να εγγυηθούμε την ελευθερία και την ασφάλεια των ευρωπαίων πολιτών μας. Φόβος είναι τελικά να εγκαταλείψουμε το ευρωπαϊκό όραμα και να εγκλωβιστούμε στα εθνικά μας σύνορα.

 Σε έναν παγκοσμιοποιημένο κόσμο, η απειλή έχει αλλάξει μορφή, έχει γίνει πολύπλοκη και ενώνει το φανατισμό, με την βιαιότητα και την παραστρατιωτική λογική».
Τ’ ακούτε ψηφοφόροι της Νουδούλας; Πηγαίνετε λοιπόν την Κυριακή να εκλέξετε το νέο σας “εθνάρχη” για να βγαίνει και να λέει όλα αυτά τα ωραία… Μία ερώτηση μόνον προς το ψηφοφόρο της Νουδου: τι διαφορά έχετε με το Σύριζα, αντί για μωβουλί και ροζ εσείς βάζετε γαλάζιο; Ανοιχτά σύνορα να είναι και ας είναι και γαλάζια ή ροζ…...