Σκεφτείτε το! (Μέρος δεύτερο)

Υπάρχει κράτος; Υπάρχει Δημοκρατία; Υπάρχει Σύνταγμα;Ο γερμανικός καπιταλισμός (Deutshe Bank, Χότφιτ, Siemens, VW, MAN, Ferrostahl, κλπ.)
 με τις σωβινιστικές μεθοδεύσεις του "πανγερμανισμού" και μετά την επανένωση της Γερμανίας έχει μεθοδεύσει την κατάκτηση των εθνικών πατρίδων μέσω του ευρώ, πραγματοποιώντας το Τέταρτο Άλμα.

Οι εδώ πολιτικοί, προδότες της πατρίδας, εκμαυλισμένοι και εξαγορασμένοι, έχουν καταχωρηθεί στις λίστες ενοχής των Χριστοφοράκων και λοιπών μιζαδόρων.

Με αυτόν τον τρόπο, οι ευλαβείς προτεστάντες ηθικολόγοι του Ράιχ που δίδαξαν την ευγονική, εκβιάζουν αυτούς που κυβέρνησαν τη Χώρα μετά την μεταπολίτευση.


Οι γερμανόφιλοι και γερμανοτραφείς πολιτικοί από την άλλη, εκ πεποιθήσεως προσηλωμένοι στο Ράιχ πρόδωσαν τη χώρα είτε με τα Ίμια, είτε με τη Βαρκελώνη, είτε με το Δουβλίνο, είτε με το σκάνδαλο του Χρηματιστηρίου είτε με το Ευρώ.

 Ακόμη και τώρα ο πρώην πρωθυπουργός Σημίτης προστατεύεται από την Ελληνική Αστυνομία και οι γερμανόφιλοι σύντροφοί του διοικούν την Ελλάδα -Τράπεζα της Ελλάδος, Παπαδήμος, Πικραμένος κ.λ.π.

Όλοι αυτοί έφεραν τη χώρα στην πενία. Ανέβασαν το δημόσιο έλλειμμα από 4% σε 15, υπέγραψαν μνημόνια και αντικατέστησαν το Σύνταγμα με μνημόνια. 

Εκχώρησαν συνειδητά την ελληνική κυριαρχία, το δικαίωμα της αυτοδιοίκησης του λαού, μέχρι που ήρθε το τρίτο μνημόνιο του γελαστού παιδιού. Μέσα σ΄ αυτήν την αθλιότητα των προδοτών θα κοντανασαίνε, δεν μπορεί, κάποιος Καποδίστριας, κάποιος Χριστόδουλος, κάποιος ήρωας του '21.

Στο τελευταίο άρθρο του Συντάγματος του 1975 αναφέρεται:

"Ο σεβασμός στο Σύνταγμα και στους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση των Ελλήνων.

Ο σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία."

Μήπως ήρθε η ώρα του μη καναπέ, της ανατροπής της πολιτικής μούχλας, του  πολιτικού πολύποδα των εθνικών δοσιλόγων και των χαμογελαστών παιδιών; Μήπως ήρθε η ώρα για Συνεταιρισμό;
... προσοχή στους προδότες, κυκλοφορούν ελεύθεροι.. και διοικούν.

Σκεφτείτε το και πράξετε!

Το μέρος πρώτο εδώ: