Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΛ ΨΗΦΙΣΕ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΝΔ!

Μεγάλο εσωκομματικό -και όχι μόνο- ζήτημα στους Ανεξάρτητους Έλληνες εγείρει η περίεργη συμμετοχή τού διευθυντή τού ιδιαίτερου

γραφείου τού προέδρου των ΑΝΕΛ, κ. Βασίλη Τρίκα, στις εσωτερικές διεργασίες της ΝΔ για την ανάδειξη αρχηγού της, ο οποίος, σήμερα, σύμφωνα και με τις φωτογραφίες-ντοκουμέντα που φέρνει στο φως τής δημοσιότητας κατά αποκλειστικότητα το RedPepperNews.gr έδωσε το παρών στο εκλογικό κέντρο (Νέας Δημοκρατίας) στο Χαϊδάρι (δημαρχείο), κι αφού εγγράφηκε μέλος του κόμματος, ψήφισε για πρόεδρο!




Έτσι, πέρα από το ότι οι κ. Πάνος Καμμένος και Βασίλης Τρίκας θα πρέπει άμεσα να απαντήσουν επισήμως και να διευκρινήσουν δημοσίως αν ήταν εις γνώση του προέδρου των ΑΝΕΛ η ενέργεια αυτή, μένει να δούμε αν ο πρώτος θα προχωρήσει, αφενός, στην καρατόμηση του δεύτερου από τη θέση τού διευθυντή τού ιδιαίτερου γραφείου του, κι αφετέρου, στη διαγραφή του από μέλος των ΑΝΕΛ.
Βασίλης Τρίκας-logoΑκόμη ζήτημα ενδεχομένως να προκύψει και στη Νέα Δημοκρατία από τη συμμετοχή του κ. Τρίκα στη ψηφοφορία, καθώς πλέον είναι αναγκαίο να υπάρξουν ενδελεχείς διασταυρώσεις με όλα τα κόμματα για το αν συμμετείχαν και ψήφισαν μέλη τους στην εκλογή νέου προέδρου του «γαλάζιου κόμματος», κι αν αυτό συνιστά αλλοίωση ή όχι του όποιου αποτελέσματος.
Σε κάθε περίπτωση, πάντως, προέχει να πάρουν θέση επί του θέματος, πρωτίστως η ηγεσία των ΑΝΕΛ, αλλά και η ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας,  καθώς και οι υποψήφιοι πρόεδροι, όπως φυσικά και ο ίδιος ο κ. Τρίκας, ο οποίος επιβάλλεται να δώσει επαρκείς εξηγήσεις για την ενέργεια του.
Εκτός αν έχει ήδη παραιτηθεί από διευθυντής τού ιδιαίτερου γραφείου τού κ. Καμμένου, καθώς και από μέλος των ΑΝΕΛ, κάτι που όμως δεν έχει γίνει γνωστό, εγκαίρως και δημοσίως…