ΤΡΟΜΟΣ… Ρωσική Έκθεση Αποκαλύπτει: Αμερικανικά ΒιοΧημικά Όπλα Εναντίον της Ευρώπης – Οι Προφητείες Ζωντανεύουν!

Μια νεα εκθεση (της ΦΣΒ) που κυκλοφορει σήμερα στο Κρεμλινο, απευθύνεται στο Συμβούλιο Ασφαλειας και προειδοποιεί οτι υπαρχει

μεγαλος φοβος και ενταση στο κρατος απο προφητειες και πως ερχεται μια Ευρωπαϊκή αποκαλυψη που σχετιζεται με το στρατο των ΗΠΑ… Που εδωσε συμβολαια υψους $900 εκατομμυρια σε 17 μεγαλες εταιριες για να ξοδευτουν στην μεταφορα κι αλλες υπηρεσιες υποστηριξης για ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ και ΧΗΜΙΚΑ οπλα.
Πριν δυο βδομαδες που το καθεστως του Ομπαμα αναφερε την επεκταση του Βιο-Χημικου οπλοστασιου, αυτη η εκθεση αναφερει, ο προεδρος Πουτιν διεταξε την δημοσιoποιηση ενος εγγραφου ασφαλειας που προειδοπoιεί οτι πανω στο εδαφος γειτωνικων κρατων στα συνορα της Ρωσιας λειτουργουν αμερικανικα στρατιωτικα εργαστηρια βιο-χημικων οπλων, και οτι τωρα αποτελουν στρατηγικη απειλη οχι μονο στην Ρωσσια αλλα και σε ολη την Ευρωπη επισης.
Η τεραστια επεκταση του προγραμματος για βιο-χημικα οπλα του καθεστώτος Ομπάμα, συμπιπτει με την εισροη Ισλαμιστων Προσφυγων με τους διακινητες να εχουν βγαλει εως τωρα $5.7 δισεκατομυρια.
Αυτο που προκαλει τον φοβο στους πολιτες της Ρωσιας ειναι οτι αυτα τα σχεδια του Ομπαμα για βιο-χημικα προγραματα οπλων στην Ευρωπη μαζι με την κριση των Λαθρομεταναστων ενωνονται σε μια αποκαλυπτικη προφητεια της Baba Vanga. Η οποία λιγο πριν πεθανει προειδοπειησε οτι το 2016 θα γινει εισβολη ισλαμιστων εξτρημιστων που θα καταστρεψει ολη την Ήπειρο.
Γνωριζοντας οτι το καθεστως του Ομπαμα εχει δημιουργησει αυτους τους Ισλαμιστες τρομοκρατες οι οποίοι, διχως αμφιβολια, θα προχωρήσουν σε τεραστιες Βιο-Χημικες επιθεσεις χρησιμοποιωντας Αμερικανικα οπλα που βρισκονται ηδη σε πολλα μερη στην Ευρωπη, η Έκθεση Προειδοποιεί. Η Baba Vanga ειχε προφητεψει οτι ο 44τος προεδρος της Αμερικης θα ειναι ΑφροΑμερικανος και οτι θα ειναι ο τελευταιος Προεδρος.
Το τι θα κανει το Συμβουλιο Ασφαλειας με αυτές τις πληροφοριες της ΦΣΒ δεν το λεει αυτη η εκθεση, ομως το σίγουρο είναι πως παιρνουν στα σοβαρα αυτες τις προφητειες.
Το καθεστως του Ομπαμα και οι Ευρωπαιοι συμμαχοι ηδη εχουν ονομασει τον υπερπληθησμο ως την μεγαλυτερη απειλη.
Η εκθεση σημηωνει, οτι αυτοι οι βαλτοί ηθοποιοί, μεσα απο τα οργανα της προπαγαντας, εχουν προηδοποιησει τους Ευρωπαιους πολιτες για μια αναμεμενώμενη επιθεση απο Ισλαμιστες Τρομοκρατες. Μια απειλη που οι ηγετες της Δυσης λενε οτι θα γίνει πραγματικότητα.
Οι μουσουλμανοι θα χρησημοποιησουν χημικα και βιολογικα οπλα που μεσα σε ενα χρονο θα εξοντωσουν ολο τον πλυθησμο της Ευρωπης. Η ηπειρος θα ειναι αδεια διχως ιχνος ζωης.