Θέλει να γράψει το σπίτι του στην Βόρεια Κορέα ...για να μην πληρώνει ΕΝΦΙΑ!!

Μόνο αυτό δεν έχουμε δει,στα τόσα παράλογα που συμβαίνουν στα μνημονιακά χρόνια

Υπέθυνο για όλον αυτόν τον παραλογισμό; Μα πιο άλλο από το σάπιο μεταπολιτευτικό έκτρωμα που κυβερνά τα τελευταία 40χρόνια την Ελλάδα.

Ο απλός πολίτης αηδιασμένος οργισμένος και κυρίως απελπισμένος ψάχνει τρόπους όχι πλέον να αποφύγει να πληρώσει φόρους, γιατί πλέον δεν μιλάμε για αποφυγή φόρων, αλλά τρόπους να προστατευθεί από όλα αυτά τα παράνομα και αντισυνταγματικά που του έχουν επιβάλλει.
Γιατί σαφώς το σύνταγμα μεταξύ άλλων ορίζει σαφέστατα στο μέρος δεύτερο, όπου αναφέρεται ποια είναι Ατομικά και Κοινωνικά Δικαιώματα των Ελλήνων πολιτών, στο άρθρο 4, παράγραφος 5, αναφέρει «Οι Έλληνες πολίτες συνεισφέρουν χωρίς διακρίσεις στα δημόσια βάρη, ανάλογα με τις δυνάμεις τους».


Έτσι λοιπόν ο Μάκης μου το πέταξε σε μια κουβέντα που είχαμε.Ξέρεις εγώ παιδιά σκυλιά δεν έχω,μόνος με την γυναίκα μου μένω. Ένα σπίτι έχουμε που μένουμε και κάποιος γνωστός μου μου πέταξε την ιδέα, γιατί δεν γράφεις το σπίτι σου στην Βόρεια Κορέα να γλυτώσεις τον ΕΝΦΙΑ;

Ψάξιμο στο ψάξιμο το αποφασίσαμε μου λέει, θα γράψουμε το σπίτι μας στο κράτος της Βόρειας Κορέας ώστε να μην πληρώνεται ο ΕΝΦΙΑ και θα κρατήσουμε την επικαρπία!