MENU

ΔΩΣΤΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ…Κάτι Πολύ Μεγάλο Έρχεται… Οι Τράπεζες Δεν το Έχουν Κάνει Ποτέ Ξανά Αυτό

ΔΩΣΤΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ…Οι χρηματοπιστωτικές αγορές σε όλο τον κόσμο δέχθηκαν ένα συντριπτικό πλήγμα την περασμένη εβδομάδα καθώς
 
οι πληθωρικοί επενδυτές, από την Ασία προς τις Ηνωμένες Πολιτείες, ήρθαν να συνειδητοποιήσουν ότι η οικονομία δεν μπορεί να γίνει, έτσι όπως κυβερνήσεις θέλουν να πιστεύουν.

 Αυτό το κάτι μεγάλο που έρχεται θα πρέπει να είναι δεδομένο, λαμβάνοντας ιδιαίτερα υπόψη ότι οι «εξελιγμένοι» εύποροι επενδυτές τοποθετούν τους εαυτούς τους όπως ποτέ πριν στα φυσικά πολύτιμα μέταλλα.

Αλλά δεν είναι μόνοι, σύμφωνα με τους γνώστες του είδους, όπως ο Ιδρυτής της Οικονομικής Τράπεζας Εξόρυξης Ορυκτών, Keith Neumeyer και ο Επενδυτής ασημιού, David Morgan.


 Σε μια πρωτοφανή κίνηση, μεγάλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα που λειτουργούν στη… σκιά, φέρονται να «καταβροχθίζουν» αργυρά και χρυσά νομίσματα και μικρές ράβδους χρυσού, σε τέτοια ακραία επίπεδα που τα νομισματοκοπεία στην Αυστραλία, τον Καναδά και τις Ηνωμένες Πολιτείες δεν είναι σε θέση να συμβαδίσουν στη ζήτηση.

«Υπάρχει ένας κρυφός αγοραστής εκεί έξω που είναι μια τράπεζα, κυβέρνηση, ή ίδρυμα»

Με δεδομένο πως ο χρυσός και το ασήμι συχνά αναφέρονται ως «ασφαλές καταφύγιο» περιουσιακών στοιχείων, μπορεί κανείς να συμπεράνει με βεβαιότητα ότι κάποιος κάπου αναμένει μια σοβαρή καταστροφή. Και το γεγονός ότι ουσιαστικά κάνει τις αγορές αυτές μυστικά προσθέτει επιπλέον αξιοπιστία στην ιδέα ότι ξέρει κάτι που εμείς δεν γνωρίζουμε.



hellasforce.com