Προπαγάνδα λέγεται Κώστα μου και αυτός που απειλεί με μαχαίρι είτε είναι μετανάστης είτε Έλληνας μαχαιροβγάλτης λέγεται

Τα αδικαιολόγητα προσπάθησε να εξηγήσει χθες στον realfm σχετικά με την απόφαση της ΕΣΗΕΑ
περί της διαγραφής των γνωστών μεγαλοδημοσιογράφων, καθώς και των φαινομένων από τους μετανάστες,που απειλούσαν με μαχαίρια.

Πρόκειται για τον γνωστό δημοσιογράφο Κώστα Χαρδαβέλλα, που ούτε λίγο πολύ, προσπάθησε να υπερασπισθεί την άθλια προπαγάνδα των μεγαλοδημοσιογράφων. 

Τα πράγματα όμως είναι απλά και σε σχέση με το παρελθόν, το Πανελλήνιο έχει μνήμη και όλοι θυμόμαστε τι ακριβώς έγινε.
Και στην προκειμένη περίπτωση δεν πήραν απλώς θέση όπως υποστήριξε ή εξέφρασαν τη άποψη τους υπέρ του ΝΑΙ στο Δημοψήφισμα, αλλά έκαναν αισχρή προπαγάνδα υπέρ του ΝΑΙ.
Άλλωστε το συνάφι σας η ΕΣΗΕΑ αποφάσισε να καλέσει στο Πειθαρχικό της 9 δημοσιογράφους, προκειμένου να ελέγχθουν για το αν τήρησαν τους κανόνες δημοσιογραφικής δεοντολογίας ή όχι.


Ένα και μόνο γεγονός φθάνει χωρίς καν να εξετάσουμε τα υπόλοιπα, το ότι ο τηλεοπτικός χρόνος ήταν 95% υπέρ του ΝΑΙ και 5% υπέρ του ΟΧΙ και μέχρι και η Ένωση Τεχνικών Ιδιωτικής Τηλεόρασης Αττική τους κατήγγειλλε επειδή δεν άντεχε να τους ακούει, τα υπόλοιπα περισσεύουν.

Άρα αυτό το πράγμα λέγεται ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΑΝ.

Όσο τώρα για τους "απελπισμένους" μετανάστες, πρόσφυγες  ή όπως αλλιώς τους λέτε  εξαθλιωμένοι ή ο,τιδήποτε άλλο σε ΚΑΜΜΙΑ περίπτωση η όποια κατάσταση τους δεν δικαιολογεί απειλή  με μαχαίρι είτε σε δημοσιογράφο είτε σε απλό πολίτη.
Γιατί εκτός που πρέπει αμέσως να συλληφθεί αμέσως, χάνει την ιδιότητα του πρόσφυγα ή μετανάστη όπως  αλλιώς τους  λέτε και εμπίπτει στη ιδιότητα του ΜΑΧΑΙΡΟΒΓΑΛΤΗ, και του ΠΑΡΑΝΟΜΟΥ και στην καλύτερη περίπτωση όπως εδώ του ΑΧΑΡΙΣΤΟΥ, που ενώ ΟΛΗ Η ΕΥΡΩΠΗ τους έχει γυρίσει την πλάτη και έχουν σφραγίσει τα σύνορα τους είμαστε η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΧΩΡΑ που τους έχει αγκαλιάσει  και αυτοί,(σαφώς όχι όλοι)το ανταποδίδουν με βανδαλισμούς καταστροφές και αυτόν τον τρόπο!

Όλα αυτά λοιπόν  τα καταπίνεις όπως φαίνεται ΑΜΑΣΗΤΑ και η αντικειμενικότητά σου περιορίζεται μόνο  στα   νταηλίκια του Κασιδιάρη για τον οποίο  δεν σηκώνεις μύγα στο σπαθί σου!

Συγχαρητήρια Κώστα μου πάντα "αντικειμενικός"