Δυσαρέσκεια Πούτιν για Βαρουφάκη!

Επιβεβαιώνονται τα Αρθρα του Σπυρου Πριφτη και οσα εγραψε για τον Γ.Βαρουφακη!
Ο Γιάνης Βαρουφάκης μιλώντας  στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ,και στον Δημοσιογράφο Αλεξη

Παπαχελα,αποκαλυψε για την Ρωσικη και Κινεζικη οικονομικη Βοηθεια:

ΠΑΠΑΧΕΛΑΣ: Εγώ να σας ρωτήσω, αυτή η περίφημη ιστορία ότι θα βρισκόντουσαν ρωσικά ή κινεζικά κεφάλαια, είχε γίνει σοβαρή προσπάθεια και τί έγινε με αυτό;

ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ: Κοιτάξτε, εγώ δεν είχα καμία απόλυτως επαφή με τη ρωσική διάσταση των πραγμάτων, με την οποία ήμουν ιδιαίτερα αρνητικός. Φαινόταν λάθος η οποιαδήποτε προσπάθεια να πάρουμε χρήματα απ'τον Βλάντιμιρ Πούτιν. Αν θέλετε μπορούμε να συζητήσουμε γιατί; Δε νομίζω ότι έχει σημασια ...


ΠΑΠΑΧΕΛΑΣ: Οι Κινέζοι;

ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ: Η Κίνα είναι μία εντελώς διαφορετική περίπτωση. Αυτή η συμφωνία επήλθε, ανετράπη όμως, με ένα τηλεφώνημα από το Βερολίνο.

Το Προφητικο Αρθρο του Σπυρου Πριφτη με τιτλο: Δυσαρεσκεια Πουτιν για Βαρουφακη!

Εκνευρισμο εχει φερει στους Ρωσους Αξιωματουχους, η σταση του Ελληνα Υπουργου Οικονομικον, Γιανη Βαρουφακη,
και ιδιως του Ρωσου Προεδρου Βλαντιμιρ Πουτιν. Ο Λογος ειναι η συνεχης αρνηση του Βαρουφακη στην προταση της Ρωσιας,
για οικονομικη βοηθεια προς την Ελλαδα! Ο Γιανης Βαρουφακης, σε συνεχείς δηλώσεις του αναφερει τα εξης:
Η Ελλαδα θελει ,η οποιαδηποτε οικονομικη βοηθεια, να προερχεται απο τους κολπους των εταίρων μας, διοτι ανηκουμε και ειμαστε μελη της ΕΕ!

Μην ξεχνάμε ομως,οτι ο Γ.Βαρουφακης δουλευε χρονια στην Αμερικη,εχει αλλες αντιληψεις, με αλλο τροπο ζωης,και δεν γνωρίζει την σκακιερα της Γεωστρατηγικης Πολιτικης!
Δυστυχως η πραγματικοτητα ειναι οτι η Ελληνικη Κυβερνηση μπλοφαρε απο οτι φαινεται μεχρι στιγμης, με την υποτιθεμενη οικονομικη βοηθεια απο την Ρωσια,

αλλα η Δανειστες μας δεν τσιμπησαν-εχαψαν!
Αλλα και να περναμε αυτα τα 10-11 δις  απο την Ρωσια,μας ειναι αρκετα? Η απαντηση ειναι οχι,δεν υπαρχει αλλη λυση,παρα μονο η διαγραφει το χρεους....ΤΕΛΟΣ!

Οπως ειναι Φυσικο,το αρθρο του Σ.Πριφτη περασε απαρατηρητο απο τα λεγομενα μεγαλα ΜΜΕ, και το κακο ειναι οτι ερχονται και αλλα αρθρα του Σ.Πριφτη που θα Δικαιωθούν!


Αρθρο Σπυρος Πριφτης     email: spyros.priftis76@yahoo.gr