MENU

Aίσχος! Ως απλή υπάλληλος διορίστηκε η εξαδέλφη του πρωθυπουργού.

Aίσχος! Ως απλή υπάλληλος διορίστηκε η εξαδέλφη του πρωθυπουργού
Και το πρόβλημα της υπογεννητικότητας φαίνεται να λύνει η κυβέρνηση αφού κατακόρυφη αύξηση των γεννήσεων καταγράφεται στη χώρα.
 
Τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ γεννοβολάνε σαν τα κουνέλια μιας και παρατηρείται σημαντική έλλειψη συγγενών ώστε να στελεχωθεί ο Δημόσιος τομέας και ξένους ανθρώπους εμείς δεν εμπιστευόμαστε, όλα κι όλα. 

Πρόκειται για καθαρή παρεξήγηση: όταν η Γεροβασίλη δήλωσε ότι τελειώνουμε με το πελατειακό κράτος εννοούσε ότι το τερματίζουμε διορίζοντας όλους μας τους συγγενείς μέχρι τέταρτου βαθμού. Άλλωστε άλλο πελάτες και άλλο συγγενείς, μην τα κάνουμε όλα ίσιωμα.
 Σε αυτό το πλαίσιο διορίστηκε και η σύζυγος του εξαδέλφου Τσίπρα αλλά ως σεμνή και ταπεινή υπάλληλος παρότι ειχε τα προσόντα για CEO τουλάχιστον στην Apple. 

Χάλια όμως φαίνονται τα νεύρα της κας Γεροβασίλη, μόνο τράβα να πλύνεις κάνα πιάτο μωρή δεν είπε στη Μάριον Μιχελιδάκη όταν τόλμησε να φέρει αντίρρηση στην κυβερνητική εκπρόσωπο και δίκιο ειχε η γυναίκα, δεν τους ανοίξαμε την ΕΡΤ για να μας βγάζουν και γλώσσα, έλεος κάπου.







 Πηγή: www.lifo.gr