Χίλαρι Κλίντον: «Αν εκλεγώ πρόεδρος των ΗΠΑ θα πω την αλήθεια για τους εξωγήινους»

Ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες είναι οι δηλώσεις της Χίλαρι Κλίντον σχετικά με την ύπαρξη εξωγήινης ζωής .


Η υποψήφια των Δημοκρατικών υποσχέθηκε να κάνει αποκαλύψεις για το θέμα εφ' όσον εκλεγεί Πρόεδρος. 

Οι απόψεις της αυτές έδωσαν αφορμή σε γνωστή εταιρία σνακ να φτιάξουν διαφημιστικό - παρωδία.
Η Χίλαρι Κλίντον είναι η πρώτη γυναίκα  Πρόεδρος των  ΗΠΑ και οι εξωγήινοι έχουν εισβάλει στον πλανήτη μας. Αυτό τουλάχιστον θέλει ο σκηνοθέτης αυτής της διαφήμισης σνακ για το φετινό σούπερμπολ.
Είναι από τις φορές που το σενάριο αντιγράφει τη ζωή .Η υποψήφια των Δημοκρατικών  αν  εκλεγεί τον ερχόμενο Νοέμβριο, σχεδιάζει να στείλει μια ειδική ομάδα κρούσης στην Περιοχή 51, μια στρατιωτική βάση στη Nevada, όπου από το 1941 διεξάγονταν απόρρητα στρατιωτικά προγράμματα. Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς πολλών εκεί μελετάται και κατασκευάζεται εξωγήινη τεχνολογία.
Ένα χρόνο πριν, ο σύζυγός της Μπιλ Κλίντον, σε συνέντευξη του στον Jimmy Kimmel είχε πει πως  «Δεν υπάρχει κανένας εξωγήινος εκεί» ενώ μία εισβολή τους ίσως ήταν σωτήρια.
«Δεν θα μου δημιουργούσε έκπληξη αν μας επισκέπτονταν κάποια μέρα. Ελπίζω μόνο ότι να μην είναι σαν την Ημέρα της Ανεξαρτησίας ... Μια εισβολή μπορεί να είναι ο μόνος τρόπος για να ενώσει αυτόν τον ολοένα και πιο διχασμένο κόσμο μας ... σκεφτείτε το πώς οι διαφορές μεταξύ των ανθρώπων της Γης θα φαίνονταν μικρές, αν αισθάνονταν ότι απειλούνται από έναν διαστημικό εισβολέα».
Ο υπεύθυνος της προεκλογικής εκστρατείας της Χίλαρι  και σύμβουλος του Μπαράκ Ομπάμα , John Podesta,  είχε κάνει έκκληση στο παρελθόν  να δημοσιευτούν όλα τα αρχεία που αφορούν τα UFO στο κοινό. Μία γραμμή που ίσως ακολουθήσει και η κυρία Κλίντον.