MENU

Ανεύθυνος ο Κουρουμπλής απο την Ειδομένη …Ελάτε εσείς να αναλάβετε είπε στη δημοσιογράφο!

Απίστευτος ο άσχετος ο Κουρουμπλής πήγε στην Ειδομένη να βγει στα κανάλια να κάνει δηλώσεις αλλά όταν δεν του άρεσε η ερώτηση της δημοσιογράφου του ΣΚΑΙ  ξέσπασε !
 Ελάτε να αναλάβετε εσείς κραύγασε απο τηλεοράσεως ο άσχετος Υπουργός που δεν πήρε χαμπάρι ακόμη τι συμβαίνει στη Χώρα …Απίστευτος ο άνθρωπος επιτέθηκε στη δημοσιογράφο που έκανε τη δουλειά της απλά ρωτώντας που είναι το κράτος1
Κατά τα άλλα ο Κουρουμπλής κρατάει ακόμη το θυμό του απο το κράξιμο που έφαγε χθές στην αερόπολη και πήρε τα βουνά να βγεί στη τηλεόραση αλλά αν το γλύψιμο και το λιβάνισμα δεν είναι στην διάταξη ζοριζόμαστε !
Τον εκνευρισμό του υπουργού Εσωτερικών προκάλεσαν εξάλλου οι ερωτήσεις του ΣΚΑΪ, περί απουσίας του κράτους στην περιοχή.
«Είναι ντροπή να απαξιώνετε την προσπάθεια του ελληνικού κράτους και της Ελλάδας» δήλωσε. (…) Να υπάρχει μέτρο στις δηλώσεις σας» προέτρεψε τη δημοσιογράφο του σταθμού Άννα Μπουσδούκου κάνοντας λόγο για εισαγγελικού τύπου ερωτήσεις….Αφού τα ξέρετε καλύτερα ελάτε να αναλάβετε εσείς είπε ο Κουρουμπλής !
Του Κουρουμπλή του φταίνε όλοι εκτός της Κυβέρνησης  και αποκάλυψε οτι παρακαλάει τους εκπροσώπους των( λάθρο) να πάνε σε προσφυγικά κέντρα αλλά αυτοί αρνούνται !
Άσχετοι και επικίνδυνοι σε θέσεις υπεύθυνες που βλέπουν ενα σοβαρότατο Εθνικό θέμα   με κομματική ιδεολογία των Εξαρχείων και του Παλαιού πρασινοφρουρού