ΤΡΟΜΟΣ ΣΤΗΝ «ΚΑΡΔΙΑ» ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ - ΔΥΟ ΕΚΡΗΞΕΙΣ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΤΩΝ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ.Πληροφορίες για νεκρούς

Δύο ισχυρές εκρήξεις σημειώθηκαν πριν από λίγη ώρα στο αεροδρόμιο Zaventem των Βρυξελλών, όπως μετέδωσε το sky news.
 Σύμφωνα με εκπρόσωπο της αστυνομίας που επικαλείται το NBC, υπάρχουν νεκροί. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει επίσημη επιβεβαιώση.
Τουλάχιστον 25 οι τραυματίες μέχρι στιγμής. Πληροφορίες για νεκρούς. Το αεροδρόμιο εκκενώνεται. Σκηνές χάους και πανικού στην καρδιά της Ευρώπης. Σε εξέλιξη σχέδιο έκτακτης ανάγκης από τις Βελγικές αρχές.
AdTech Ad
Όλα συνέβησαν οκτώ το πρωϊ ώρα Βρυξελλών της Τρίτης (22/03/2016) όταν δύο ισχυρές εκρήξεις προκάλεσαν τον τρόμο και τον πανικό στο μεγαλύτερο αεροδρόμιο, το Zavendem.
Αυτόπτης μάρτυρας ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter την παρακάτω αναφορά: «Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι είδα μία μικρή βόμβα δίπλα στο check – in. Ακόμα σοκαρισμένος».
Αυτήν την στιγμή το αεροδρόμιο είναι κλειστό. Δεν πραγματοποιούνται προσγειώσεις και απογειώσεις αεροσκαφών.
Όπως μεταδίδουν βελγικά μέσα ενημέρωσης, υπάρχουν ορισμένοι τραυματίες στην αίθουσα αναχωρήσεων του αεροδρομίου. Το NBC κάνει λόγο αυτήν την στιγμή για νεκρούς.
Το Russian Today επικαλούμενο εκπρόσωπο της Βέλγικης αστυνομίας επιβεβαιώνει την ύπαρξη νεκρών. Σύμφωνα με το RT οι νεκροί ανέρχονται στους 11. Μέχρι στιγμής, όμως, δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση για τα ακριβή αίτια των εκρήξεων, αλλά ούτε και για το αν πράγματι υπάρχουν νεκροί.

Σύμφωνα με αναφορές οι εκρήξεις σημειώθηκαν στο desk των American Airlines. Υπάρχουν πληροφορίες ότι έχει πέσει τμήμα της οροφής.
Υπάλληλος της Swissport δήλωσε στο Φιλανδικό VRT πως: «Εκείνη την ώρα είχα διάλειμμα. Άκουσα μία μεγάλη έκρηξη. Είδα πάνω από την αίθουσα αναχωρήσεων να υψώνεται ένα σύννεφο καπνού. Τα παράθυρα είναι εντελώς κατεστραμμένα. Οι άνθρωποι πετάγονταν έξω σε κατάσταση σοκ». 
Ανεστάλλησαν όλα τα τα δρομολόγια του τρένου προς το αεροδρόμιο.